665

Иван

преди 4 години

нещо стил Star Wars - лорд тиквун използвайки силата на неграмотността и безхаберието дигна 2 пъти доходите на българите само за едни избори. Какво ли ни чака ? Бисер след бисер....

664

Иван

преди 4 години

готино, по тия лакърдии може и филм да се направи ....

663

Анонимен

преди 4 години

Може и 20 % да кажеш, сега е време преди избори, хората вярват!

662

Турист

преди 4 години

Всяка година ги слушаме тези 10% и накрая ни метнат 3% а цените скачат ли скачат.

661

Боб

преди 4 години

10 години обещания и накарая минимална пенсия и заплата. Аре стига толкова!

660

Анонимен

преди 4 години

Българското общество е загрижено за Плевналиев. Основателно съмнение се шири по улиците, че Росен е под домашен арест

659

Майтапчия

преди 4 години

Толкова си е повярвал,че щял да управлява до 3030 г..То земята може да изчезне до тогава,но той ще си пие ракийка.С Началника,де.

658

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 701 И това всичко баце и Барни ръбъл ли го направиха ? Я попитайте агенциите за на недвижими имоти да видите какво се купува последните години: Най-вече едностайни и двустайни апартаменти,които струват по 100-150 хиледарки и ще ги плащат цял живот ,защото се натъпкахме в София като сардели и защо,защото в провинцията завод до завода,народа едва мърда живее в гарсониери,кара 25 годишни коли,работи по на 2 места за да си го позволи и това,но пък си имаме дворци като шейхове за политиц

657

Анонимен

преди 4 години

До фактГерб е раковата разсейка на БКП !

656

Росен е решението

преди 4 години

Супер новина: Борисов обеща, че от следващата година доходите ще скочак с 10%.СКОЧАК, тва казачок ли е,кво е?Докато невърнат Плевелиев в първата леха и то на най-важното място, до вадата с водата, изомрудите на бустана ще крадът асансьори, тераси и аутобани.Свобода за Росен! Това е решението на Демократичните сили в България. Росен е политукът който за два дена ще натика в затвора кърлежите, пиявиците и глиЗтите Гербални. ГЕРБ-да, мошенници -НЕ!

655

Анонимен

преди 4 години

до 701Да ве може и така да е, ако живееш на пъпа на София, но я *** малко и из провинцията свали си розовите очила и гледай, гледай но не плакати на ГЕРБ а реалноста.Отиди и до с.Горнонанадолнище и питай баба Пепа как изкарва месеца с пенсийката си мда, още мога ти пиша но няма смисъл !

654

Анонимен

преди 4 години

До АнонименУЧИЛИЩАТА, ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И ЯСЛИ, КОИТО СА ДО НАС СА ПЪЛНИ С ДЕЦА, А РОДИТЕЛИТЕ СЕ РАЗМИНАВАТ ТРУДНО С КОЛИТЕ СИ, НЯМА ДЕТЕ КОЕТО ДА НЕ ВОДЯТ И ВЗЕМАТ С КОЛА- ДАЛИ СЪМ СЕ ОБЛАЖИЛ ЛИЧНО- НЕ, ДАЛИ МИ ХАРЕСВА ТОВА ОКОЛО НАС ДА- ОТДАЛЕЧАВАМЕ СЕ ОТ ЕВРАЗИЯ, В КОЯТО БЯХМЕ ЗАТЪНАЛИ.

653

Анонимен

преди 4 години

КРАЕН КВАРТАЛ, УЛИЦИ АСФАЛТИРАНИ И ПОДЪРЖАНИ, УЧИЛИЩА ПО ПРОГРАМА- ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ, ОБНОВЕНИ И КРАСИВИ, ДО ВСЕКИ БЛОК ДЕТСКА ПЛОЩАДКА, НОВИ КОРПУСИ КЪМ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ С БАСЕЙНИ, НОВИ ДЕТСКИ ЯСЛИ, ПОКРИТА СПОРТНА БАЗА, ЧАСТ ОТ КВАРТАЛА НЕ ПИПНАТ ОТ ПОСТРОЯВАНЕТО С НОВ ЕВРОПЕЙСКИ ВИД, МАГАЗИНИ ОТ ГОЛЕМИ ЕВРОПЕЙСКИ ВЕРИГИ- А СЕГА ПОЗНАЙТЕ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАМ!

652

Абе,

преди 4 години

тоя бодигард на Боко дане стане след време и той премиер :-)Де Жа Вю до край...... 3000-та година

651

мнение

преди 4 години

за да се преодолее неравенството в българия требва 100% увеличение и то веднага

650

факт

преди 4 години

Догодина няма да сте на власт, нито ще се повишат доходите, дори върхушката ще бъде екзекутирана по модел на арабските революции организирани от цру. Пояснявам, министри, политици и разни други от герб ще бъдат жестоко избити с оръжие, *** и тн. зверски убити от свои последователи. Ние, останалите овчици, изобщо няма да блеем, а само ще се крием в мазето да не ни набият някъде по улиците. Друго важно, евро-то ще влезе по същоя начин, както влязохме в НАТО и ЕС, т.е. ще бъде наложено насила.

649

факт

преди 4 години

Факт е че БСП и раковите им разсейки ненавиждат самото съществуване на българската държава. Само първата буква подвеждащо навежда на мисълта че са българи.Но колкото и да се мъчат, България ще я има дълго след като за тях вече никой няма да си спомня.

648

ВЯРВАМ му

преди 4 години

Да е казал ЧИИ доходи?

647

Избирател

преди 4 години

Тази мут.а превърна България в територия. Виновни за това са овцете, които гласуват за Него.

646

Анонимен

преди 4 години

Само ГЕРБ!(Грабим Елегантно Робите в България)