147

Анонимен

преди 4 години

Странджа-Василев и т.н. с няколко партизански имена.Най-върлия близач на задните герберски части.А там е такава воня...

146

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Мая да се вслуша в думите на Гълъбов, а не на червен Кольо и Кънчо...

145

Анонимен

преди 4 години

Абе аз такова... Въобразявам ли си, или СТРАНДЖАТА ми прилича на агент от руските тайни служби?Някаква параноя ме обзема сигурно, не знам?

144

Анонимен

преди 4 години

Помните ли какво наговориха за Тодор Живков след като беше свален от власт след преврата?Ей така ще говорят и за Бойко Борисов когато дойде и неговият край, помнете ми думата!Лошото е, че народът не е в състояние да го свали и пак някоя бандитска групировка ще надделее.В България отдавна няма държава. Само мафиотски структури.

143

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Мая е чакала да чуе решението на безспорната фафоритка... - и сега благоразумно ще се оттегли...

142

ха-ха

преди 4 години

СТРАНДЖАТА застъпи на смяна!Вече се усеща вонящия му герберски дъх.Започва голямото потене и скимтене в помощ на шайката.

141

Joko

преди 4 години

Фандъкова,не се срамувай от селския си произход. София НЕ Е твоя град. Така можеш да се изказваш само ако си родена тук и поне първите 20 г.от живота ти са били в София.

140

справедлив

преди 4 години

Аз пък предлагам преди да почне пак да дава на града ,самоковската крадла първо да вземе да върне откраднатото.Дето се вика-да почне на чисто.

139

човек

преди 4 години

До: номер 136Ти явно страдаш от загуба на паметта или друго мозъчно разстройство?Защото пишеш така, все едно през 2007 година пак е управлявал ГЕРБ, а не кабинета на Сергей Станишев!Или пък не правиш разлика между едните и другите комунисти?В един екип са, само играят на доброто ченге (БСП) и лошото ченге (ГЕРБ), така ли е?

138

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Ако кречеталото се кандидатира... - всички негласуващи вкупом се надигат и хукват към урните... - няма риба, няма гъби... - няма червен кмет в европейска София...

137

ха-ха-ха

преди 4 години

Тук един гербераст-натегач иска да вдига паметник на Фандъкова и Борисов.Аз предлагам първо да ги кремираме.Защото чумата Герб е заразна и опасна за всички нормални българи.

136

Анонимен

преди 4 години

Жалко. Мислех я за по-умна.

135

Офф ,да се омита

преди 4 години

Тази е по-досадна и от Тиквата.София бил нейния град.Ти да видиш.Невзрачната самоковска даскалица се е взела на сериозно.Имам чувството че щом влязат в Шайката ГЕРБ , и започват да се мислят за велики ,вечни и недосегаеми.А са просто едни нещастни ,самозабравили се крадци.-Времето ви изтича , другарко Файданкова.Ще си платите за всички лъжи и безумията, които сторихте в последните 10г.

134

Анонимен

преди 4 години

От 2007 парите от ЕС текат като златна река. Ако Софиянски имаше толкова пари от европейски програми и отделно - двойно по-голяма бдюжет, вместо да бори хипеинфлация и комунистическо управление през първия мандат, двойно повече спирки щеше да построи.

133

Анонимен

преди 4 години

като гледа София, поне като си пътува до ливадите, мислили, че нещо смислено е направило, то не остана петънце не застроено, както калпаво изпълнени улици, тротоари и т.н. Да излезе и да каже кое е добре направено, според нея, и да отида да видя!

132

Анонимен

преди 4 години

Сегашният кмет няма НИКАКВ заслуга на метрлото. И магаре да сложим за кмет - парите от ЕС ще си текат и меторото ще се развива. Метрото е започнато 1971. НДК спирката е съвсем готова, а Орлов мост е заложен в проект, но руснаците не разершават.Софиянски реализира 9 спирки, започва да строи още 2. Борисов забави проекта, за да излееч от негово име, като в крайна сметак реализира 4. Към днешна дата Фандъкоав е построила Фандъкова 1 направила 19 спирки при двоен бюджет спрямо Софиянски.

131

Анонимен

преди 4 години

Бойко е вечен, Фандъкова също. След години рутиме *** и вдигаме паметник на тях двамата или на Костов и Софиянски.

130

Шоп

преди 4 години

Най-некъдърният кмет, който София някога е имала, и иска още......

129

Novus ordo

преди 4 години

Ей тая не се наяде!!!

128

Анонимен

преди 4 години

Олеееее Борисов се кани да ни управлява до 2030 година, докато построи АМ Хемус. той съвсем ще съсипе България за още 12 години