172

Пак тая фффууууу

преди 4 години

ДОБРОТО и ЛОШОТО ЧЕНГЕ В ДЕЙСТВИЕ !!!ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ :-)

171

Анонимен

преди 4 години

Бойко не може да е виновен за чумата. Все пак не е вирусолог, а провален пожарникар и бодигард на Правешкия терорист.

170

гражданин

преди 4 години

Тая вече не се удържа! Напира да взема властта. Е, няма да стане.

169

Човек

преди 4 години

Бездействието е на управляващите но и на хората. Какво още ги търпите тия мафиоти крадци? Сами сме си виновни. Аз не мога да ги понасям. Но съм сам. Все още. Затова тази идея трябва да се разпространи към повече българи - бездействието е престъпление. НИЕ трябва да си оправим държавата, не можем вечно да чакаме някой да ни свърши работата. Трябва всички да се обединим и да поемем малко отговорност за държавата ни. Какво още чакаме, да изчезне ли? Да не стане накрая след дъжд качулка.

168

Анонимен

преди 4 години

На г-жа Нинова и е за последно. След изборите БСП ще имат нов лидер. И все пак:всички тези хубавци са във властта била изпълнителна, законодателна, местна и т.н.Не ги ли е срам поне като се погледнат в огледалото?!

167

Но пасаран!

преди 4 години

Неделя. Късно вечер. Тези от БСП не ги хваща сън. Голяма лакомия за власт ей!

166

хора бдете!

преди 4 години

Чумата е била пренесена от социалисти които искат да дестабилизират положението в България в техния поход за овладяване на малките населени места.Социалистите не трябва да бъдат допущани на територията на малките населени места за да опазим добитъка от ненаситната жажда за власт на тази Крушовица.

165

Чиба

преди 4 години

По голяма чума от Нинова има ли?

164

гласоподавател

преди 4 години

По време на изказванията на *** искам да я гледам как прегръща козичка.

163

Коко

преди 4 години

Значи то е ясно, че БАЦЕ се е нагушил сериозно понрай тази история с чума по прасетата... Ясно е също, че БСП ги е яд, че никой от тях не се е нагушил... Още по-ясно е, че който яде свинско ше яде на американците многогодишния замразен военен резерв ( за да могат те да си го подменят).. Само не е ясно КАКВО ще правят хорицата, на които им избиха прасетата, с които се препитават. Да идат в USA освен? А БАЦЕ? А ***?

162

бай Иван

преди 4 години

Не и се сърдете на Корнелия.Нали е лидер на пенсионерите,трябва да каже нещо си за опонента,за да са доволни дъртите комунисти.А и заплатата си трябва да оправдае,за да не харчи ония милиони от Техноимпекса!

161

Щирлиц

преди 4 години

Една другарка нападнала съпартиец?!Боли ме фара!Съберете се в кварталния червен партиен клуб и са нападайте,докато жулите алкохол.

160

БРАВО

преди 4 години

Браво Нинова , мачкай гадните партиици . Успех на Изборите и всички гадни гербери в Белене - и да върнат парите на Народа - дето ги откраднаха . 30 ГОДИНИ СТИГАТ .

159

Анонимен

преди 4 години

Нинова какво се е разгухтяла ??

158

Русенец

преди 4 години

Продавам прасенца. Записване за Коледа.

157

Ели

преди 4 години

Какво означава ГЕРБ -ГРАБИ Е-ЕВРОПЕЙСКА Р-РЕПУБЛИКА Б-БЪЛГАРИЯ ????

156

!!!

преди 4 години

Тея от БСП трябва да си вземат един PR, да кажат на Нинката малко да се поскрива тук-таме. Тя през ден мели тъпотии. Един път ще вземе да каже нещо вярно, никой няма да обърне внимание, заради този целия спам, който излиза от устата й.

155

Анонимен

преди 4 години

Лелката е изветряла напълно...

154

Анонимен

преди 4 години

Чумата идва от Русия. Тя се появява изневиделица в руските колонии като България и Румъния. В Гърция например чума няма, а е на един хвърлей. Путин ни използва да внася американски ***, чумата е услуга на САЩ пусната от Русия.

153

Анонимен

преди 4 години

Чумата говори за чумата.