14

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Много е...важно,столицата да бъде...отнета от управлението на боковите...калинки.Тази важна задача се пада на г-жа Манолова.За това всички...читави софиянци,в деня на избора да се обединят около нейната кандидатура я подкрепят с вота си.Това трябва да е началото на...промяната в държавата за...отнемане власта на партийно...феодалните постоталитарни владетели и установяване на една истинска демокрация от западен образец.

13

Ари Голдберг

преди 4 години

Кметицата на Грабиме Европа Рушиме България са заминава, дано и в затвора я приберат следващите са всичките й безобразия!

12

Анонимен

преди 4 години

Манолова се усети че няма знаение от коя партия си ако се напъваш да работиш за обикновения човек затова има и добър рейтинг. Тази проста истина обаче не бе разбрана от колежката и Нинова и тя продължава да копае в дъното.

11

Анонимен

преди 4 години

Аз си спомням кюстендилската омбуЦманка Мая от 2014 г. когато ревеше и плюеше ПРОТЕСТИРАЩИТЕ срещу комунарската " тройна коалиция" Бкп- Атака- Дпс. Спомням си я, като червена истеричка с бая разклатени нервички и поведение, тогава ДРУГАТА евразийка Нинова леко бледнееше на фона на Мая общата! Пак тогава бяха и Сидераските изпълнения на атакисткия джуджак- вожд из центъра на София. Това ще да е май " промяната" путинизъм и евразиатщина като в Москвето! Айде мерси, ама ДРУГ ПЪТ!

10

Перка

преди 4 години

Според социологическите проучвания по-голямата половина от електората харесват прическата на Манолова повече, отколкото тази на Фандъкова.

9

АК-47

преди 4 години

Разбира се, че е правилно решение. А как да се свали иначе "Шайката" от власт? Нали така ги беше нарекъл един техен ренегат. Нищо лично към Фандъкова, но тя е просто една пионка в ръцете им.

8

Анонимен

преди 4 години

Правилно е. Манолова дори да не спечели ще опипа почвата за парламентарните избори,където може да обърка сериозно сметките на БСП и ГЕРБ.

7

Анонимен

преди 4 години

За сега не помня нито веднъж да се е издънила, нито като политик нито като онбутсман. Мисля че една такава личност е най доброто което може да деде БСБ на кметски избори за София. Че се краде е ясно, че ще продължи да се краде също. Въпроса е кой ще бъде по човечен и по полезен за обществото. Няма как бизнес и държава са се срастнали и това води до такива резултати. Хубаво е да има и промяна според мен защото това води до ревизия и сваляне на определени лоши практики.

6

Бледолик

преди 4 години

Голям расизъм голямо нещо ейййй.

5

Винету

преди 4 години

Знам само, че след изборите в София, червената сврака ще си търси работа. Може и берачка на сли.ви в Кюстендил.

4

Реалист

преди 4 години

До Емо. Шайката е на Позитано 20. Моли се кюстендилската сли.ва да не стане кмет, защото тогава ще видиш какво значи съсипия.Къса ли ти е паметта?

3

Поет като Пишурката

преди 4 години

Фандъчка ви даде тротинетки - да карате покрай санираните панелки,Фандъчка ви даде метрото - лесно да се прибирате в гетото, акули и дупки - тя всичко ви даде,дори частиците прахови даже!

2

Емо

преди 4 години

Дано най-после шайката падне от власт, че окрадоха София и я съсипаха във всяко едно отношение.

1

(-_-)

преди 4 години

Само и само да не е тая *** кмет ще гласувам за Манолова, въпреки, че и тя не става за каквото и да било..