44

Анонимен

преди 4 години

И аз нищо не разбрах, но защо ни занимавате с тези сръбски висаджии?

43

ЪЪЪЪ

преди 4 години

Честно казано от тази статия нищо не разбрах. Кой плакал, кой пушил, кой пил, нищо не става ясно. Пълна бъркотия, преведена с гугъл, дори не сте си направили труда да изгладите текста. Пък имате претенции за някакви, че и коментари на хората триете. Пфууу!

42

Анонимен

преди 4 години

Еврика! Разбрах.Обяснявам на всички: тази статия е преведена от сръбски на испански с Google. После Пацо Терасо я е превел на български.

41

Анонимен

преди 4 години

Сърбия е родината на тази простотия чалгарията.От там тази зараза премина у нас.Трябва си яко изкореняване защото е като плевел покрай който нищо свясно не вирее.

40

Калеко Алеко

преди 4 години

До Владо ... Тази статията просто изразява реториката на един от приближените на сръПския национален герой Желко Ражнатович Аркан и показва интелектуалното ниво на сръбските националисти, които разбуниха духовете и на някои от нашенските "патриоти", носители на "Панславянски ценности" ... !!!

39

Владо

преди 4 години

Тази статия ще докара на някой мозъчен енцефалит , за което редакцията трябва да поеме отговорност.

38

Калеко Алеко

преди 4 години

Чалгарите навсякъде по света са едни и същи, а с тия ланци и кръстове в/у парадната си униформа на сръПски гвардейски доброволец, Желко направо уби кучето ... Сръбския кич няма равен на себе си, пред него бледнеят дори и нашите ромски барони ... !!!

37

Аман от пияници

преди 4 години

Тези какви са пияници, 6 литра уиски, аз толкова за целият си живот не съм изпил. И този/тази, която е написала статията на колко уискита са били?

36

Анонимен

преди 4 години

Не,не може да бъде!За да се сътвори такъв невероятен ,абсолютно лишен от смисъл бълвоч,се иска невероятен "талант"!Направо си е за Нобелов Златен Скунск!А за поддържащите "герои",Златна Малинка!

35

,.,

преди 4 години

Do 12345Почувствах се по-добре след като прочетох втората страница от коментарите (чудех се аз ли съм Tъ=пa или статията). Благодаря на аудиторията, по-интелигентна от редакцията на днес.бг.

34

bocko

преди 4 години

от всичко написано разбрах, че някакви двама изпили 2 + 4 кила уиски от мъка по нещо!?

33

Анонимен

преди 4 години

Какво прочетох току що?!? До последния момент влизаха нови герои...плюс 2+4 кила уиски

32

12345

преди 4 години

Почувствах се по-добре след като прочетох втората страница от коментарите (чудех се аз ли съм *** или статията). Благодаря на аудиторията, по-интелигентна от редакцията на днес.бг.

31

Несвързано

преди 4 години

Нищо не се разбира на автора.Логически и хронологически също нищо не се връзва.Ама мъртвите носят на клюки и клевети.

30

Анонимен

преди 4 години

на Цеца бащаи военен имат цигарена фабрика полвин Белграт е техен

29

Анонимен

преди 4 години

Била робиня в Швейцария? Това не може да е истина! Там е рай на земята, хората са с висок морал.Нали така, другарчета ***-тролейчета? НА запад лошо няма, така прокламира чичко шорош, нали ?А, Аракан е престъпник и продава дрога, нали? Ами американските полковници какво продаваха във Виетнам?

28

аркан

преди 4 години

статията сякъш я е писал Митьо Пищова или главния редактор днес също е бил на 2 литра уиски за да допусне подобна недомислица

27

нищо не се разбира

преди 4 години

Явно не ецялата статия,защото прилича на лошо сглобена.

26

Анонимен

преди 4 години

И аз за малко да се разплачем от мука..... Тужан съм!

25

Ти да видиш..

преди 4 години

Разбрах само че Цеца не била Цеца , а Светлана. Ама що така ?Този въпрос не ми дава покой.