6

V

преди 4 години

Аве тоя не го ли назначи Плевела за политик ве ??? Лелеее и тоя ми говори да ,,демокрация,, Ей ца.рвул демокрация означава да те няма тебе на света ,а народа да избира кой да управлява ,дали да сме в ЕС и нато .И ква да е съдебната система . Демокрация е да ги няма хора като тебе дето никой не ги е избирал .В България има два вида партии .Едните са американски партии тип ф16 ,а другите европейски от типа грипен .Познай кои управляват България ? ,,демократ,, а никой не го е избирал.

5

Анонимен

преди 4 години

Проф. Близнашки, вярно ли е, че в един от институтите на БАН протеже на Митко Григоров е тормозило ваша роднина?Онзи М. Григоров от някогашното Политбюро.Шапките ли си омешахте или наистина преди време онзи институт е бил управляван от много страхлив натегач?

4

Анонимен

преди 4 години

Слуга на Диктатора Борисов и Пеевски!

3

Анонимен

преди 4 години

Нема да се плашите . Ако не е правилна , ко толкУз. Държавата, т.е. народа ще плати там едни обезщетения в Страсбург , Гешко ша са признае за "сгрешил" и ще се покае със сАлзичка в окото . Стандартните неща .

2

Анонимен

преди 4 години

Хахахаха...Господинът с удебелен от обслужване на властта език.Веднага му повярвахме!

1

OMG_Lucker

преди 4 години

Близнашки, знаем те що за стока си. Ти легитимира едно управление на Борисофф и замете гешефтите му, правейки уж пълни проверки.Айде шат ъп.