657

Крис До iceblast

преди 4 години

Ще го кажа за пореден път, ти си изключителен невежа :) Не мога да повярвам как се забиваш с всяко следващо изречение и леко с лигите, намокри ме. Изкара страхотна логика. Капиталистическа Англия рекламира комунистическа България при това в пропаганден клип, ха ха, абе ти осъзнаваш ли се колко си пр0ст?!

656

Първата работа

преди 4 години

На червивата армия като окупираСофия е да ни освободи от златото в трезора на БНБТолкоз за асвабадителите- разбойници

655

Русия ни дължи

преди 4 години

Репарации За окупацията от 1944 до 1948! Германците честно си платиха Азиатците докога ще се правят на улави?!

654

Анонимен

преди 4 години

Може би всички те са убивали заради Сталин? Идеята е била да се пречи на немските войски, но ако българи им помагат какво правим? Ако някой нападне жена ти, ти започнеш да го биеш, но се появи негов помощник, той невинен ли е?---------Хитлер по какъв начин е нападнал Царство България, за да се избиваме ние помежду си? Комунистите са се чувствали, като че ли някой е нападнал жена им (СССР) и са пренесли войната на наша територия. И правилно са ги трепали.

653

iceblast88

преди 4 години

До КрисДраги ***-тъй като цялата ти защита се гради на рекламен клип на България като туристическа дестинация ще ти кажа следните неща (надявам се да имаш поне малко мозък и да схванеш)1. Естествено, че рекламата ще представи като рай България, то и сега рекламите представят България като рай в които еврата никнат като гъби, по улиците има реки от злато, а от чешмите тече малцово уиски!2. Тъй като това не си го чувал в съветската пропаганда през 30-те в Украйна има умишлено причинен

652

Голф

преди 4 години

От седми километър кой те освободи е въпроса

651

Анонимен

преди 4 години

Какво общо имат френската, полската, югославската и гръцката съпротива, които са националистически, с българските шумкари, които са били ренегати и антинационални елементи? Ти имаш ли работещ мозък? Какво ме интересува и какво общо имам с Франция и Гърция, за да се приравнявам с тях? Хитлер е минал и е размазал комшиите и ние какво да правим? Да търпим някакви диви полета около нас ли? Нали някой трябва да полицейства там, иначе все едно граничим с Дивия запад.

650

Свободен

преди 4 години

Мен ме освободиха САЩОт съветско робство през 1989Слава на САЩ!

649

До 680

преди 4 години

Приятелю, може би ще зададеш същия въпрос на гръцката, френската, югославската, полската и много други съпротиви по време на нацистката инвазия в Европа?! Може би всички те са убивали заради Сталин? Идеята е била да се пречи на немските войски, но ако българи им помагат какво правим? Ако някой нападне жена ти, ти започнеш да го биеш, но се появи негов помощник, той невинен ли е? И още нещо ако баща ти е убит от властта през 1923 дали няма да отмъстиш при възможност?!

648

Анонимен

преди 4 години

В Поморавието и сега една голяма част от фамилиите завършват на -ов, а не на -ич. А преди 100 години представям си какво е било.

647

Анонимен

преди 4 години

До Крис Ти смяташ ли, че е нормално, в държава, в която имаш свобода да бъдеш избран в Народното събрание, да тръгнеш с оръжие по горите и да убиваш хора, за кефа на Сталин и СССР? Още нещо - юридически България не е отнемала територии. Царство България е получило териториите от Германия, за да ги администрира и да подържа реда и законността в тях. На тези територии вече не е имало нито гръцка, нито югославка власт.

646

Крис До iceblast

преди 4 години

Ето го и тоя се разплюнчи. Леко, че ме изпръска лигоч, ше се задавиш с тия плюнки тц тц май сте един и същи плюнчовци с онзи горе

645

Циник

преди 4 години

Държава грабена (национализирана), а днес "приватизирана" от най-неуката червеноврата прослойка на шумкари и ятаци... Логично е това - което е!Разкъсвана и грабена - парче по парче - от "потомствени" "фракции" на едни и същи чобани.И поръчковите ботове - като този текезесарски плъх, опитват да лъжат младите - какъв рай е бил концлагера България - задунайска губерния на болшевишката nanлач.

644

Крис До iceblast

преди 4 години

Смени плочата, надраска я

643

iceblast88

преди 4 години

До Крис О велики австралопитетикус комуниститикус олигофреникус - ПИША НА ЧИСТ БЪЛГАРСКИ:ДАЙ ПРИМЕР ЗА ДЪРЖАВА КОЯТО НЕ Е СЪСЕД И НЯМА ТЕРИТОРИЯ НАСЕЛЕНА С БЪЛГАРИ КОЯТО ДА Е НАПАДНАТА ОТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ? В ГЪРЦИЯ, СЪРБИЯ, ТУРЦИЯ, МАКЕДОНИЯ, РУМЪНИЯ има БЪЛГАРИ! В ЧЕХИЯ КОЛКО МЕСТНО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ ИМА БЕ? ПИСНА МИ ОТ ТЕБ КОМУНИСТИЧЕСКА *** С АМПУТИРАН МОЗЪК! ТО БИВА, БИВА БЕЗМОЗЪЧНА ТИКВА, АМА ТИ БЕТЕР БАЙ ТИКВОНИИ ИЗЛЕЗЕ! ОЩЕ ЧАКАМ И ЗА ФАЛИТИТЕ И ПРОДАЖБАТА НА ЗЛАТНИЯ РЕЗЕРВ ОТГОВОР

642

Анонимен

преди 4 години

И какви золуми е правила Българската армия в Поморавието? Избили са няколкостотин сръбски селяни, които са вдигнали Топличкото въстание и са убивали бългаски войници. Нормална реакция на всяка армия.

641

Крис до 667

преди 4 години

Разбира се, че лъжа. Щом нещо не ви е удобно, то значи е лъжа. Добре :) така да бъде. Лъжа е също и свидетелствата на баби от Пловдивско как жандарите режат глави на 16 годишните им братя, хвърлят ги в двора на селското училище и викат родителите да ги разпознават... Да, всичко това е лъжа в главите ви, но не променя факта, че се е случило. А това, за което говориш се случва след междусъюзническата война и е следствие на действията на нашата "освободителна война" , хайде младежи, съв здраве!

640

Крис До iceblast

преди 4 години

Що се отнася до въпросът ти - търси информация какво прави Българската армия в Поморавието в периода 1915-1918г... Впрочем същото, което прави сръбската в Македония. По това много си приличаме. Малко историци се осмеляват да говорят за българските золуми и това е нормално. Ако някой каже нещо, което е против своята страна (дори да е истина) той е сочен за предател. От психологическа гледна точка това е нормално и разбираемо. Всяка страна има нужда от герои и идеи, колко е велика и безгрешна...

639

Анонимен

преди 4 години

До 668Не лъжи,гърците още след Балканските войни ,забраняват даже да се говори български,камо ли да имат бг училища!Българите са обявени за славогласни елини!

638

Анонимен

преди 4 години

Ами възможно е, щото в Англия не е имало Червена армия