234

Анонимен

преди 4 години

Ей не се наядоха тези гладни въшки. В Америка за проверка на апартамент 70 кв.м платих $120. А вие бедняците на европа за 40 кв.м 200лв при заплата 800лв. Смях в залата ама да ви кажа вие сте си виновни, още ще ви детат. Заспали овце.

233

Цветка Циганова

преди 4 години

Мерак им е на управляващите да ликвидират народа български. Ама народа жилав като хипопотам - не се дава. И да успеят частично , нема да видят бял ден, не те решават.

232

Анонимен

преди 4 години

ГРОБ е престъпна хунта!

231

Анонимен

преди 4 години

За жилищата отдавна им е мерак. Няма да пусна никой да гледа с какво съм се обзавел и колко струва. Преди 4-5години пакимаше тамъв опит от герб, заплашихме ги с бунт, отказаха се. Мисля до 2022 да сме ги отказали да управляват!

230

Анонимен

преди 4 години

До 2030 - всяка муха с паспорт.Ако излезе от дома ви отиде в друг такъв - пак паспорт.И за всичко това - бецален естествено.Комарите и мравките са следващите на опашката...

229

Анонимен

преди 4 години

Дали скоро някой, който иждава паспортите няма да се сдобие със с. Акт. Или някой от тези, който гласуват тези разходи. Крадоха и сега се чудят как да съберат пари.

228

Анонимен

преди 4 години

нещо много такси ми се насъбраха,а не усещам тая държава да прави нещо за мен с парите ми.Каква е за мен ползата,че имота ми има паспорт,досега като нямаше,кво му беше и ся като има кво ще се подобри

227

Анонимен

преди 4 години

пълни простотии и чиновническо ограбване,явно новата директива към чиновниците е - събирай пари за каквото ти хрумне,че трябва да се плащат самолети на сащ и атомна централа на русия,и то от българи(колкото са останали),изтискване за последно,докато и те не са офейкали

226

Анонимен

преди 4 години

Ахахахаха.Абе тия простаци вече се чудят отде да ги измътят.Хич ви няма честно.То бива ,бива мутренски простотий ама вече надминахте всякаква точка на пресичане

225

Люто Маке

преди 4 години

Шъ грабваме сопите, тея прекалиха.В БГ има много архитекти, прависти - завършили извън БГ, хора с години опит.Няма да оставяме хунтата да дерибейства на наш гръб.Няма накъде, трябва да излезем и да защитим достойнство и дома.Някакъв миризлив от пачки чиновник ще ми светотатства в къщата.Няма да го бъде, ке се трепем.Чифтете и тфа е.Прекалиха, който иска се застрахова, води дела и намира начин да защити собствеността си.Прекалиха,, или ние, или те.

224

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 232: "...Хора, спасявайте се от България, по най-бързия начин."НЕ СТЕ ПРАВ!ИСТИНАТА Е:"ХОРА, СПАСЯВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ, ПО НАЙ-БЪРЗИЯ НАЧИН!"НАРОДЕ!!!!!

223

seira

преди 4 години

СПОРЕД НК НА Р. БЪЛГАРИЯ, ТОВА:"Панелните блокове, строени основно през 60-те и 70-те години на миналия век, вече наближават края на експлоатационния си живот...""До 2022 г. старите сгради трябва да бъдат паспортизирани, т.е. да минат профилактичен преглед, за да е ясно колко още живот им остава..."СЕ НАРИЧА "ИЗМАМА" И Е УГЛАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!1."ЕКСПЛОАТАЦИОННИЯ ЖИВОТ" НА ПАНЕЛНИТЕ СГРАДИ Е МИН. 300 г.2.ЕДНА ДОБРЕ ПОДДЪРЖАНА СГРАДА МОЖЕ ДА ПРОСЪЩЕСТВУВА 1 000 г.МАМЯТ НИ!НАРОДЕ!!!!!

222

Аналлибераст

преди 4 години

Българина отново ще е стриган и отново след 3тата ракия ще се прави на мъж по форумите.Но никой няма да излезе на протест.Аферим

221

Анонимен

преди 4 години

Чакай се,нали гласувахме за 300лв пенсии и безплатни детски градини пък то....

220

Ани

преди 4 години

Честито! Българи хаха

219

Жужа

преди 4 години

Санираните сгради до колко години имат право на съществуване ? Питам за едни приятели.

218

архитект

преди 4 години

И кой ще ви заповяда да си съборите жилището ? И кой ще ви каже до кога е годно за живеене едно жилище след като има селски къщи на 300+ години , които са солидни и не падат ? Май голям зор имат кърлежите да събарят каквото е останало от държавата ? Ама дали ще им дадат ? По селските махали - може, но в градовете , едва ли .

217

Анонимен

преди 4 години

До Един от СеверозападаЗащо, електрониката на самолетите е чисто нова?

216

Kiroveca

преди 4 години

Така е, и друго ще измислят тъпите мозъци. Нали трябва първо да изплатиме 8-те F16.

215

Ти да видиш..

преди 4 години

До passport 209 Как ще събаряме панелки ? Нали са с нова изолация ? А сега даваш 500 лв. да си платиш изолацията и събарянето е безплатно.