111

Анонимен

преди 4 години

До Пешо***Това и естествен акт, защото Русия е европейската държава с най-висок процент мюсюлмани /без Турция/.@Турция не е евр. държава. Съвсем малка част от нея е в Европа. Написаното е невярно - Русия има 6.5% мюсл.; БЪЛГАРИЯ - 11%; Франция - 9%, Швеция - 8%; Белгия - 7.7%; Германия - 6.1%; КИПЪР - 25.4 % (кипърски турци) Проста справка от гугъл, всеки може да я направи. Голяма част от пропагандата и изобщо лъжите, се опират на приемането, че хората няма да си дадат труд да проверят

110

Стефан

преди 4 години

Половината така наречени руснаци са православни сектанти от най долен тип ,,виж.православната секта скопци,, другите са атеисти ,и много мюсулмани в Татарстан,Чечения,Дагестан,,Башкортистан,йнгушетия,Кабардино.Балкария и др.пълна ***

109

Анонимен

преди 4 години

Меркел им ги докара в Русия, Германия е виновна.

108

Анонимен

преди 4 години

Не знам за джамията какъв масраф е отишъл,ама пролетта след вълнения,лично Путин опрости задължения на Чечения от 9-10 млрд рубли за потребление на газ !

107

105 йени = 1 долар

преди 4 години

До "100 рубли = 1 ДОЛАР": Кога най-сетне Япония ще стане нормална държава?т.е. не пиши г'лупости. А курса рубла - долар е 66 рубли за 1 долар

106

Анонимен

преди 4 години

Градчето с 54 хил.жители,джамията може да побере до 70 хил.!?Да му мислят от "Чистота"...

105

ъеъ

преди 4 години

значи Чечения е в Европа

104

100 рубли = 1 ДОЛАР

преди 4 години

Кога най накрая коптора русия ще стане нормална държава ???

103

Анонимен

преди 4 години

До: 104Ми ние не можем нищо да построим, щото сме ***, затова.А чеченците могат много повече от нас, щото са правоверни мюсюлмани!Това ли се опитваш да ни внушиш?Или поне така изглеждат думите ти, прочетени от други, непредубедени читатели.Нищо чудно и сам Владимир Путин да се е обрязал. Ами ти?

102

Поне за мен

преди 4 години

До ПешоНе знам какво извратено течение, ама Чечения я построиха след две войни и хората си живеят, а ние тук не можем да изчистим един град от ***.

101

Да

преди 4 години

Може да е за добро, иначе християните станаха *** и пендъри. Предпочитам мюсюлмани, които държат на семейството си и предпочитам жени, пък било то и мюсюлманки, отколкото ***.

100

Анонимен

преди 4 години

Е това я чака нашата Европа, ако некой си мислят, че като прецакат Русията ще цъфнат и даже вържат - чака ги голямото надупване под минаретата и още нещо ...!

99

Анонимен

преди 4 години

за сведение на тик.вунитев русия е и най-голямата и най-красива арменска черква - в москваи нещо което гладките ви мозъчета не рабиратв тая държава откато е създадена никага не те наказват заради народността сиа заради това че не спазваш редавижте и управниците вижте и генералите и маршалите- от всички народностикойто е за целосата на държавата е добър и никой не го спира в развитито му - независимо от народноста - затова и оцеляваткраваристан е копие на руската държава

98

Анонимен

преди 4 години

Пенсиите на 4794 български пенсионери за над 620 хил. лв. са били запорирани през миналата година заради неплатени сметки за ток, вода и парно, дългове към данъчните или банки, както и за издръжка. Това показва статистиката на Националния осигурителен институт (НОИ) за 2018 г.

97

Ю кортес

преди 4 години

Москва и Грозни са в конкуренция кой ще направи повече и по големи джамии.Ердоган е арбитъра на състезанието

96

Анонимен

преди 4 години

Жужана треа да е много горда, ехееееееей, най-голямата джамия са открили болшевишките питекантропи. Браус!

95

Пешо

преди 4 години

Това и естествен акт, защото Русия е европейската държава с най-висок процент мюсюлмани /без Турция/. Естествено е и да е в Чечения, защото Кадиров е един от най-верните касапи на Путин! Подробност е, че там се изповядва едно от най-извратените течения в исляма.

94

Активист на БКП

преди 4 години

Ето това е благородството на другаря Путин-разрешава строежа на джамии !!!

93

Анонимен

преди 4 години

Откога Чечня е в Европа?Този, дето куткудяка за рублата и долара да види какъв е курса и да внимава да не се на...ка от възторг.Има го малко по-надолу. Който не може да смята, си е за негова сметка и неговото мнение е без значение.Безкрайното невежество и простотия на една голяма част от пишещите тук.Жалко.Не и за тях самите, но те не го осъзнават - толкова им е багажът.Смятат, че са нещо и оформят обществено мнение.

92

москвич бракма

преди 4 години

Къде се скриха рубладжиите продажни да ми отговорят защо русия е ислямиска *** ????