9

Анонимен

преди 4 години

Така е, законът повелява да се грижат за него специално. Започваме да приличаме на Норвегия - там пратиха Брайвик на остров със зелени морави в самостоятелно бунгало, да размишлява върху своето неразумно поведение.

8

Turhan

преди 4 години

Като са го простреляли, да го излекуват и да поправят щетите които са му нанесли. Можело е да действат по-внимателно, а не направо да стрелкат по краката му. За каквото е направил, има си съд, и не е начинът да го стрелят. Отделно, човека си е признал и се е разкаял за постъпката си, редно е да му се опрости поне част от деянието.

7

pbdan

преди 4 години

Вместо затвор да го назначат домакин в детска градина. Като гледа децата ще се оправи и ще плаче по цял ден за това, което е направил.

6

Анонимен

преди 4 години

За да се излекува по-бързо скота,да пуснат бабата на изнасиленото и убито от него дете в болницата.Тя е много по-веща от лекарите.

5

мак

преди 4 години

Крият го от хората. Поне му е удобно, хранят го и го лекуват за сметка на касата, предполагам. След прострелване в крака му се полагат грижи. А без майтап, не мисля, че състоянието му е толкова тежко, че се налага да стои в болница с дни и да му плащаме охрана и всичко друго, все едно е жертва.

4

Kiro

преди 4 години

Да го излекуват и да се помисли за прошка. Всеки греши, случва се. Както е казано, който е безгрешен, нека той първи да хвърли камък. Разбиране и толерантност трябва да имаме.

3

Вижте там...

преди 4 години

Ако има нещо кариеси момченцето, да му ги оправят и тях по НЗОК безплатно.

2

родител

преди 4 години

Каквото станало - станало. Нека да го доизлекуват, всеки има нужда от здраве. После за останалото си има съд и правосъдие.

1

град козлодуй

преди 4 години

ЗНАЧИ ЧЕ ГО ЛЕКУВАТ А ДЕТЕНЦЕТО Е В ГРОБА А Й БАБАТА НА ДЕТЕНЦЕТО МНОГО Е НАГЛА