25

Анонимен

преди 4 години

Страхотна новина

24

Анонимен

преди 4 години

До До 18Ами аз не казвам, че трябва да им се вменява вина. Някак си е унизително. Защо си мислиш, че всички действия трябва да са продиктувани от чувство за вина. Отговорността и разумното отношение към света около теб е нещо нормално.

23

анонимен

преди 4 години

Жалкият *** наричащо себе си човек, ще затрие цял едни уникален свят заради едната единствена печалба породена от дребнавата му алчност.

22

Анонимен

преди 4 години

Ще оцелеят по-силните, с по-силна генетика и наследственост.Природата взема своето, прилагайки своите механизми за равновесие при свръхнаселеноста на планетата ни с Осем милиардно население и варварското ни отношение към нея!Земята е жив организъм дами и господа!

21

Анонимен

преди 4 години

То се пита дали човечеството изобщо ще го има тогава. След като ни хранят насилствено с ГМО, хормони, Е-та, глифозиди и какво ли не, май няма да дочакаме да се сбъдне апокалиптичната прогноза на тия точно учени.

20

Анонимен

преди 4 години

това го слушам от 80 те ксто бях петокласник

19

До 18

преди 4 години

До Анонимен : Напълно съм съгласен, че хората трябва да знаят, какво ги очаква ! Но защо им се вменява вина за нещо, което не са направили ?! Разбира се, има и хубави неща от намаляването на СО2, NO2 т. н. - вече се диша по-леко в градовете

18

Анонимен

преди 4 години

До А 2А твоята поръчка изглежда е да промиваш мозъка на хората, като съзнателно подкопаваш доверието към науката, рационалното мислене и основите на човешката цивилизация. Пращаш хората в средновековието, където всеки е сам за себе си, смята природата за неизменна и непознаваема, не се интересува от последствията от действията си, не поема отговорност за постъпките си и не вярва, че нещата около него зависят от действията и бездействията му. Жалка работа.

17

Пореден

преди 4 години

ДОБЪР ДЕН...

16

Пореден

преди 4 години

ДОБЪР ДЕН.

15

А 2

преди 4 години

Сигурно такава е била поръчката на тия учени - да продължават да набиват чувството за вина, безнадеждност и безпомощност в плебса. Така се хващат хубави болести и яки печалби от ..знаете кои !

14

Анонимен

преди 4 години

До Е, даДа, ама тези твои други учени не работят в най-добрите и признати научни центрове по света. Защо ли? Това, което твърдите непрекъснато за цикъла на Слънцето (в дадения случай аргумента е неудачен, можете да потърсите по-добър), нормалните промени на климата през годините и т.н. и несериозно и най-вече неконструктивно. Хората имат право да знаят, какви опасности ги очакват, и как биха могли да смекчат последствията.

13

Анонимен

преди 4 години

За всичко е виновен бойко борисов!

12

Факт!

преди 4 години

Хумболтовия университет в берлин е пропуснал да спомене виновнила за това а именно немските производители на коли и въглищните им тецове.

11

Е, да

преди 4 години

ама едни други учени, казват (и доказват), че няма нищо необичайно в климата. Просто, пореден период или цикъл на Слънцето. Ако е така, всички промивки дето ни се правят, за да се чувстваме виновни с индустриализацията, кво прайме ? Кво става, хора ?!

10

Мътилник-изпъченяк

преди 4 години

Както е казал поетът:"Един ден Земята ще се отърси от отровната си плесен!"

9

Анонимен

преди 4 години

До ПакиМило Паки ... Индия ще ви смачка за 2 часа, но не го прави, защото не иска кръвопролития ...Вие не може да закарате 2 танка на 15 километра, Индия вече праща дробове до Марс ...

8

Анонимен

преди 4 години

До годорянНищо не ни в закачило.Сменя се господаря, овцете са същите. Дорде слушкат ще го стрижем и ще гледаме, да не умрат от глад ...

7

Анонимен

преди 4 години

България ше е първата затрила се страна, защото не можем да се организираме о се мразиме ...

6

Паки

преди 4 години

В Пакистан имаме атомна бомба, която ще взривим при подобен случай, тъй като това заплашва нашият суверинитет. Изконните ни врагове - индийците, с които само ние си знаем как се различаваме помежду си, ще направят съвсем същото като нас.Та ако трябва ще затрием земята с атомни бомби, но няма да позволим никой да умре от глад!