67

един

преди 4 години

МНОГО ми се иска да прочета следното заглавие: "На 31 октомври 2019 година ЕС налага граничен и митнически контрол на хора, стоки и пари влизащи от Великобритания на територията на ЕС. От същата дата влизат в сила и се прилагат общите за ЕС Митнически тарифи по които ще се облагат британските стоки!"ЕВРОПЕЙЦИ, СТИГА ВЕЧЕ СМЕ ТЪРПЕЛИ БЕЗПРЕДЕЛНАТА БРИТАНСКА И АМЕРИКАНСКА НАГЛОСТ И АРОГАНТНОСТ!

66

Факт!

преди 4 години

Германофилче нещастно любимата ти германия е една плюнка с 300 к кв км територия от която не зависи абсолютно нищо.Когато се гътне и последната немска *** Светът ще се оправи.

65

Циник до Фъкт

преди 4 години

Не ти обръщам внимание... Защото реших, че не си струва - да отговарям на ***.В едно обаче си прав - Германия е основната причина - Европа да заприлича на смесица от арабски сук... и гетото Лесото..От друга страна - фалира ли Германия - ти ще ме питаш - къде да cepeте - вие гладните!

64

Факт!

преди 4 години

България е пълна с германофилски ***.От тях трябва да почне прочистването.

63

Циник до зулуса

преди 4 години

***... Разбра ли какво е "лоялност"?За трети път те питам - Майкa си ли търсиш в Бризбейн? С какво си по-различен от останалите црни навлеци?Когато Германия е правила история... Английските каторжници в Австралия - сте стригали овце.

62

Факт!

преди 4 години

Англичаните са 100 пъти по еврооейци от немските *** смес между бугаре роме хървати украинци руски пияндурници и поляци примесени с турке сириици и конгоанци.

61

Циник до 75

преди 4 години

Меркел ИЗГОНИ Англия от Евросъюза!Диктатурата на Либерастите, не се хареса на англичаните... Те, за разлика от останалите политкоректни европейци... имаха възможността, да заявят ясно позицията си по нашествието на козееби, гибони, и шебеци с неясен произход... Вчера бях до банка - да обменя евро... Най-скъпия обменен курс беше на английската лира...А ние - ще продължим да плащаме на афганистанските и сирийски гости по 1050лв.Социал...понеже сме баровци

60

Варна

преди 4 години

Дано и ЕС ограничи свободното движение на англичани. Къде ще ходят тези паляци? Англичните ще го отнесат много сериозно , не за друго , а за да са назидание на останалите. Искате да излезете от ЕС? Ок но вижте какво стана с англичните.

59

Факт!

преди 4 години

Добрият германец е мъртвият такъв!

58

Циник до зулуса

преди 4 години

Или да ти викам аборигенТъnчо, от 20 години съм в Германия... Пари...не са ми проблем...Ти поне уреди ли си кашон "лукс" под някой мост?Най-отровните змии и насекоми са при вас...Оглеждай кашона преди да си легнеш. Мaйка си ли търсиш там?Това е ганьовската ти лоялност, към държавата в която живеешОткъде ви копат - такива убитаци?

57

Анонимен

преди 4 години

До До 55точно от ЕС идват зулусите в Англия, ако ненормалната бабичка беше защитила ЕС и хората които са я назначили уж да им пази интересите т.е. германците, то тогава ЕС щеше да бъде икономическа сила 1 вече. Ама уви, африканците ще се преселват в Европа докато не се появи някой с топки и власт.

56

Циник до 71

преди 4 години

Аааахахаха... Ако е истина ***... Трябва да ги знаеш нещата (преди мен), ако си научило езика естестнено...А иначе - можеш да пишеш, че си в Малибу... Кво му плащаш...Къде ви копат такива убитаци... Не е ясноМaйкa cи търсиш там.. Тва ще да е твоята лоялност към АвстралияЗулус си родено.. Зулус ще мреш

55

Мухаха

преди 4 години

До АнонименХамерика отдавна е собственост на британските зионисти - кво ша купуват тия дънери ве? бухахахахаНяма британски зионисти. Всички са в Америка . И отдавна неофициално управляват МалоБритания . Що да не го направят и Официално ? Впрочем ,Ротшилд е собственика на Bank of England а той си е американец . И ти препоръчвам да намериш и прочетеш изказването му за британския паунд и кралицата .

54

Циник до зулуса 68

преди 4 години

Пробвай се ***... На 2500км....Огнена земя те чака... Консерви и палатки от ВСВ... и +50 през деня..Нали ти казах - умен си, като африкански зулус

53

Мухаха

преди 4 години

Тръмп предложил на кралицата да купи Великобритания . Казал ... И без това ще трябва да ви дундуркаме след Брексит и да ви доставяме ГМО царевица да не *** от глад .... що пък да не ви купим барабар с Бъкингамския дворец и двете ти дърти кученца корги . Освободиха се едни пари след като Дания отказа сделката за Гренландия . Все пак , след като ми свърши мандата мога да ви стана Крал . Кралицата не казала нищо, но слуги в двореца я видели да кима одобрително .

52

Анонимен

преди 4 години

Ама то и ЕС ще спре свободното движение на "гражданите" от Острова. Нали искаха - ето, никой няма да ходи, никой няма да излиза - райско кътче със застаряващо население, което не може да си отгледа само ягодите или да си поправя водопроводите. Че дори лекарите не им достигат - чакаш 4-5 месеца за невролог... Да се отделят и Шотландия, и С.Ирландия, да си влязат в ЕС, а южната част да си седи като резерват на човешката простотия. Може екскурзии да се правят даже, като в Чернобил - Малобритания.

51

робинзон

преди 4 години

За мен такъв остров не съществува и най-добре ще е по-малко да се пише за него защото вече на всички ни втръсва от прищевките на англичаните.Даже си мисля,че ако се присъединят към САЩ ще бъде най-добре за всички.

50

Юнал Джемилов

преди 4 години

До *** Охх зойо

49

Циник до 59 и 60

преди 4 години

Толкова си npocто, че наистина си сравнимо с шаказулусите!

48

Циник

преди 4 години

Точкова система по австралийски образец... Преди вече повече от 20 години... Австралийското правителство плати за клип на 48 езика - 5 000 000$... В който изрично се казваше, ЧЕ НЕЗАВИСИМО ОТ ПРИЧИНИТЕ, НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СТЪПИ В АВСТРАЛИЯ, АКО НЕ Е МИНАЛ ПО ОФИЦИАЛНИТЕ ПРОЦЕДУРИ. А навлеците заловени пред австралийските брегове се извозваха на 2500км. БУКВАЛНО В ОГНЕНА ЗЕМЯ където на палатков лагер, и консерви чакат решението на австралийското правителство.НПОтата - НЕ КАРАТ ЗУЛУСИ ЗА АВСТРАЛ