59

Анонимен

преди 4 години

Ония фригидните от БХК са се подмокрили.

58

Анонимен

преди 4 години

До Иван ИвановИма разлика. Турците и останалите мюсулмани 80% са атеисти, но в режими на диктатура, лицемерничат иначе ги отлъчват. Не знаят на кого могат да се доверят, всеки издал ги е "герой" на вярата, без да се знае той вярва ли. Така че могат да се интегрират, затова бягат в Германия. 2те изкуствени религии са създадени от ционистите, на християните вече е позволено да са атеисти, на мюсулманите още не им позволяват. Докато ромите са апендикс в еволюцията, там няма еволюция!

57

държавата е виновна

преди 4 години

До НЕбългаринТова не са турци, луд ли си. Това са си "роми". ДПС им дават пари на ръка да казват че са турци. Като отидат в Германия стават българи. Българските турци като отидат в Турция стават помаци, истинските турци там им се подиграват. А ромите си продават децата, всяка ромка е изнасилена, всеки ром е педофил. Когато е платено, държавата пропуска да се намеси. Когато не е платено, държавата става арбитър, булката вече е втора употреба. 16г с по 3-4 деца, как? Целта е да взимат помощи.

56

До НЕбългарин

преди 4 години

Уважението трябва да се заслужи, но ти нямаш капацитета да го разбереш!!!

55

НЕбългарин

преди 4 години

Досега не си написало И един нормален коментар,а само злоба и омраза лееш-Много се обиждате, като ви се отвърне по начина по, който се обръщате към нас! Що така?Говорете без омраза към нас турците и ще получите същото, но под всяка новина свързана с турците се лее омраза!

54

Анонимен

преди 4 години

До НЕбългаринДосега не си написало И един нормален коментар,а само злоба и омраза лееш

53

Анонимен

преди 4 години

Културни особености. Моля спрете с расизма!

52

НЕбългарин

преди 4 години

За да се спаси България трябва да се започне от вас!!!-И с какво преча аз на България с това, че казвам истини, които не ви изнасят ли?

51

Анонимен

преди 4 години

Само ги хрантутим тия ..... в болници, в затвори, чрез помощи

50

До 75

преди 4 години

Болно си!!!

49

анонимен

преди 4 години

До Анонимен Това е расистко. В България за нищо, за нито едно от важните неща няма добри новини или поне по-рядко има. Не пише, че са такива в новината, четете я по-внимателно. Може би са такива, по-скоро са такива, но като не пише не може да сме сигурни. Този етнос държавата го направи такъв, като не всички са такива, защото не им е осигурила нормални условия на живот.

48

ред и демокрация

преди 4 години

До полковник ГеоргиевВ Щатите когато черен направи нарушение от полицията отиват в дома му,и искат до 1час да се предаде!В противен случай спират помощите на цялото семейство!

47

Анонимен

преди 4 години

Дали някога ще прочетем една добра (или поне нормална) новина свързана с този "етнос"???????

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 67За разследване си има органи. Това не е моя или твоя работа.Налазили сте тр.олове с националистически пристрастия и сеете омраза в обществото срещу всички представители на определен етнос. Всичките ви коментари са с етническа насоченост. И медията насърчава действията ви.

45

Анонимен

преди 4 години

До НЕбългаринЗа да се спаси България трябва да се започне от вас!!!

44

Анонимен

преди 4 години

Практиката и животът са доказали, че всяко пропуснато на времето наказание стимулира и води в бъдеще до ново престъпление. Безнаказаността е в основата на деградацията на всеки човек, независимо от етноса, възрастта, социалния или служебния статус!Законите трябва да се прилагат еднакво за всички и безпристрастно!

43

АНТИ

преди 4 години

Стига сте драскали, бе !Отивайте да работите здраво, за да храните бедните роми !

42

полковник Георгиев

преди 4 години

Демокрация е хубаво нещо когато е подкрепена със закони...Либерал демокрацията е най голямата пречка за истинската Демокрация! И крайно време е да бъде премахнато Съединението прави Силата което е нещо неопределено и може да бъде тълкувано. Куба си има нейното Патриа о Муерте а ние си имахме Свобода или Смърт което е нещо определено и конкретно!!!

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 52Зададох резонен въпрос- дали при предишното изнасилване е бил задържан истинският извършител, когото накараха да самопризнае?Май някои хора не схващат от 1 път и трябва многократно да им бъде задаван 1 и същи въпрос? Но тъй като са функционално неграмотни, колкото и пъти да им се зададе въпрос, те пак няма да разберат или не искат да разбират, защото от Централата са им отпуснали други опорни точки.

40

Анонимен

преди 4 години

Това са деяния на потомците на 350 000 хиляди роми които бай ви Тошо внесе в България от съседни страни защото там бяха пропищяли от "културните" им особености.Сега са се размножили и са национално бедствие.А политиците със широко затворени очи и широко отворени задни бузи от алчност и безхаберие за българите.