56

Анонимен

преди 4 години

Пак ще го напиша и тук: Попитах една веганка как ще реагира ако детето й бъде ухапано от змия и трябва да му се бие противоотрова.Но за изобретяването и тестването на противоотровата са умрели пет прасета,три коня,десет плъха и един хамстер.Ще му биел ли *** ? Да,ще му бия-вика,ама това е краен случай ! Едва си сдържах нервите да не й пръсна зъбите ...и без това не й трябват,нали мляска тръстика само.Аман,ей...,краен случай било

55

Анонимен

преди 4 години

Миризмата на косена трева за веганите била като миризмата на пържоли за нормалните хора. Това значи ли, че ние трябва да протестираме, когато косят тревата и разни вегански миризми ни дразнят?

54

Анонимен

преди 4 години

Все едно ние да ги караме да ядата свинско със зеле, сочни телешки стекове и качамак с пръжки.

53

Анонимен

преди 4 години

"Te нарочно поставиха барбекюто така, че да мога да помириша рибата и сега всичко, което мога да подуша е риба", твърди Силия пред Nine News."Сигурно се облизва като кебапчийска котка докато и й текат лигите ахаххаха

52

Анонимен

преди 4 години

Нарочно си пекат пържолите, за да я дразнят, а тя горката си умира от желание да хапне пържолка като помирише скарата.

51

Анонимен

преди 4 години

И при нас го има.Не на мен да ми е добре.На комшията да му е зле.

50

Анонимен

преди 4 години

Всеки има право да избира как да живее и към какви правила да се придържа. Лошото при веганите е, че не им е достатъчно да се занимават със себе си и своя начин на живот, а агресивно искат да наложат своите правила и на останалите - това е неприемливо.

49

8

преди 4 години

По изтрещял народ от веганците няма, познавам няколко и определено не са наред с главата

48

Анонимен

преди 4 години

Имаше една песен на Алла Пугачове "Ей, вие там отгоре". Пееше за купона на съседите отгоре, колко шум вдигат като се веселят и накрая вече ставаше ясно, че проблема не е шума, а че не са я поканили...

47

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че го правят нарочно. Никой не си пече пържолите без да иска, това е съвсем преднамерено действия.

46

Незнам...

преди 4 години

...за веганката, но и аз бих го съдил тоя. Искът ми ще е само от едно изречение - що ме не викаш и мен на кебапчета и бира?!

45

Това е ...

преди 4 години

...романтичен разказ на тема " Как осмислят живота си веганите". 400 стр. иск си е яко осмисляне. С една-едничка цел - да се направи животът на другите непоносим. Веганството е форма на омраза. Първо, към нуждите на собственото тяло, а след това - към всички останали... Жалка история!

44

избирател

преди 4 години

Хаха,чак сега осъзнах!Колко трябва да си зъл,да пратиш 400 страници оплаквания и съда да се произнесе,че липсват доказателства.Кой квот да казва в България си е по добре! Едни шамари и ще и мини всичкия бяс,а не мине ли ПАК!!!

43

Анонимен

преди 4 години

Тая женица определено не е добре. 400 стр. искания могат да бъдат съчинени само от един болен мозък. Такъв без социален живот и изпаднал в състояние, в което всичко го дразни и единственият начин да направи животеца си малко по-разнообразен е да сее нещастие над тези, които видимо са щастливи.Препоръчвам на въпросната госпожица/госпожа да посети психолог и да си поговори с него. Кой знае, може да стане една идея по-щастлива и да не хейтва толкова чуждото щастие

42

Анонимен

преди 4 години

Веганството е като исляма...........

41

Анонимен

преди 4 години

Понеже сигурно е сама иска да развали рахатлъка на съседите си.

40

ааа

преди 4 години

Никой не може да и помогне на тази госпожа за съжаление.Интересно на колко години е. Може би просто не се кефи на съседите си и иска да им вгорчи живота максимално и да ги накара да се преместят другаде.

39

Анонимен

преди 4 години

Да я поканят на едно барбекю, после малко суинг и ще се оправи.

38

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно веганството е психическо и хранително разтройство.

37

vlady

преди 4 години

Да се обърне към отговорния за Австралия и Океания епископ Хайгазун Наджарян.