78

Анонимен

преди 4 години

До 92 Катя ПееваВ Германия е за можещи и знаещи . Хора които могат да правят нещо качествено и да бъдат търсени.

77

До Катя

преди 4 години

Абсолютно е така, Катя! Много хора имат представа за Германия от преди 10-20 г. В момента там изобщо не е същото, и става всеки ден по зле. Експлоатация на работна ръка... за една мижава заплата от 1200-1500 евро, която спрямо тук в България е добра но за там с нея живееш като скот.Не можеш да си позволиш да идеш на ресторант, да ядеш нещо готвено ако примерно жената ни ти сготви. :) Можете ли да карате само на полуфабрикати и вурстове? Мислете хора, заблуждават ви много! Има голяма престъпност

76

сладки спомени

преди 4 години

До Катя ПееваНе е онази Германия ,когато бяхме съюзници!!!Тогава пред всеки български дом имаше моторетка и радиоприемник.Всичкия ни износ беше за Германците! Даваха ни най-модерните танкове и самолети....

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен87Който не е комунист - той е ***!

74

Катя Пеева

преди 4 години

Бях там повече от три години...мерси! Изобщо не ми хвалете Германия защото нищо не знаете какво ви чака като отидете там. Дават ви помощи добавка към заработеното колкото да не умрете, броят ви всяко евро а данъци,наеми,ток,вода се взимат автоматично от заплатата! Стандарта на обикновения немец е по зле от тук в България! Твърдя отговорно защото видях как пазаруват от дискаунтите, и всякакви китайски ***...

73

Теокрация!!!!!!!!!!!

преди 4 години

До Анонимен87Глас народен - глас БОЖИ!!!!!!!!!!!

72

долу БКП

преди 4 години

До Анонимен87Властта служи на народа а не на серсеми!

71

Иван

преди 4 години

Истински разтвор между две дебели мутри на морето. Еее ти на твоите сервитьори сигурно им даваш поне по две хилки? Другия отговаря: да, ама на сезон. Следва доволен смях.

70

ничий

преди 4 години

До Анонимен 83По-скоро в Турция ще отида с 5-вековен опит! Султана ни хранеше и бранеше от Русия.Наш аскер не давахме а само данъци да ни пазят! Всичко си имахме и навсякъде ходхме и оново се връщахме при майка Турция да се развиваме повече! Жалко, че малко разбират!

69

Анонимен

преди 4 години

До НИЩО НЕ ЗАВИСИ С НАСА кой да е на власт? Ти ли?Че кой би избрал *** кат тебе?

68

НИЩО НЕ ЗАВИСИ С НАС

преди 4 години

До Pilot- докато мутрите-.комунисти са на власт!!!!

67

Анонимен

преди 4 години

Ама защо отивате в Германия бе хора?Там е гадно.Отивайте в Северна Корея, Венецуела, Куба, Русия.Там е най-хубаво.

66

Анонимен

преди 4 години

Единствената преграда на европеец от една държава в друга европейска държава е езикът!На този селе....дур, дори не си е направил труда да понаучи стотина думи преди да хване пътя за Германия.Липсвало овчето сирене и домати от Бг!?Че, то у нас отдавна вече няма нито сирене, нито български домати!Виж, в Германия има натурални сирена и все още истинско органично домате, е цената е друга, но все още ги има!Дано поне да понаучи езика, а детето ще се интегрира по-бързо и от родителите си!

65

Анонимен

преди 4 години

До СоросоидА ти в какво вярваш? В Русия ли? А що си пратил децата си на Запада?

64

Анонимен

преди 4 години

2060г. някъде в Регенсбург, двама немски полицаи полицаи правят паспортна проверка. Единия чете паспорта и казва на другия:- Абе, Джамибула, я глей кво странно име има тоя!- Кво бе, Калилкасем?- Епа кво - Ханс Мюлер.

63

Уф

преди 4 години

Горкият,дано има късмет в Германистан и един ден да се завърне жив и здрав!

62

Соросоид

преди 4 години

Тези световни мании за емиграция са идеална идея на новите господари на света.И щом като пиша в това време, то значи, че пиша отвъд океана. След рухването на комунизма ни излъгаха, че като не ни изнася в една държава вместо да се борим за своите права да сменяме държавата. И така, лека полека вместо положението в страни като България да се подобрява, то страни като Германия се българизираха. Навсякъде живота става един голям Х.. и поляризацията се засилва.Само пуберите вярват в запада.

61

Анонимен

преди 4 години

Ама защо е напуснал гангстерския рай на Боко Тиквата? Трябваше да се интегрира на Слънчака и да слугува на мутрите. Сега като види Бойко Борисов да говори по телевизора, всеки път ще получава културен шок.

60

Анонимен

преди 4 години

Те германците били работохолици, може и така да е, но нищо не пише по колко кожи им свалят от данъци !!!???А бабато казва-елате ще се справим -да де но на ония не им се работи а на германцитне свалят по три кожи това пишете !!!

59

Pilot

преди 4 години

Статията е недомислица, но коментарите на родните ми българи ме убиват ! Хубаво е, че сте станали гурбетчий, но може ли такъв език ! Погнусих се , само ще ви кажа, че съм бил навсякъде в Европа и можех да работя там за 13-14 000 евро, но не отидох . В БГ са ми роднините, приятелите и съм си в къщи , а не чужденец ! Да не е добро управлението с тези прасета и мутри, но това зависи от нас да се оправи ! Надявам се децата ми да не се налага да напускат страната ! Ахде лека и без злоба !