19

ЕС форевър

преди 4 години

Като казах за бозичката само да ви светна, че по същото това време бензина в щатите беше 30-40 цента за галон, което е било 4-5 стотинки за литър като го сметнеш. Така че и тогава и сега социализъма е бил клозетна история.

18

Петров

преди 4 години

Не, мечтая за стая на Ривиера за 600 лева на вечер. Достъпна за всички еврофили и американофили. Остаалите - в шумата, с обща тоалетна. Гарантирано от ГЕРП.

17

Анонимен

преди 4 години

Къде е този плаж от снимката много ми хареса?Само едно чадърче и няма концесионер.

16

ЕС форевър

преди 4 години

до Петров,мечтаеш за бозичка от 6 ст. нали. Затова беднееш, защото все искаш да ти е евтинко и хубаво същевременно. Няма как да стане, приятел.

15

Анонимен

преди 4 години

Докато имам възможност ще почивам в чужбина.Тук на нашите селски тарикати стотинка не давам.

14

Анонимен

преди 4 години

Къде тези почивки по 660 лв . на човек в чужбина бе, я ни светнете, че явно ние нещо живеем в друг свят!

13

Петров

преди 4 години

Едно време картата за море при социализма беше 20 лева за 20 дни със спане, храна, чехкинчета и музика. Плюс заплатата ти вървеше. Сега само се плацикат някои събота и неделя на свободната зона, ако има. Гарантирано от ГЕРП.

12

ЕС форевър

преди 4 години

Това не се отнася за еврофобите русофили, които само реват колко са бедни и как никой нищо не им давал и държавата била зле и Тръмп бил лош и какво ли още не.

11

Петров

преди 4 години

В Испания и Франция, където почиват народните ни избраници един бургер е 20 евро. Това влизза в 600 те лева на човек, дето Бокувската съкмистика ги смята.

10

Киро кофражиста

преди 4 години

Едно време при соца събота и неделя ходихме на бригада да вадим лукСега при демокрацията ходим в Гърция да се плацикаме на моренце

9

Онзи

преди 4 години

За 660 лв. почивах с цялото си семейство на Приморско, без да спестявам за нищо. Сутрин закусчици, обяд и вечеря в кръчма. Разходки с лодки, а у. 660 лв. беше цената за всички, за 6 дни.

8

Петров

преди 4 години

На нашето море под 50 лв на стая няма, това прави минимум 500 лв само за спане за 10 дни, без транспорта и останалите покупки - хавлии, чадъри и т.н. 10 лв най- малко е пица на плажа, какви са тези 200 лв за почивка.

7

Анонимен

преди 4 години

До ГенадиЯвно розовите очила са изкупени от партия Герб ....

6

Крум от Крумовград

преди 4 години

С 660 лева може да отидеш до Одрин за омекотител.

5

Генади

преди 4 години

Народът живее все по-добреГЕРБ - видими резултати

4

Анонимен

преди 4 години

Пътуваме все по-малко ние обикновените българи ,които сме 80 % от този народ ! Тези дето пътуват все по-вече са същата шепа изедници дето съсипаха народа като цяло с лакомията си и които по-вече пътуват отколкото работят ! Те са по магистралите дето Борисов все се хвали ,че магистралите били пълни ,как няма да са пълни като някои хора като него не си знаят парите и имат по цели автомобилни паркове в палатите си и въпреки това пътуват само с държавните коли ,с тези на които народа плаща масрафа.

3

Анонимен

преди 4 години

Щеше може би да е истина ако НСИ не беше превърната в политическа структура на ПП ГЕРБ!

2

Анонимен

преди 4 години

Като чета статиите тук и си викам - Брей, средната заплата расте (заглавие), пътуваме повече (заглавие), българина има най-много жилища (заглавие) и прочие...Сигурно само аз живея в паралелна реалност, защото аз и моето обкръжение служители не са видяли почивка от години...

1

Ф.С.В.

преди 4 години

ХМ! - излиза така (от статистиката) че ВСИЧКИ сме пътували за Слънчака -- ахахахаххахахаха