49

Анонимен

преди 4 години

Центъра,от Университета до ларгото,плюс Ал.Невски до Раковски,трябва да са затворени на во веки веков! Никакви плащания и индулгенции!Никакви депутати,директори,фирми и институции!

48

Анонимен

преди 4 години

Става дума за софиянец,не за софийски жител!

47

Стар софиянец

преди 4 години

Кой ги прави тези улици мръсни бе Коце? Кой е надраскал и изпоцапал ,изпръскал всички сгради към което погледнеш? Кой е паркирал изпотрошил тротоари и плочки и нагазил градинки с колата си? Кой е изпотрошил всички детски площадки, градинки и пейки? Кой е заринал с фасове,цигарени кутийки и шарени опаковки цяла София.Кой не остави здрава поне една автобусна или трамвайна спирка Всяко ново нещо бива ВЕДНАГА подложено на унищожение.70 години живея в София такова нашествие на хуни не е имало

46

Joko

преди 4 години

Докарайтде жителите на цяла България да живеят в София и всички ще мирясат.

45

нн

преди 4 години

До сфЧе нали плащаш местен данък за колата, който отива в съответната община. Искаш втори, но да се казва винетка ли? що? Другаде е проблема с паркирането в СФ.

44

сф

преди 4 години

Републиканската пътна мрежа се ползва след плащане на винетна такса.За сега за общинските пътища не важи.Според мен всяка община е в правото си да определи или не винетна такса за всички нерегистрирани в съответната община неплащащи данъци автомобили да плащат винетна такса, защото общината подържа пътя за нейна сметка !. Напр. аз с регистрация СА,ако искам да си карам колата в .... Кърджали да плащам винетна такса определена от общ. Кърджали, съответно с рег К в София да си плащавинетка от СО

43

друг път

преди 4 години

Това звучи сякаш е писано от общинар, който никога не се е качвал в градски транспорт(вътре мазало), но е "наясно" как да "оправи" нещата като разрешават строежи, сеч, а после компенсират с малки дръвчета, които след посаждане изкарват 1до 3 месеца. Пълна пародия е всичко. Бутане на две къщи и блок на тяхно место, това съсипа центъра и периферията. Презастрояване. ЧУдно дали някой в синя зона иска неделя, че то няма места и в другите дни. Няма един паркинг построен от "зонарите"

42

Анонимен

преди 4 години

много обичам хвърчащи проучвания дето не споменават броя анкетирани и между другото дали са жители на града, приходящи или някакви други

41

ем...

преди 4 години

Като искаш софйското жителство, трябва да е с изпити. Това, че си се родил някъде си, не е твое "постижение", а на *** и баща ти, които са се бутали с чантите по автобусите, и са се сдобили с ведомствено жилище край Кремиковци.Аре мола ви са...Как да има места за паркиране, като повечето семейства имат по няколко "коли", които са нахвърляни в квартали, проектирани за общо 5 коли на блок?Кога ще има подземни платени паркинги във всеки квартал, а над тях зелено? Има го по света.

40

до 39

преди 4 години

Това за което пишеш, не го направиха столичани, а селяните довлекли се в столицата.Преди да дойдат, всичко си беше нормално.

39

Анонимен

преди 4 години

Такса може да се въведе но тя трябва да зависи от това от коя губерния е водача на автомобила. Ако е роден в София и е пето поколение таксата не се плаща. Неможе да плащам за това че пра пра пра пра пра дядовците по майчина и бащина линия са имали наглоста да се родят в София и да не ми оставят поне едно селце в наследство. Аз ли да плащам че нямам Село а само един град който сеяндурите го првърнаха в лудница.

38

Стоев

преди 4 години

Само "софиянци" (т.е. селяните които се смятат за такива) са си виновни, защото в провинцията и по селата няма работа, защото умниците "столичани" направиха така, че почти да няма производство по малките населени места и унищожиха и селското стопанство със субсидии и техника само за големите фирми. Като си принуден идваш в София, а не за кеф.

37

Анонимен

преди 4 години

ЦГМ е мафиотска структура подчинена на СО.Редно е идеалният център да е много скъп.Но ОПГ ЦГМ няма далавера от това.Те искат колкото се може повече евтини паркоместа и стотици нарушители дето им слагат скоби и ги дигат с паяци.Кметицата на Букурещ предложи всички провинциални коли да плащат такси за преминаване през града.Това означава,че в София повече от половината от колите ще плащат такси.

36

Как да стане това

преди 4 години

...Като почти няма софиянци в София...Кворум, мнозинство и процедура са потенциално заплашени от провал :-)

35

Анонимен

преди 4 години

Кореняк софиянец, такова животно нема.

34

Анонимен

преди 4 години

Ще бъде интересно да съобщите на българите, какъв процент от населението обитаващо тази територия иска да живее в нормална държава

33

Анонимен

преди 4 години

При положение, че чентъра не е само административен, а над 60% от сградите са жилищни, не е редно. И кое ще се брои за център защото в София центъра е широко понятие.

32

Capital

преди 4 години

Сериозно се замислям да си продам колата и да спра да ходя на работа.

31

Анонимен

преди 4 години

до анонимен 25,живял в София 5-то поколение, как пък не. Ако беше така нямаше да го пишеш още в първото изречение.

30

Анонимен

преди 4 години

а по кварталите зоните за паркиране кога?Сега, като се разхождам през деня и виждам предимно коли с регистрации РА, РК, РВ, А, КН и т.н спрели по тротоарите и градинките.