10

с

преди 4 години

Тоя хасковски манекен е един евтин б0kлyk. Бързо го разкриха и разкараха и Мария и Никол.

9

Анонимен

преди 4 години

Мачкай Гришо! И не забравяй онзи съдбоносен ден, кога отказа да играш и порадваш пред български фенове, и как от този ден се гмурна надолу!

8

Анонимен

преди 4 години

Не му се играе на момчето вече.Една леля му погоди магичен номер.

7

House M.D.

преди 4 години

Когато писах, че асковският несретник съвсем скоро ще се издигне до почетното 3856-то място, тук ми триеха коментарите.

6

Анонимен

преди 4 години

надолу надолу и право на хасковският пазар да продава кауни там от него зависи дали пак отново няма да се провали защото има много по пекани каунджии от него

5

Смехишо 2

преди 4 години

Където и да ходи, каквото и да прави у кофата е вече! Нито психически нито физически е годен за победи. То да си на корта победител е едно - да клатиш успешно наляти лелки е съвсем друго! ХВАЛА! Като всеки *** от историята, наблегна на профанщината и пошлостта сега "успехите" му са закономерния резултат.

4

Смехишо 1

преди 4 години

***, колкото и да драпа все ще си остане дребно хасковско комплексарче с отявлен вкус към евтините брутални жени. Потъналата в социално забвение, полу-кадърна НиОтКол лачена, раздърпана черна чанта е короната на постиженията му. Де що критици има на Острова и Щатите се умориха да я описват като медийна "пиявица" и хоп кого да прилапа - баш нащо ***. Вдигна й се рейтинга на макс, изцеди го, изпаразитира го, а нашия Гаврош се радваше и надъхваше, а сега се срина в топ 100! ХВАЛА!

3

Фенъ

преди 4 години

Вениамин Нив 1 точкаЛеонид Шейнгезихт 1 точкаИ тези ли са български звязди:)))))))))))))))))))А за дриш се знае, че минал само на джобен тенис от как го напусна църната маца :)))))

2

До 1

преди 4 години

Евала ***, успех в твоето пътуване до кватрталното кръчме днеска

1

Анонимен

преди 4 години

Скоро МришУ няма да е най-добрият български тенисист.При това другите не трябва да правят нищо а само да чакат............Скоро ще подмине кузманов като малка гара бърз влак.пожелавам му успех в това пътуване.