11

Митев

преди 4 години

До Анонимен Нещо не ми се връзва. 1. Изгаряне при превръзка с йодасепт НЯМА как да се получи. 2. Вероятно са и сложили или Алергозан или Урбазон. Няма как да е ТАТ! 3. Вторични превръзки не се правят в СО, а от личния лекар.4.Кой *** води детето си в СО защото го е ухапал комар? Като го сърби просто се намазва с Алергозан, Фенистил или нещо от този род. 5 Нека съди. Като не спечели делото ще плаща разноски,хонорари и т. н. Като нищо може да и спретнат и дело за набеждаване и морални вреди

10

До 9

преди 4 години

Аз не съм писал, че съм "за" поставянето. Напротив - мен ме е хапал кърлеж, от ония дето хапят за 5 минути, пият кръв и бягат. Но го намерих в дрехите, сложих го в буркан и го занесох да го изследват от кой пол е. Оказа се мъжки и не пренасял зараза. А ухапването само го дезинфекцираха със спирт, а *** отказах да ми слагат. Това беше през май 2007 година.

9

Гарантирам ви!

преди 4 години

Голяма част от българските лекари напълно си заслужават боя който редовно им хвърлят ромите! Пълни некадърници, мислят само за пари и как да отбият номера. Ромите може да всякакви обаче евала че си защитават правата и то организирано. Българите са станали овце, разединени, и склонни да преглътнат всяка несправедливост.

8

Анонимен

преди 4 години

Изгаряне след превръзка с йодна тинктура - просто класика. И в операционните след операция все още има случаи да се превързва раната с йодна тинктура. И после в интензивното болния стои с тази превръзка 3 дена, защото няма кой да я смени. Впоследствие корема на мехури: изгаряне втора степен и оперативната рана не може да се затвори 2 месеца. Говорим за коремна ревизия, което означава, че коремът е срязан отгоре до долу. Ужас!

7

само дивотии

преди 4 години

Ами като е ухапано от комар то сърби.Обаче се намазва с малко оцет и готово,оставете организъма сам да се справи с другото.Какви са тези имунизации какво е това чудо?

6

До 5

преди 4 години

Няма как комар да пренесе клостридиум тетани!!! Ако на детето са правени плановите имунизации, поставянето на 0,5 тетаничен токсокоид на ТЕТАТОКС е безпредметно! Нашите лекари за замръзнали в 70-те когато се смяташе, че *** има трайност 6 месеца. Преди да са минали 5 г. от последното поставяне е излишно, защото може да се развие характерен синдром при хипер имунизация. Дълго е за обяснение. Най-точни изследванията на американската асоциация на имунолозите. Ако те интересува чети!

5

хахаха

преди 4 години

Това се случва понеже днешните деца са далече от земята!И нямат естествен имунитет срещу нищо!Добре че не е ухапано от змия,че тогава кво ще става не знам!

4

потрес

преди 4 години

как не ги е срам, не ги е грях тези т.нар.лекари??? за детенце става въпрос, даже и да нямат познания, поне една съпричастност да покажат. не може да мразиш децата и хората и да си лекар!

3

До 3 анализатор

преди 4 години

Противотитаничен анатоксичен серум (***) се поставя при ухапвания от комари, кърлежи и други, защото те може да са замърсени с тетанични бактерии понеже ходят навсякъде.

2

Анализатор

преди 4 години

Ваксина срещу тетанус се поставя, защото има сърбеж????? Българина е станал много пр ост и т ъп....

1

Активист на БКП

преди 4 години

Ами що се лекувате към НЗОК ??? Лекувайте се в частни фондове !!!