20

Анонимен

преди 4 години

Интересно ми е дали има поне една статия, под която *** и путинистите да не споменат грохналия старец Сорос :) Ей тоя Сорос като умре, ще ридаете 3 седмици, че няма кой да запълва болните ви фантазии.

19

Факт

преди 4 години

Ключовото е,че БВП на Хонгконг е само 3% от китайския,а населението-1%.Демек няма да е толкова трудно да им намерят цаката,но просто не искат излишен шум.

18

Русия

преди 4 години

Много бързо могат да му сменят статута и да направят такъв много по-богатия Шанхай. Но няма нужда, просто трябва да изтрепят Хонгконгската мафия и точка.

17

Коки

преди 4 години

Ние да не гледаме Китай и Хонконг, а да гледаме нашата си загиваща държава. Тези два народа ще се оправят и имат огромно население. Ние изчезваме.

16

Анонимен

преди 4 години

Малко нелеп въпрос е зададен, защото значението на Хонконг за Китай е второстепенен факт, а първостепенният факт е, че Хонконг е китайски и точка!

15

Анонимен

преди 4 години

"Китай има нужда от капиталическия Хонконг. Защо?"Струва ви се странно някоя държава да има нужда от територията си ли?

14

Циник

преди 4 години

Статията е изненадващо правдиваЧервената аристотрация в ККП върти милиарди в Хонконг... Не може да си позволи лукса - да счупи "прасето касичка"Но китайците са тарикати... Ще намерят начин.

13

Анонимен

преди 4 години

Какво е капиталически?Или аз нещо имам дупка в знанията,или е грешно написано заглавието.

12

До 6

преди 4 години

Ах, щях да забравя! Басейнът на река Мисисипи е на Франция!

11

китаец

преди 4 години

Китай е номер едно икономическа сила в света и няма нужда от никой

10

Анонимен

преди 4 години

До 6 АнонименКакви технологии те гонят в Хонконг ! Технологиите и фабриките са в Китай а Хонконг е една перачница на мафиотски пари и развъдник на сороскиНПОта ама китайсдкия дракон ще ги спържи с танковете в близко време

9

защо защо

преди 4 години

прочета ли защо в заглавито директно затварям не страницата ами целия браузър !аман отддзжурналя!! пфуне го четете този сайт и не коентирайте

8

До 6

преди 4 години

Хонг Конг, Макао, Тайван, островите в Южнокитайско море са на Китай!В същото време Тексас, Калифорния, Аризона, Ню Мексико, Юта, Невада са на Мексико. Аляска е на руснаците. Флорида и Пуерто Рико са на Испания. Хаваите са независима държава. Всичко от р. Мисисипи назапад е на индианците.

7

Анонимен

преди 4 години

Капиталист ли е - резни му кратуната.

6

Анонимен

преди 4 години

Една от големите, исторически грешки на Великобритания, беше връщането на тази перла на британската корона, на изостаналия, мракобесен, тоталитарен Китай!Така обрекоха и населението на мегаполиса на страх, несигурност и репресии

5

Анонимен

преди 4 години

До1 Не съм сигурен , че казваш истина. Китай е голям и беден народ. Хонконг малък и много богат народ. Китай иска да присвой технологиите. Да не са в индивида с име , собственост патент. А като всички комунисти на готово и то без пари да окроде . На партиен език му казват да Обсеби в името на колектива.

4

Анонимен

преди 4 години

След това досадно заяждане на западните евреи, просто ще видите как Китай ще извърти Америка. За съжаление ви е бедна фантазията с каква цивилизация се захващат. *** нали рева, че са им хакнали сървърите на военните и са крали. И накрая пръъъцц на нунджакото. Хапна ориз малко, да се стегне. Аз си трая, сеир ще гледаме, пак ще реват като мечки. Ако ги пуснем на Белене и тиквата ще реве, но и ние с него.

3

Copocoид

преди 4 години

Абе, защо нощната статия е за Китай?Дайте да коментираме за новите паспорти на жилищата!След избиването на козите и прасетата, идва ли реда да събаряме панелките за да има наематели на новите празни апартаменти на Гербавите крадци?

2

А бе

преди 4 години

Ще вкарат и Хонгконг в пътя,бъдете сигурни.Ако трябва няколко милиона ще поработят безплатно и не по специалността.Впрочем,тия дето вдигат патърдия едва ли са точно най-заетите,едва ли ще липсват толкова на икономическия живот.

1

Анонимен

преди 4 години

Китай няма нужда от нищо. Спрете лъжите.