41

До.. чудя се

преди 4 години

Не се чуди,ако беше премиер,още повече глупости щеше да видиш и чуеш!Нека си седи президент,така са по-малко батаците!

40

до 39

преди 4 години

Слуша, защото знае, че руският патриарх е прав да изрази мнението на руския народ, макар поводът да не е дан.ден нито от българския народ, нито от Радев, а от слугинажната политика на некадърниците зависими проводници на политиката на сащ за разкъсването ни от славянските ни корени и подчиняването ни на чужди политически и стратегически интереси влицето на сащ.Радев не е виновен за посмешището плевнелиев и непремерените думи идействия на боко, който ще ни остави без енергетика.това е тъпо

39

Анонимен

преди 4 години

А бе няма ли почивен ден за Радев?Що не остави хората да си изкарат августовските отпуски на мира? Като дойде септември, тогава да вика партизаните..

38

Анонимен

преди 4 години

След Роската всеки може да бъде нормален президент.Макар,че на моменти ми липсва неадекватното му хилене.

37

чудя се

преди 4 години

До Това президент ли е?Не знам дали е президент,но вредите от него са по-малко.Все пак не даде 3 млрд.на американците за най-скъпите фърчила след една петилетка евентуално-само за едно гушкане.Несъстояло се.Нито даде златото на Крумовград на Дънди срещу.....0,5% комисионна.Да се готвят Трън и Трекляно.

36

Коментар

преди 4 години

Хора нищо не е това каквото изглежда. Това което е важно да знаете, че могат /и го правят/ да ни чатат и внушават мисли .

35

Патриарх Кирил

преди 4 години

Румен Радев дойде като президент, но май ще си отиде като гимнастик...

34

Анонимен

преди 4 години

До Кой ни завеща?Така е.Няма край,защото и в момента са на власт.

33

Това президент ли е?

преди 4 години

Руският патриарх му се кара като учител на ученичка, а Радев се свил навел глава с клепнали уши и гледа страхливо надолу... Това президент на България ли е ?

32

Кой ни завеща?

преди 4 години

До АнонименКомунистите *** Велика България!Една война не спечелихме а само три национални катастрофи с победните битки!

31

Анонимен

преди 4 години

Румборак, недей да философстваш като Аристотел, ами дай личен пример. Всички знаем, че да говори човек е по-лесно, отколкото да го направи. Ти какво направи за времето в което заемаш (фигуративно) функцията президент? Нещо кажи което си свършил за България, не за Русия. Решетото и попа ги знаем всички.

30

срамота

преди 4 години

Банки *** забрани на талавизиите да показват вчера тържествената заря проверка в Габрово,само защото той не ходи на такива места.Той ходи само в Мачу Пикчу е Западните балкани да оправя международното положение.Само,че Тръмп не иска да го цуне,нито да го покани на срещата на г-7 да им маха с ветрилото.

29

Пешо

преди 4 години

Тръпки ме побиват, когато Радев говори за "морален компас"! Този чове взе да се взема съвсем на сериозно и прекрачва всякакви граници на благоприличието.

28

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКажи го на шкембестия чичак,дето каза,че ше оправя руските самолети в Безмер.

27

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСъмнявам се.В Шумен преобладават обрязаните.А на жените в Банки им е писнало от специални приспособления на неудачници,напускат страната и бягат в сащ,при синове на истински камунисти.

26

синоптик

преди 4 години

До АнонименИ в Шумен,като в Банки-времето е преобладаващо.

25

Малееее.....

преди 4 години

До Лелеееее....Който не е чул мутри какви тъпизми ръси,нищо не е чул.Конграчулейшън.Защото всички ние тук парле ву франсе....нямам думи

24

наблюдател

преди 4 години

Агитката на герб се включи активно.Такива са инструкциите Иначе няма папо а шут при безработните.

23

Комедия

преди 4 години

До ТрагедияВождът чукна шейсетак,па не мисли за пенция.Радев е доста по-млад,има време..

22

Лелеееее....

преди 4 години

Само тъпизми ръси тоя!Мнооого *** зелен чорап, бе.. ХАХАХААААА....!