177

Анонимен

преди 4 години

Ами те американците така разправяха за хиперзвуковите ракети на руснаците, че било блъф, после казаха че руснаците били откраднали технологията от тях, на което руснаците отговориха елегантно че:Как сме откраднали нещо от някой, след като го няма.

176

Наблюдател

преди 4 години

Щом е статия на Дойче веле значи е точно обратното. Да си гледат репарациите от ВСВ и да не се занимават с Русия.

175

Мурзилка

преди 4 години

Естествено? Че нищо яма да стане. Този филм сме гогледали. Невероятни съветски постижения 50 години, след което фалит и глад. Сега пак същата работа. Комплексирана държава.

174

Reptile

преди 4 години

Ще даде, ще даде, като Русия започне да губи войната, ще прати няколко ракети и след радиоактивното замърсяване, къде ще живееш?!РЪКАТА НА МЪРТВЕЦА, трябва да се знае, че завлича в гроба всички, а това е ПРЕДИМСТВО, г-н ракетен инженер, голям страх ви тресе... питай на Меркел баба и!

173

Пян_Гъ

преди 4 години

"Буревестник" няма да даде на Русия военно преимущество". Черен пиар. Ми като няма да даде преимущество, защо се занимавате с въпроса? Защото ви боли, че ще даде, както ви боли, че Русия има такова преимущество и по отношение на редица други оръжия. "Абе, ватенка проста, пияна ***, откъде знаеш", ще кажат гпантаджиите. Откъде ли? Много просто. С почти 1/6-та от Земята и с цялата Менделеева таблица вътре, ако нямаха превъзходство, ОТДАВНА ДА БЯХА СХРУСКАНИ. ОТДАВНА!!!

172

Анонимен

преди 4 години

Да бе , да ! Изобщо няма да даде преимущество на русия тази ракета ако е без бойна глава и двигател, ааха ха ха ха

171

Waffen SS

преди 4 години

""Той припомня, че американците са прекратили изпитанията с тази технология още през 1960-те години - не защото не е било разрешено да се използва, а защото използването ѝ е невъзможно""Айнщайн "Всички знаят, че това е невъзможно. Но ето, идва невежа на който това му е неизвестно и тутакси прави откритие."

170

Анонимен

преди 4 години

Автомат Калашников има сходства с опитния автомат на Булкин АБ-46 , с автоматичната винтовка на Симонов и картечницата на Дегтярьов. Основният принцип на автоматите StG-44 и Калашников - газоотводна автоматика със заключване на затвора чрез завъртане е изобретена от мексиканеца Мануел Мондрагона още през 1880 г. Между двата автомата има многи разлики. АК става най-разпространеният автомат в света, а немският StG-44 не успява да му стане конкурент. Хуго Шмайзер далеч не е най-добрият немски конструктор на автоматично оръжие. Той има някакъв принос в технологичните процеси за производство (щампо

169

Анонимен

преди 4 години

Разработчик на автомата MP38 (и по-късно на MP 40 ) не е Хуго Шмайзер, както често погрешно информира популярна литература, а конструктурът Хайнрих Фолмер. Този грешка е свързана с факта, че върху магазина на MP38 и съответно на MP40 ,разработен и произведен по патент на Шмайзер, е била щампована неговата фирмена марка и име

168

Анонимен

преди 4 години

До Анонименчебураците добре са се разпенили, браво, така трябва. Я кажете чебураци, как овчаря калашников измисли АК докато Ото Шмайзер беше отвлвчен от сесесерето? Защо не преди това, по време на ВСВ? Жокер-от овчари нищо не става, та така ще е и просията.

167

Анонимен

преди 4 години

Абе, ***...ли полу---грамотни!!!!Знае ли някой от вас какъв пробив в областа на космонавтиката и усвояването на Космоса, в частност на Слънчевата ни система, ще направи човешката цивилизация ако руснаците усвоят "Двигателят на Бързи Изотопи"??????Не????Ами, то откъде мозък у църву....и като вас!!!!Колко от вас знаят как и по чия поръчка се появи Интернет???По поръчка на воените от Пентагона!!!А, как започна освояването на Космоса, а???Не знаете, нали!?

166

Анонимен

преди 4 години

През ВСВ руснаците бяха най-големите военопрестъпници. Все още не са си платили сметката, но няма къде да се скрият.

165

Анонимен

преди 4 години

Навремето Горбачов и Елцин направиха достлук с Рейгън, Буш страши и младши и Клинтън. Обаче в един ден руснаците започанаха да забелязват как САЩ започват да ги обкръжават с ракети настанени в Полша, Грузия и т.н. Американците декларираха, че ракетите им в Грузия са против Иран, но всъщност застрашаваха Русия. Така че накрая руснаците разбраха, че ако не искат да бъдат сготвени и ако искат да бъдат възприемани за равни, трябва да са силни във военно отношение и взеха мерки да модернизират и преовъоръжат армията си. Така че Путин върна Русия в геостратегическата игра като военна свръхсила и пър

164

Анонимен

преди 4 години

На руснаците и на петима българи в този форум проблема им е, че са им промили мозъците, че русия била победила Германия и Япония през ВСВ. Русия е в буквалния смисъл пушечно месо за германците. САЩ са тези, които мачкат Германия и Япония.

163

Анонимен

преди 4 години

Руснаците са гола вода. Ако не бяха ядрените ракети да плашат света, откраднати от американците, русия щеше да бъде като Монголия или Сомалия на тема оръжие. На тема стандарт са на едно ниво, но ми се струва, че Монголия напоследък ги надминава с малко.

162

Анонимен

преди 4 години

Русия сама си пречи.

161

Анонимен

преди 4 години

Русия има военно преимущество. Те са болни на тема война!

160

До Кунц

преди 4 години

Скъпи ми, до 2014 никой не пречеше на Русия да се развива. И ако не беше авантюрата с Крим все още щеше да е така. И пак резултатите не са големи на фона на потенциаша. Има нещо странно там. Готони са хората ама много идеология ли е? Не знам какво ама май най-добрите си неща правят в Америка 😁

159

Анонимен

преди 4 години

173 Anon "Калашник? Ми че и той е краден. Справки СТГ 44" - Само, че не знаеш, че SgT44 също е краден от по-стари образциКалашников събира най-доброто от много образци и патентова няколко нововъведения. В резултат се получава оръжие изключително просто и евтинно за производство и изключително ефективно и безотказно за употреба

158

Анонимен

преди 4 години

Нещо не мога да разбера, че не съм мн. умен сам си знам, ама като са толкова зле и назад технологически с оръжияятя що всички се съобразяват с тях? Да ги нападат.....?