104

ФАКТ

преди 4 години

Така са се сблъскали, че даже успели да се приземят и двата самолета. Да сте чели и чували за друго такова сблъскване? Няма! Това значи, че сблъсък не е имало! Докоснали са се и се приземили, ФАКТ!

103

Анонимен

преди 4 години

ако бяха пили и двамата това нямаше да се случи

102

Анонимен

преди 4 години

а така нека си купиме по 2а СУ , 2а Грипена и 2е Фъ-16ки.да зблъскат взаимно по точно предписан начин всяка двойка самолети и който самолет озелее- от тияня гъсодупезаткник Караоткачалков да купи поне 20сетак, майна

101

опс

преди 4 години

Наздраве !

100

ЛОСИОНА

преди 4 години

НЕ ПРОЩАВА...

99

НЕ!

преди 4 години

КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ СЪМ Ф16! ЗАЩО СА НИ! ТЕ РУСНАЦИТЕ САМИ СЕ БЛЪСКАТ И ИМ ПАДАТ САМОЛЕТИТЕ, ВЗРИВЯВАТ ИМ С ЕРАКЕТИТЕ И И М ПОТЪВАТ ПОДВОДНИЦИТЕ, А КОРАБИТЕ ИМ С ЕБЛЪСКАТ В ОВЦЕВОЗИ!))):НО СЕГА ОБЕКТИВННО - НЕ Е НУЖНО ДА ЗЛОБЕЕМ! ИНЦИДЕНТИТЕ СА НОРМАЛНО ЕЖЕДНЕВИЕ В РУСКАТА АРМИЯ))):

98

Тео

преди 4 години

Абе, важното е, че хората са живи и здрави! Всичко останало е ала-бала! Доколкото разбирам, и самолетите ще бъдат ремонтирани. Така, че е малкия дявол! Преди месец и половина някъде се сблъскаха два юрофайтера в Германия и единия пилот не оцеля. Това е лошо! Всичко останало е поправимо!

97

Анонимен

преди 4 години

Абе......Какво сте се заяли с Руссия ?Дайте малко на запад !!!Стига с тая Руссия.

96

Анонимен

преди 4 години

Някой хора са тотално изтрещели на тема Русияя. Ама тотално са ги побъркали едно време. Като няква секта са, кяоро си живее в собствен филм. Най велоте самолети имали - без нито една спечелена война, най великите пилоти имали... Без пари и летателни часове, няма кал да си велик. Победили Хитлер сами...Тотално изтрещяванеее... Смях... Хаха

95

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 97"Пилотите са по важни от машините."Преди 50 години ... може би.Днес, един самолет излиза стотици милиони. За цената на един счупен самолет, можеш, да намериш и обучиш стотици пилоти. Говорим от чисто практична гледна точка.

94

Анонимен

преди 4 години

До човекСухия режим в САЩ беше поради политически търкания, в които едни жалки политици, решиха да се мазнят на разни малки религиозни групички, в опит, да се представят като "добри християни" пред публиакта. Противниците им знаеха, че ще се провали идеята, затова ги оставиха. За съжаление, никой не можа, да предивид, че ще се получи мафията.

93

Анонимен

преди 4 години

Представям си, как ще компенсират..ю- Димитри! Ид*отин! Счупи самолета! Плати сега!- Да старшина! Ще продам апартамента и ке платя!- Продай 200 апартамента, един не стига!

92

човек

преди 4 години

До: номер 99Ами, старая се да бъда обективен.Не подцнявам американските ВВС.Акцентът ми, ако мога да го нарека така, е върху алкохола, както много хора биха се досетили сами.Американците са имали "сух режим", ама доста отдавна.Руснаците, въпреки няколкото вяли опита, не са успели.И въпреки диктатурата, през царска Русия и през болшевишкия СССР, пиянството си остава проблем.Руски пилоти има наистина добри. Обучени.Мотивацията им е слаба.

91

До човек

преди 4 години

Руските пилоти били номер едно? Как го реши това? Руските пилоти са доста слабо обучени..На тоя свят няма по-добри пилоти от американските.САЩ имат най-добрите тренировъчни съоръжения в света и могат да предоставят най-доброто обучение за пилотите.САЩ дори обучават пилоти на десетки страни! Освен товаа американските пилоти имат и най-голям опит,с най-много летателни часове..Руснаците имат ужасни тренировъчни съоръжения,никакви пари и никаква подготовка.Пилотите им не са с най-доброто обучение.

90

Анонимен

преди 4 години

Не може да не благодарим този път на болшевишките при мати за зарята по случай Съединението.

89

Анонимен

преди 4 години

30 години съм бил в авиацията такова чудо не съм виждал. При удар във въздуха шанс за оцеляване няма затова им катапулти за спасяване на пилотите. Пилотите са по важни от машините. Всяка майка Пилот не Ражда. Имало е случай на одраскване при грешка на пилотите но за удар неможе да става и дума. Скороста е над 400 км при ниска височина. Представятели си какво ще стане със самолетите при тази скорост. Палят се и изгарят. Кой ги пише тези глупости.

88

Върл Левскар

преди 4 години

Голям смях - Кефя се в това безмислено дърляне .Аз мога да свалям самолети .Хубава вечер на всички Вас в този форум !Останете в България !

87

Анонимен

преди 4 години

Аз лично не намирам смисъл, защо запада и русия дават оръжия на турция? Това е анти християнска държава доказала го е десетки пъти в историята. Защо е тъпчат с модерно оръжие? Някой ден това оръжие, ще отиде по техните глави. Това ттява да е изолирана и добре контролирана държава от големите сили, не да и дават такива техники.

86

Аноним

преди 4 години

Какво да очакваш от пиян народ !

85

гр.Сталин (Варна)

преди 4 години

До Факти 81Бил си млад и глупав затова са те впечатлили руските пилоти. Сигурно това са били първите самолети които си видял в живота си така, че това е нормално. И американците ги могат тези работи, това е нормална част от подготовката.https://youtube/watch?v=A8Zvrw2n2sk