17

Анонимен

преди 4 години

До роб на влаЗтаАбе човек, те не напразно хората са нарекли Амазония белия дроб на планетата.Продължавай си тези си глупости сигурно някой ти вярва.И какво общо има малка Европа с най голямата джунгла на Земята, е сигурно вече не е толкова голяма.

16

Грамофон

преди 4 години

Тази статия и тази история само доказват, че *** са *** и нищо повече. Нзависимо дали са индийци, бразилци, сомалийци, алжирци, ямайци и какви ли не още. Плодят се като скакалци и нито една мозъчна клетка не може да си зададе върпоса след 20 години тия деца кой и как ще ги храни. Няма сила на света, която да ме убеди, че планетата е по-добре с тях, отколкото без тях.

15

Анонимен

преди 4 години

Тия трупи ги продават на бедните богати гренландци. Те си нямат и дървета.

14

Дървояд

преди 4 години

Ау каква тъжна история . Пуснах сАлза за бедния Аурелио . ... Дето сече гората за да оцелее. Засажда си там треволяците и когато почвата се изтощи изсича дърветата на нов район , пак задажда , пак сече .... Като някакъв дървояд .А някой журналистанец с повече от две живи мозъчни клетки би ли се досетил да попита бедния Аурелио КОЛКО ДЪРВЕЪТА Е ПОСАДИЛ през живота си ? Че са му връчили брадвата в ръце веднага след като е проходил , това го разбрахме .

13

бай ганю

преди 4 години

почти като у нас само че дървената ни мафия не сади нищо след себе си

12

тц тц

преди 4 години

*** живеят от векове там, тоя едвам смогва вече 15 години, да се разраства. По едно две дървета на година...трудно много трудно. Добре, че има Господ.

11

егати

преди 4 години

Начи в Бразилия съществува ничия земя. Е сега идваме и ние и глей кво става. Така ще се разраснем, че на тоя Аурелия заедно с няколкото му хектара и огладнелия му ***, ще му се стори много тясно.

10

shady

преди 4 години

Не виждам начин освен да се действа брутално от страна на държавата и то не само в Бразилия. Военни трябва да отстрелват подобни нагли фермери, бракониери, трафиканти на дървен материал. Разбира се няма да могат на 100 % да се убият всички подобни нагли твари, но поне една част да умрат и останалите ще се замислят. Не е зле да се включат и бойни хеликоптери за подобни камиони от снимката. Най-големият проблем е, че държавите обикновено са заедно с тази мафия и поради това вървим дружно към гибел

9

Анонимен

преди 4 години

КАТО ПУСНЕШ РОМИТЕ ДА СЕ НАСЕЛЯТ ДО ВАЖНИ ПРИРОДНИ ЗОНИ ТАКА СТАВА.

8

Анонимен

преди 4 години

Откъде се взеха тия селяни там, от Луната ли паднаха, кой ги роди, как оживяха досега.

7

ь

преди 4 години

Брутални.

6

Анонимен

преди 4 години

Следващия път когато комунистите запалят горите да ги хвърлят в пожара за да изгори комунизма.

5

Анонимен

преди 4 години

До роб на влаЗтаНА КОМУНИСТИТЕ ВСЕ НЯКОЙ ИМ ПРЕЧИ. ТОВА Е ОТ УМСТВЕНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ.

4

Анонимен

преди 4 години

Нема работа, държавата не помага, пари нема, нема кой да ни храни.. Е НИЩО ЧУДНО ЧЕ С ТАЯ НАГЛАСА В ЛАТИНСКА АМЕРИКА ИМА ТОЛКОВА МНОГО КОМУНИЗЪМ.

3

роб на влаЗта

преди 4 години

Развитите страни си изсякоха горите първи .засяха ги и продават продукцията на неразвитите.Когато вторите се опитват да се развият им извиват ръцете и ги обвиняват.Да си залесят с дървета пасищата във Франция и тя ще стане белият дроб на земята но...ще трябва да купува мляко от Бразилия...На никой не му дреме за въздуха...

2

Анонимен

преди 4 години

ЗАПОЧНА СЕ С ТИПИЧНИТЕ ЛАТИНОРОМСКИ ОПРАВДАНИЯ.

1

Анонимен

преди 4 години

Виждате ли до какво доведе увеличаването на цвeтнокожото население за сметка на бялото?? Само Доналд Тръмп ще оправи света!