172

още нещо от реалист

преди 4 години

Ромите в Румъния преди обираха ТИРове в движение, а сега--кандидат кметът на Букурещ преди три-четири години призова хората да си държат МПС отключени- с други думи ,никой няма да краде...... Отговорете защо в БГ не може да е така....Всички, които драскате по форумите сте всъщност или заблудени, комплексирани и озлобени от немотията хора или сте просто дъвки на някой управляващ...уви така е , огледайте се в огледалото , какво виждате неудачни на средна възраст който вместо да се бори-плюе.

171

Анонимен

преди 4 години

До председателят на това - БХКГ-не как не ви е срам да защитавате такива хора! Сигурно в молбите ви до Страсбург сте подчертали дебело, че са от малцинство, че са черни и задължително сте написали, че са с нестандартна ориентация. Това със сигурност ще ви донесе успех! Дано този успех си го заврете ........

170

Циник

преди 4 години

БХК.... Защо държавата ни "спи"? Винаги съм се чудил - как може Неправителствени дружинки, да се самопоставят "над закон, и конституция". Защо тази антибългарска организация още не е обект на разследване?С какви средства, и откъде провокатора Кънев финансира подобни "дела".Защо не е разследван за "насаждане на етническа омраза" (как чужденец, убиец на български граждани - получи званието "мъж на годината) Министър Каракачанов - спите ли?Започнете с този всенародно мразен сурогат, и ще имате г

169

Анонимен

преди 4 години

Тзсигганяците са антидотът на проказата, наречена българи! Скоро ще изчистят балканския кеннефистан буллгаристан от тази проказа!

168

Анонимен

преди 4 години

Колко много се чете по лицето на човека. Само с един поглед разбираш какво е нравственото ниво на човека срещу теб.

167

я па тия

преди 4 години

Я тия хрантутници да кажат-Колко дела има заведени за изнасилени и ограбени старци по селата и колкото пъти са защитили тях а не мургавелите М ?

166

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 198Боже мили, какво унижение?! Те самите водят толкова унизителен живот В общността си, че изобщо не знаят какво е унижение. Понятия като достойнство, чест и гордост не са им известни.А ние българите да не водим не-унизителен начин на живот?! А кой нас ни унижава? "Наши"! Не сме нещо кой знае повече от ромите че да се бием в гърдите. Имаме едни 15% българи буквално нахендрени на лицеви опори заради които все още подържат състоянието на загиващата ни държава. Те обаче си отиват.

165

Анонимен

преди 4 години

Боже мили, какво унижение?! Те самите водят толкова унизителен живот В общността си, че изобщо не знаят какво е унижение. Понятия като достойнство, чест и гордост не са им известни.

164

Анонимен

преди 4 години

До Хахахахахахахаха 194Познайте какво го чака по тесните улички!!!Аз лично знам че резултата от няколко шамара или да речем убийство ще е нулев! На негово място ще турят друг който ще поведе "хорото". Българинът пак ще бъде сочен с пръст че е еди какъв си а и пак ще спечели престъпния контингент от ромите! Но както вече се убеждавам редовия българин е унищовително *** и крайно плиткоумен че да може да действа чрез логична стратегия. Затова ще патите, защото се убитаци!

163

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Тоз убавец от фотоса ходи като партизанин из София с перука и слънчеви очила даже в облачно време, защото много добре си знае какво го чака ако го познаят хората на улицата. Веднъж яде шамapите пред хотел Радисън на площада пред Народното събрание ей така за нищо само щото го познаха кой е.Познайте какво го чака по тесните улички!!!

162

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 187Яма да издържи беге народя още дълго и ше видите тогаз!!!Добре, чудесно, крайно време е да се събудите но се насочете към първостепената причина а не към следствието! Ромите са следствие от едно абсолютно некадърно оправление на всичките ни партии (БКП) до сега. Унищожете ядрото а останалото почти само ще се оправи! Унищожете е в прениосен смисъл, не подстрекавам към насили а към методите на Ганди!

161

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 193Законите са за всички и трябва да се спазват.....НО в България законите са само за някои независимо от това дали е българин или ром! Ромите да кажем получават "гръб" от ЕС а българския редови престъпник от по-висок ранг - някъде от "оправата" с чадър!Имаме закони но те се "спазват" според пачката! С такъв тип правосъдие държавата ще е в тотален упадък - ВИНАГИ! Страсбуг това го знае и третира ромите с по-лека ръка. Никой не ни спира да приложим закона с пълната му сила но ......

160

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 188Ами аз предлагам, като на съдят, ний да навирил срения пръст и нииищучко да не изпълняваме!Това можем да го направим ако сме като Англия, Австралия, САЩ или примернмо Бразилия! Но сме България (ака Лаййннннария) за много огромно съжаление, така си го послахме и на такива ни оприличиха българските "родолюбиви" оправници! Там търси късото!

159

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 192Това нещо на снимката, дето прави бизнес от кръвта на България, трябва да копае в урановите мини доживот.Това "нещо" няма да излекува плиткоумието и простотията на повечето българи а на негово място ще бъде поставено друго такова "нещо"! Плиткоумието българско е най-зловещия враг на България!

158

Анонимен

преди 4 години

Това нещо на снимката, дето прави бизнес от кръвта на България, трябва да копае в урановите мини доживот.

157

Американ

преди 4 години

НПО-тата да бъдат принудени да поддържат site с подробна информация за финансирането си и да има тежки глоби за несъответствия.

156

Анонимен

преди 4 години

До 173Ще хванем пътя, но ще те полезен и теб ...

155

4 the greater good

преди 4 години

Да са махаааат! Като не са техни земите ше умират, те и децата им!

154

!

преди 4 години

До КЪДЕ Е КАПАНА ?Конституцията на България не е над приетите евроатлантически ценности, разберете го накрая. ЕС и НАТО казват а ние изпълняваме. Българино събоди се от комунистическата летаргия живееш в нов демократичен ред и не си в СССР а в ЕС.

153

Йово

преди 4 години

ЕС ни налага квоти за селското стопанство. НАТО ни налага какво оборудване да е армията ни и какво численост. ЕС ни налага своите ценности. ЕС ни синхронизира законодателството с тяхното. ЕС и НАТО определят външната политика на България с кой страни да търгува и с кой не. После си мислете че България е независима държава. Независима е до толкова че нищо не зависи от нея!