9

Анонимен

преди 4 години

Аз сьм от Балчик и никога не ходя на Албена там само вьлни и постоянно мрьсно море отврат.

8

Сандо

преди 4 години

оуууу там бях с една силконка на ултра-ол-инклузив .... така се натрасяках че не изтрезнях 2 дена и само леко разклатих силикона щото ми беше лошо.от Албена нищо не видях!

7

***

преди 4 години

Албена е все още хубаво място за семейна почивка. Остров сред унищоженото ни черноморие.

6

от Варна

преди 4 години

Ние пък миналия уикенд трябваше да спим в Сливен, дето не е омразното черноморие и всички ни плюят и т.н. Какво да кажа.., направено с пари, но без вкус и мръсно, мръсно, че чак мен ме дразни. А аз съм бил по бригади и в казарма и съм работил по кораби, с две думи съм виждал мръсотия. Обикновено е по-чисто в малки сем хотелчета и няма никаква връзка дали е в България или в чужбина. Всичко е до хората, затова ходете само където познавате хората или има добри отзиви! Няма връзка мръсно->черномор

5

ПорЦелан

преди 4 години

Бях 6/7 годишен когато отидохме с родителите ми в Албена. Беше '70/'71 година. Нямаше стол като по другите места, а ресторант в който се плащаше със специални бонове, вероятно за да не правят сервитьорите валутни далавери. Отидох с децата преди 10 г-ни просто за да видя какво се е променило. Положителното е че приличаше донякъде все още на курорт, т.е. място да влезеш в морето, да ядеш, да спиш и абсолютно нищо друго. Все пак е далече от Люлин с плаж каквито станаха другите места. Но е старо.

4

Анонимен

преди 4 години

Щом самите българи не стъпват на албена, значи има основателна причина.

3

Анонимен

преди 4 години

Тази жена само позитиви, но да види реалността и да реши проблемите в крайна сметка. Тази година решихме да отидем на българското черноморие не в Албена, хотел 4 звезди ултра ол инклузив. В стаята мирише на мухал, мръсничко, пердето до главата ми с дупки и петна от кръв. Не сме претенциозни туристи, но всичко има граница. Говоря с управителката, само за пердето. Отговорът й. Нямат пердета в резерв, почиващите цапали, перат се само след края на сезона и какво искаме ползвали сме промо пакет.

2

Анонимен

преди 4 години

Абе тая Красивата с Малкия Нос виждала ли сее в огледалото. Сигурно ако се погледне ще се самоубие

1

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е там. Широка плажна ивица, спокойно и тиху. За по улегналите е супер място.