19

Анонимен

преди 4 години

Пращайте си децата в чужбина още от 14 годишни! Тука ... ааах! Тука живот няяяяямаа, НЯЯМААА! Колко мъка има по света!!! Ама най-вече в България.

18

още малко

преди 4 години

още малко време да мине и елитните училища ще дават по 800 лева за да се запише някой при тях, щото при тая демографска криза няма да има деца и за там

17

истината

преди 4 години

До Анонимен 11 При бай Тошо нямаше чалга

16

Анонимен

преди 4 години

До 11Къф ти е проблема уе, тард смотан! Аре бегай!

15

истината

преди 4 години

Нуждата от курсове е доказателство за калпаво образование и некадърни учители!

14

Иванчо+Марийка

преди 4 години

В цял свят частните училища са най-добрите. И тук така ще стане.

13

Анонимен

преди 4 години

Какъв е смисълът да се броят луди пари при положение, че същите кадри ще станат берачи на ягоди, чистачи, миячи, сервитьори, келнери, зидаро - мазачи, бъркачи, готвачи, викачи пред заведения, камериери, продавачи, дистрибутори? Без да броим наркоманията с прогресиращи размери!

12

Анонимен

преди 4 години

Да броят като им е толко акъла да стоят тук и децата да ги държат заложници в БГ. За тия пари детето може да научи Немски или дори Финландски и да получи най-доброто образование в света. Финландия е номер 1 в целия свят по образование. А с дипломка от БГ-то навсякъде ще му се смеят. Англия е зле там образованието си е чист бизнес като в САЩ и БГ, те също произвеждат бележкари които нищо не могат на практика.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Да беше завършил поне трето отделение - все щеше да понаучиш малко правопис, и с партийната книжка дори и след четвърти клас би могъл да раздаваш малко акъл - макар и заради майтапа.Хайде обратно при Тошовото равенство в мизерията, чалга-образованието, чалга-здравеопазването и чалга-политиката! И да не забравиш - следващите десетина поста - да агитиргваш за Майчето и за наш Славчо!

10

Анонимен

преди 4 години

Показва, колко неадеквтни ни са гимназиите.Не, това е само за да влезеш в гимназия.

9

До 1

преди 4 години

На Борисов...успехите са само в една сфера- личната...аа и тази на Пеевски.

8

Анонимен

преди 4 години

Никакви курсове, никакви "елитни гимнази",не и в България.

7

Анонимен

преди 4 години

До ЖоПоказва, колко неадеквтни ни са гимназиите. Уж системата е една, а трябва, да узиш извън нея. Ако разчиташ само на гимназиалната подготовка ... йок баце, йок. Нищу ни става.

6

Анонимен

преди 4 години

Неформално образования all the way

5

Анонимен

преди 4 години

Смешно е ... подготваш се една година, даже две, преди гимназията, учиш ПЕТ години, а накрая няма и за баничар да те вземат, освен аконе мине ОЩЕ 5 години. АХАХАХАХА

4

Жо

преди 4 години

ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ в Софийската математическа гимназия (СМГ) синът ми се подготвяше при една възрастна учителка по Български език и литература (БЕЛ). По математика той нямаше проблеми, но по БЕЛ беше зле.Учителката го подготви и на изпита синът ми имаше 6-тица по математика и 5,5 по български.Класира се на четвърто място сред стотиците кандидати за СМГ.Има значение допълнителната подготовка!

3

Анонимен

преди 4 години

Защо??? Защото е доказателство това, че учителите им мързелуват и са назначени с връзки да вземат незаслужени заплати!

2

Анонимен

преди 4 години

частните гимназии, които взимат по 1000 на месец, компенсират ли тези курсове? смисъл децата в тях посещават ли допълнителни курсове, за да поддържат нивото, или получават всичко в клас и разполагат със свободното си време?инвестицията в образование е най-смислената, която човек може да направи. А на фона на всичко останало е жълти стотинки.

1

Анонимен

преди 4 години

защо се налага това ? Къде са проблемите във формалното образование че се прибягва до неформално такова ? Дори е като тренд....Къде са успехите на борисов в образованието ??