7

До Жо

преди 4 години

Абсолютно невъзможно - всеки багаж се скенира както и каргото на самолета. По твойта логика аз мога да изпратя един сандък като карго по този полет в който сандък да има бомба, но аз няма да се возя в самолета нали? Сети ли се сега? А така

6

Анонимен

преди 4 години

Ууу, баш ша затвор ...

5

Анонимен

преди 4 години

До Женаа ЖоА и да не казваме, че на един самолет има от 180 до 600 души, което е много малка бройка в сравнение с десетките хиляди на летището. Ако искаш, да правиш злуми, можеш да направиш много големи золуми там. Цялата идиотия с летищата е, да не отвличат самолети. За нещо, станало някъде преди 20 години, всички страдаме сега.

4

Анонимен

преди 4 години

До Жената ЖоИли може, да има флашиви документи за влизане и излизане.Може и да е фанатик, който ще се взриви сам.Може, да е служител, който разменя багаж на някого,с лед което си тръгва и когато се случи експлозията, вече е напуснал страната....

3

Анонимен

преди 4 години

Ама чакай бе!Има страх може да се е отказал.Искал е да лети но решава,че няма да е с този самолет.Как затвор и глоба нали си е платил?!Има такива каръци дето все се случва нещо.Е един си беше купил чисто нов самолет и при първия полет пада в океана.После 4 години го е страх да лети,качи се пътник и самолета катастрофира при излитане на пистата.Всички оцеляха дори след пожара.Ама глоба и затвор за такъв?Безумен закон.Това е като да си купиш баничка и ако не я изядеш глоба и затвор!

2

Жо

преди 4 години

До Анонимен 1Като има бордна карта,, може да си таксува багаж, който да го качат в самолета, а в багажа да има бомба.А пасажерът да си остане на летището.

1

Анонимен

преди 4 години

Уау ... това определено е много смотан закон ... Какво ще направи? Ще купи три стека с цигари и няма да даде 20 лева мита ... Мнооо гадни!