25

Анонимен

преди 4 години

Работата е ясна, врънкали са го за пари, ама той му е омръзнало да дава и те сега го накисват.

24

сара

преди 4 години

Дори и да е вярно това ме възмущава желанието за евтина сензация от страна на ощипаните моми. Тогава мълчали и давали да ги опипват, а сега им дошло на ум за защитават "честта си " .

23

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупост! Къде бяха от 80 год до сега??Защо мълчаха??-------Защото са били в един бизнес и защотой там е силният и е щял да им провали кариерата.

22

дедо Ташунко

преди 4 години

Опипването вече е старомодна работа. Сега направо им късат дрехите на тез невинни балеринчета и танциорчета.

21

Анонимен

преди 4 години

Ами ако ги е пипал през 80-те години и тогава са бил 20- годишни сега вече са но по 60+Сега може само да им се иска ....

20

Анонимен

преди 4 години

Ей, там и балерини и певички, там е мазало. Като едно голямо семейство са. Айде тия да не се правят на Деви Марии, моля.

19

не може да бъде!

преди 4 години

Оперните певици,особено звездите,може да бъдат много капризни.Ето сега знам един случай,когато на една оперна певица се наложило да пътува на автостоп и при това с тежък камион-тир.Знаете,тираджиите са малко груби по принцип!Шофьорът попитал певицата какво работи и като чул отговора,казал-виж какво сега ,или ще ми пееш до края или ще те...таковам!След пътуването ,певицата разказала за случката на свои познати,и те шокирани попитали-какво,пя ли му!?Ба,ще му пея на този *** -казала тя!

18

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера защо от 1999 г. до сега не са се оплакали и как 20 г. по-късно ще го докажат?

17

Втрещен

преди 4 години

Какви са тия глупости ?! Поне 20 колежки съм пошляпвал по дупето. Разбира се, след изграждане на някакви по близки отношения, чувство за хумор и ясно осъзнато до къде може да се стигне! И винаги резултата е бил "ихх, беее, ама че си пр_остак". Но всичко е било шега, усмивки, здраво бачкане. Защото са наясно, че събота и неделя аз съм човека, който им оправя бакиите, които са сътворили.

16

Анонимен

преди 4 години

а колко са му пуснали ми е по-интересно?щото, то апетита идва с яденето

15

:

преди 4 години

Влезеш в конфликт с неправилните чифутчета и веднага изскачат лелки от 80- те дето си ги обарвал ! Обидени , ама след 30 години !

14

кака Пенка

преди 4 години

Еее, оляха се... Крайно време е да има наказания за клевета и уронване на име за такива ощипани. Къде бяха преди 30г. и как ще докажат твърденията си сега!? Подобни патки съсипаха кариери на истински таланти.

13

L.

преди 4 години

С две ръце 11 жени как се опипват?

12

Анонимен

преди 4 години

Стига глупости бе, те там са всичките куртизанки в тия среди и са му се натискали, сега решили да го топят човека и да оскубят някой и друг долар. Аман от ***.

11

Значи

преди 4 години

На мен пък една баба ми се отърка в градския транспорт, а после се развика на висок глас каква блъсканица било в автобуса. Търся я да я съдя, дано я намеря!

10

...

преди 4 години

Единственото което чета тука е, че шепа ЖЕНИ КОИТО ПРОСТИТУИРАТ, сега са решили на стари години, когато клиентелата им е намаляла, да изкарат някой лев допълнително! Ай да им се невидяло и на .....

9

сценичен работник

преди 4 години

баси серийният опипвач

8

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупост! Къде бяха от 80 год до сега??Защо мълчаха?? Защото сега е момента да се изкарват пари. Какво долно нещо е човека. Сценичните работници опазвали жените от него. Сега ще излезе че е някой звяр без контрол. Нали видяхте с целувката на Пулев какво стана? Това е същото

7

Анонимен

преди 4 години

Обаче нямат доказателства Доминго да ги съди за клевета.

6

Анонимен

преди 4 години

Ъза си ще продадат тези, само и само да добият малко известност.