72

Анонимен

преди 4 години

Като почнете да пишете глупости надрусвали се и отключвали шизофрении. От надрусване се получава токсична психоза. И тя не се повлиява от медикаменти за шизофрения.

71

Анонимен

преди 4 години

Не вгорчавайте повече живота на майка му с вашите *** версии.А ти имаш ли по-остра версия какво може да е станало със здрав възрастен човек? Каквото и да е пил/взел до вечерта със сигурност трябва да е изтрезнял. Затова баща му е изчакал до вечерта преди да звъни на полицията. После минават 7 дни и 7 нощи в района обикалят екипи с кучета мястото е населено - села ниви пътища не е диво място. Обаче момчето го няма. Значи или е закаран някъде с кола или тялото нарочно е скрито някъде.

70

Само питам

преди 4 години

Е, няма ли полицейски кучета да надушат някаква следа?

69

Лина

преди 4 години

Всяка вечер се моля тази мистерия да се разплете и това момче да се прибере в своя дом. Един добър и интелигентен човек е отишъл да се забавлява и каквото и да му се е случило не го е заслужил... Спрете да бъдете зли и да съдите. Ако можете, се помолете за него :)

68

Анонимен

преди 4 години

Не вгорчавайте повече живота на майка му с вашите *** версии.Полицията ще си свърши работата при толкова свидетели.Ще бъде проследен и телефонът на момчето до свършване на батерията .

67

Анонимен

преди 4 години

Защото нещо през това време го е изплашило.Няма друго обяснение.

66

Анонимен

преди 4 години

човек ,който праща координати не би следвало да мърда от мястото ,странна ситуация,би следвало да е срещнал някой ,който да го е насочил умишлено в грешна посока,иначе защо би тръгнал

65

Анонимен

преди 4 години

В петък тръгва с приятели с кола от София, минава през Карнобат, събота си е на палатка, всичко нормално и през нощта в 4 часа звъни на баща му да дойде и праща локация, има я в инетернет и пише 04 часа сутринта, баща му отива, не го намира и му звъни в 8 часа, той вдига и е сънен и не го разпознава. След това телефона му дава заето постоянно. В края на деня баща му се обадил на 112.

64

Анонимен

преди 4 години

ФЕЙ?!

63

Анонимен

преди 4 години

Как ще е заровен там. Това да не е по нощите в безлюдна гора. В 8 часа е вдигнал телефона, казаха 150 човека са били в района, кой ще рискува посред бял ден в оживен район да копае? Каквото и да е станало, имало е свидетели, които си мълчат, явно има за какво.

62

мдам

преди 4 години

хора спрете се. Имайте милост към близките му. Утре това може да е някой ваш близък.

61

Анонимен

преди 4 години

с. Любен Каравелово етнически състав:Българи - 214Турци - 13Цига.ни - 1065Какво ли може да е станало?

60

Анонимен

преди 4 години

То в гората има различни гъби...

59

Анонимен

преди 4 години

До FckТи на колко такива партита си ходил? Ако се беше загубил докато е на язовира за риба пак ли щеше да има такива коментари?Чуло се, че ходил на парти и българина, понеже освен от Вреслава от друго не отбира, почва да си съчинява конспирации. Може и да се ползват наркотици - на Слънчака не се ли ползват, в БИАД не се ли ползват? всичките чалготеки си имат щатни дилари, за това защо не се говори?

58

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМоже, да. Ако не се беше обадил на баща му, колко му е да се качи на някой от кемперите и да замине за парти в друга държава. Ако е така, е по добра идея да се пусне, че се търси на неговия фб, да го видят всички хора, които може от тези партита да са свързани с неговия профил, отколкото от профила на майка му.

57

Анонимен

преди 4 години

Всички "шведи" в околността трябва да бъдат строени и разпитани - и тогава ще излезе истината какво точно е станало. Гадно е като го пиша, но най-вероятното е - обран и заровен някъде от някой от онези "българи" с индийската кожа.

56

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДа, замесените са поне двама. Обаче защо цяла седмица полицията не може да разбере от тези хора с които е бил какво е станало? Според мен тези хора или са направили нещо лошо или знаят нещо, което укриват.

55

Анонимен

преди 4 години

Може да се движи от парти на парти и въобще да не знае,че го търсят.Ако друса системно не е и гладен вероятно.Къде е следващото такова парти там търсете.

54

Анонимен

преди 4 години

до 64Ти май не си се поглеждала в огледалото скоро а?

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен. Не е възможно. Баща му се е обадил в 8 сутринта. Бил е жив, защо ще е качван в багажника като е жив, а няма да извика линейка? А ако е станало след 8 часа, то е светло, кой ще рискува посред бял ден да качва в багажник 80 кг човек, по-вероятно е да избяга веднага.