10

Анонимен

преди 4 години

То си беше шега, докато датчаните не решиха да си направят малко ПР на гърба на Америка. Ако имаха малко акъл, щяха да разберат, че става въпрос за шега и да отвърнат по правилния начин.

9

Анонимен

преди 4 години

Направо да им я вземат, датчаните сега са заети да пречат на северния поток

8

weiss

преди 4 години

До ПолитикаГледам колко минуси са ти нацвъкали и става безпощадно ясно, че не всеки го може и даже иска...

7

Анонимен

преди 4 години

Така е, когато си избереш фирмаджия за президент. Може да сваля звезди на Илектората и от пиле мляко да обещава, но винаги ще мисли и действа от позицията на първо лице, ед.число и ще набляга на келепира.Впрочем, нищо ново под Слънцето. Навсякъде по света е така, залъгалката е в степента на арогантност и лицемерие, с която тези мераци се показват пред другите

6

До Политика

преди 4 години

Какво е станало от всичко което бай Дончо бил поискал? В Сирия ли, в Иран ли, в търговската война срещу Китай ли? Нещо така Ким да е замразил ядрените си амбиции? Даже и Мадуро му показа среден пръст! От ден на ден олеква!

5

Даже

преди 4 години

и най-хард американски политици, взеха да гледат от срам към земята след всяка изцепка на тоя!

4

Политика

преди 4 години

Напред-назад,после пак напред!Накрая става както бай Дончо иска,само се иска време и търпение ,а и проследяване на действията,но това не всеки го може!

3

Анонимен

преди 4 години

Дания не беше ли членка на великия ЕС? Къде е този ЕС, за да защити Дания?Няма гооо! А го няма, защото цялото управление на ЕС е в списъците на ДД на САЩ! Ние си имахме и външен министър на служба в същия ДД!Ами НАТО? Дания е член и на НАТО. Те какво? Смучат си пръстите?Да припомним Кипър и "раделянето" му! НАТО защити ли Кипър?Организации създадени да плашат слабите и немощни държавици!

2

Анонимен

преди 4 години

Само не разбрах защо намесват цялата Америка в тая ситуация. А иначе рижавият паток (да не кажа пaткa) явно се изживява като царя слънце, въпреки че за него са гласували едва 20-ина процента от щатците, предимно с морави вратове.

1

A

преди 4 години

До Анонимен 2Ако имаш американската армия зад гърба си няма да се тревожиш дали се продава или не-всичко се продава