41

кРАДЕВ

преди 4 години

Нека ме болии

40

Стилиян

преди 4 години

пф тоа па ***

39

Анонимен

преди 4 години

Мили Боже.......и тоя си въобразява, че има акъл да "коментира работата" на Президента!!!!! Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха..............този бояджия, дето е облизал подметките на не един партиен вожд седнал да "коментира"!!! ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ!!!

38

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

Е то пък вашето управление е най прозрачно, всъщност надникнахме в къщите ви за гости, терасите ви, мезонетите, апартаментите, и асансьорите ви. Добре сте се устроили вие и вашите придворни слуги, но над 5 милиона Българи живеят най унизителния живот. Страна членка на ЕС с по ниски доходи от Балкански и Африкански държави. Тома над това се замислете а не да коментирате президента който ви казва в прав текст че сте некадърници и крадци.

37

Логично

преди 4 години

Всичко казано от президента е точно така. Поздравявам го.

36

Фалш

преди 4 години

Биков е от обслужващия персонал с миша същност.

35

Анонимен

преди 4 години

Биков,не си съвсем прав.В на Президентството е толкова прозрачно,че се вижда дъното ! Просто следете какво ще изръси на 6-и септември, на 9-и и на 22-и!

34

Анонимен

преди 4 години

Много ми е любопитна червената стратегия "инициативен комитет". Само че за разлика от останалия свят, тук първо се рекламира и се обявява кандидат и после се набира комитет!?

33

Румен Тъпото

преди 4 години

Е тотален неадекватникУспя да ни убеди , че таз Институция е излишнаДа се закрива и парите да се дадат на болни деца!Стига екскурзианти!

32

Анонимен

преди 4 години

Как е възможно точно този, Биков, който щеше да вкарва Бойко Борисов в затвора, да говори по медиите. Що за държава, а пък премиера, защо го прие в редиците на ГЕРБ.

31

Victimized

преди 4 години

Тоя седи на повикване и чака президента да каже каквото и да е за да се изстреля по телевизиите да говори глупости.

30

Актьорът

преди 4 години

Играеш храст в Благоевградския театър , кога е започнал да говори?

29

Анонимен

преди 4 години

тоя тома къф е ве що плещикой го брои него - да не са го избирали сато радевобикнован подлогар на американското посолстводето се кланя на паметника на летците разрушили софия и утепали десетина хиляди българе-айде маршто като си сложихте оная *** кошлука за директор на телевизията и всичката *** там да плещи и плюе

28

Анонимен

преди 4 години

Сега като падне Герб към коя партия ще се присламчиш ,щото ти това работиш като постоянното присъствие на народната трапеза !Там е само за търтеи като вас и най-доходният безнес за лапачи като вас !

27

Анонимен

преди 4 години

А бе какво стана с консултативните съвети при Г-н Президента? Нещо не се чува някой да е присъствал, самотно е някак си там...Сигурно затова гостува днес в Парламента, трудно е да си говориш сам!

26

Анонимен

преди 4 години

А вашата лакомия е толкова прозрачна ,няма как вече да я скриете ....

25

Анонимен

преди 4 години

Абе хора тоа Бик ли го е правил бе. Гледа като бик у п. ка и лъже като бик. Какво да и е прозрачно на президентската институция. Да не би при президента да отиват евромангизите да не би президента да плща за 6 км пътека 143 580 000 лева. Да не би президента да определя 120 лв пенсии с които нашите родителин уми, рат в мизерия. Да не би президента да дава на концесия златото ни от което печелим 28 милиона на година и един милиард и половина за конценсионера. Не е президента Биков.

24

Анонимен

преди 4 години

Едно време Странджата(истинският) такива ги наричаше мекерета!!!

23

Анонимен

преди 4 години

Тома Хамелеончето пак се изказа... Хахаха... Голем смех....

22

Анонимен

преди 4 години

Гледам го Биков симпатичен младеж;слушам го - блондинка:)