33

Василев

преди 4 години

Направете поне един паметник на Леля Меркел, която изсипа милиарди евра в посткомунистическата държава, тя ви шареше мангизи, вие крадяхте и си правехте чупени булеварди, уникални стадиони и къщички за гости!Тя знаеше , че вие крадете, и пак ви даваше жената, защото немската извънземна индустрия , ще съществува до като свят светува!Ей така от хорски срам вдигнете един монумент на извънземната богиня, която вдига стандарта на живот в България, а не корумпирана държавна администрация!Дарси!ЦРУ

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33А ние Българският народ, Кога ще се избавим от лапите на ЕС ? Колкото по бързо излезнем от Европа толкоз по добре е за майка България...Ние с ЕС сме на нула камо ли без - абсолютна НУЛА!

31

Анонимен

преди 4 години

До опетков 34Основният проблем и причина за разделението в ЕС беше неадекватното поведение на Меркел, която без да съгласува с никого позволи една милионна орда да прегази Източна Европа, погазвайки всички зак.....Това е истинската причина за английския Брексит - ОСНОВНАТА! БРАВО!

30

Василев

преди 4 години

ЕС е обединен, но вътре има жестока конкуренция между корпорациите,банките и монополите!!Хората в ЕС ставаха все по-богати през годините и ЕС е едно сигурно място, където всеки може да просперира с труд!Истината, е че англичаните видяха заплаха от великата немска индустрия, която като магнит започна да засмуква все по-големи ресурси към Берлин и Франкфурт, където е седалището на ЕЦБ!Животът е жесток, а немеца е свикнал да се раздава в работата, и да прави най-качествената стока!Фепнандес!ЦРУ

29

Анонимен

преди 4 години

България излезе без сделка от Социалистическия съюз. Това е била причината за кризата, прехода. Изчезнаха външните пазари, търговията, производството. Започна внос на чужди стоки от Запада. Запада имаше интерес да вземе българския пазар и поощряваше разрухата, кризата в България.

28

опетков

преди 4 години

Този анализ е много слаб и за пореден път показва колко не е в час всеки западняк, който се пише специалист по Източна Европа, но не познава манталитета на живеещите там. Освен това не може под един знаменател "Източна" да се поставят Унгария, Полша и Чехия от една страна и България и Румъния от друга. Основният проблем и причина за разделението в ЕС беше неадекватното поведение на Меркел, която без да съгласува с никого позволи една милионна орда да прегази Източна Европа, погазвайки всички зак

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 31Точно пък те нямат абсолютно никакви шансове! Депортират ги като с ураган в момента в който ги пипнат на Стратфорд или Виктория, където редовно правят хайки а хайки има вече почти на всяка английска гара. Познавам българин който работи в Хом офиса който е част от екип за заляване на нелегални мигранти.

26

опетков

преди 4 години

До българин Не си наясно младежо. ЕС не иска нищо повече от ВБ, а ВБ не иска да плаща вноската си за междинния период, когато все още ще е пълноправен член на ЕС. Познай кои са тарикатите в случая.

25

Анонимен

преди 4 години

A африканските майм уняци притесняват ли се? Ми как ще влезнат във Великобритания? Ооо чакай те и сега нищо не ги спира да се крият по камьоните...Днес цепи мрака с глупави статии за един ден

24

опетков

преди 4 години

До Работодател Мечти, мечтии. Всичко по-читаво във Великобритания отдавна си е намерило работа и се е добрало до британски паспорт. "Специалистите" по доене на богати социални системи ще се ориентират към Германия, Холандия, Франция, но няма и да припарят до България.

23

Анонимен

преди 4 години

Брекзит не е Наполеоновите войни, а разпадането на Съветския съюз, разпадането на Югославия, на Чехословакия, разпадането на Социалистическия блок. Дойче Веле винаги са слаби анализатори и манипулатори, дезинформатори.

22

Анонимен

преди 4 години

Еми значи, стига статията да е вярна, ще има ЕС с ограничени интеграции, тоест ще има един минимум общи свободи за всички европейци и по-широки за отделни държави с взаймнк договорки за по-тясна интеграция.Примерно Франция Германия Испания Италия Португалия и Андора ще се интегрират токлова тясно, че ще станат е на федеративна държава, а другите ще имат общ пазар право на свободни движение и още отгоре, щом са договорили такова и какъв е проблема никакъв пак измислен въпрос.

21

Анонимен

преди 4 години

До Работодател 24Радостта на българския "родолюбив" работодател няма да се сбъдне. Върнати ще има но не 200 0000, много от българите имат английско гражданство! Повечето от върнатите, вече свикнали на уреден начин на живот, ще заминат за Канада или Швейцария където ще бъдат третирани като хора, а не като животни в родината си!

20

Демократ

преди 4 години

Полша, Чехия у Унгария изгониха коминистите и сега са богати и взимат 10 пъти по ниски заплати от Запада, а ние още не сме изгонили комунистите и затова заплатите са 11 пъти по ниски от западните, затова требе да изгониме и ние комунистите и да мразиме Русия ако искаме да забогатееме като Полща, Чехия, Унгария и да зимаме като тях 10 пъти по ниски заплати от Запада.

19

Работодател

преди 4 години

Брекзит е добре дошъл за българския бизнес. Поне 200 хил българи ще бъдат изгонени от Англия и пазарът на труда в България ще се насити, безработицата може да стигне 40-50% и на пазара ще има много работна стока и цената и ще падне, така българският бизнес ще може да реализира по-високи печалби като отделя по-малко разходи за работни заплати.

18

Един

преди 4 години

Този материал на ДВ сме го чели преди месеци, не помня в този или в друг сайт, така че нищо ново.

17

Анонимен

преди 4 години

Великобритания като велика сила си е самодостатъчна да му мислят в ЕС с гостите им.

16

Анонимен

преди 4 години

Нормалните в Източна Европа като Унгария и Чехия не се притесняват. Притесняват се п-ки като нас. И има защо

15

Анонимен

преди 4 години

До ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ 15Те, англичаните, също не се притесняват за мнението на акльовци от езточна Европа!

14

българин

преди 4 години

С се подиграва с Англия.И продължава да и извива ръцете! Защо? След като иска да излезе от "съюза" Англия.Нека и се даде полагаемото.Като коректен член и да си ходи по живо по здраво! А не като "застрахователна компания" Прибира вноските за членство.И не желае да плаща нищо на края!-:) Тъжно и жалко е в случая за ЕС. Коя ще е следващата? Англия е ясна вече!