40

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

ДАЙТЕ НА ГЕПИХ ЕДИН СЕРИОЗЕН СЛУЧАЙ!!! ГЕПИХ, ВИДЯ ЛИ КАК КОЛЕГИТЕ ТИ СЕ СМЕЯТ? Чувам нещо щяли да ти дават нов случай. Следващия път ще отвлекат **** и ще ти дадат на теб случая да го разследваш, защото доказателствата (отново 1 тон) ще сочат, че ИЗВЪНЗЕМНИ С ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ СА ОТВЛЕКЛИ *****.Ама, ти майтап си мислиш. Не вярваш ли в ИЗВЪНЗЕМНИ? Ще повярваш. Само веднъж да ти вземат проба и ще повярваш.

39

К.уранов СМГто

преди 4 години

Само Гепих може да разреши този случай, но първо трябва да отиде до железарията и да си купи една лопата. Нали трябва да изкопа 1 тон доказателства?Ама, то това да не е някакъв си там пиар съд с хакери, кметици , балерини, циркови актьори, поети, художници, хигиенистки, извънземни и т.н.

38

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Гепих, излез и кажи, че си открил убиеца - Путин в тандем с Тръмп и Сорос.Кажи, че имаш 1 тон доказателства и всички ще ти повярваме, особено "Блиц".В най-лошия случай, поне ще бъде "ЦАР ЗА ЕДИН ДЕН И *** ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ". Дори 'faith no more' може песен за теб да напише.

37

Свръх-интелигентен

преди 4 години

Убиецът е имал достъп до моторна резачка или брадва, както и до варел. Също и пистолет. Вероятно е от София (Люлин/Надежда) или околните села ( не е задължително да е от Негован). Афинитет към резачки/брадви, варели и пистолети имат основно мъже. Стесних ви периметъра до 40км и 20-30 хиляди души. Въпросът е да се идентифицират жертвите и убиецът е ясен.Свърших работата на цял екип криминалисти от МВР. Сега ми дайте заплатите им.

36

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Гепих, *** там и помогни на хората да открият убиеца. Вземи си лопата да изкопаш на полицията 1 тон доказателства. Лично Тиквата ти е купил ботуши с високи токове от конска кожа, "Made by Turkmenistan Babe".Гепих, само мога да си те представя как отиваш там с тия ти ми розови ботуши от кон и почваш да копаш и изведнъж вадиш още 10-20 трупа. После в CNN ще пише:"Judge Dredd Sylvester Stallone was replaced by Bulgarian Gepih -The Judge".

35

К.уранов СМГто

преди 4 години

Дайте на Гепих да разследва. Той е професионалист и с такива неща трябва да се занимава, а не с някакви си ми там кметици, хакери... абсолютни глупости. Прехвърлете делата за Иванчева и хакерите на някой млад съдия, който е 4 курс-студент. Дайте НЕГОДОВАН да бъде разследван от ГЕПИХ.Той ще докаже връзката на убиеца със САТАНАТА. После Гепих ще извади от скалата МЕЧА НА КРАЛ АРТУР и ще стане НЕПОБЕДИМ СЪДИЯ. Лично Шерлок Холмс ще си направи операция по смяна на пола и ще му се предложи.ХАЙЛ Г

34

Анонимен

преди 4 години

Този алкохолик разбира само от пиене

33

К.уранов СМГто

преди 4 години

Официално от ГЕПИХ."Отказвам да се занимавам с случая в Негодован, защото е много кално там. Да, конкурса за СЪДИЯТ@ също бил кален много. Затова първо се отказах, но после - приех."Логика няма , но това е Гепих. Той с мръсотии не се занимава. Затова чистите хора ги вкарва в затвора - Иванчева, хакера и в бъдеще много други. Ако е някой мръсен убиец, може и на свобода. Но ако си чист и невинен Гепих има 1 тон доказателства.Гепих, чакаме те в Негодован да влезеш в калта и да видиш труповете.

32

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

зА ТОВА ВРЕМЕ ДОКАТО ТРАЕ ТОВА РАЗСЛЕДВАНЕТО В НЕГОДОВАН, ГЕПИХ НАМЕРИ 1 ТОН ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ИВАНЧЕВА ОТ СЛИВЕНСКИЯ И ХАКЕРА ОТ СОФИЙСКИЯ ЦЕНТРАЛЕН ЗАТВОР.А, сега Гепих мълчи. Бил намерил един голям ДУДУК и сега се чуди, кво да го прави?Гепих, хайде чакаме да излезеш и разрешиш случея. Може да обвиниш мустака от КТБ или някой прокурор , който иска да се кандидатира за главен СССЪЪДДИИИЯЯТТАА и да те конкурира в self made concurs. ГЕПИХ отиде ли веднъж на местопрестъплението? Калон било.

31

Разумен

преди 4 години

Може да е дело на жена ми - когато е в цикъл е способна на същите зверства, СИГУРЕН СЪМ!

30

Анонимен

преди 4 години

Да не е дело на Путин.Едни ги трови в Англия други разчленява в БГ.

29

Разумен

преди 4 години

Убийство за назидание в Мексикански стил. Разликата е, че там се разфасоват 20-40 човека и се изхвърлят в черни торби на пътя

28

Истината

преди 4 години

Мотивът е ясен - "Същото ще се случи с вас, ако не ни се подчините безусловмно" Търсете крими-банда с афинитет към мексиканските картели и филми като Scarface, The Godfather и NarcosИСТИНАТА

27

sorry

преди 4 години

Прекрасна полиция,страхотна държава,чудесни управляващи!

26

Анонимен

преди 4 години

На това мутротапира по прякор Тиквата му вика(стабилност)...Става въпрос за същия тоя мутраген ББ дето във времето на мутренските години лежал в затвора в Панкрац за кражби на скъпи возила с аверите си от бандата на Карамански

25

Анонимен

преди 4 години

...двойно убийство с двойно разчленяванe...Ама вече всичко имаме - банани, киви, уиски, миграция, проблеми с работните кадри, ДЕМОКРАЦИЯ! Чудя се, че не е станало по рано! Както му викат - свобода е!Оксиморон или метафорка някаква на разпадащо се общество!Не е мой израз!

24

Анонимен

преди 4 години

Разбойниците от Изток. Нарочно говорят на руски и ако ги питаш на български лъжат , че не те разбират. Правят се на бизнесмени, търговци, богати туристи. А са си разбойници .

23

Анонимен

преди 4 години

Това е част от промяната на румен радее!

22

Анонимен

преди 4 години

Честита ви демокрация, режима на Борисов докара американските ценности в България. Така е бананите и тоалетната хартия идват с някои екстри :)

21

Анонимен

преди 4 години

Всичко е без аналог в България, благодарение на милиционерската орда ватенки и диви колибари, завзели властта с преврат през 44 година. Без аналог е и изтръгването на нокти в къщата на ужасите в Копривщица, само и единствено да принудят някой да признае вина. А както всички ние знаем и ежедневно се убеждаваме, няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюцюнер-полюцай. И в този случай ще се окаже така, това е почти сигурно.