31

Анонимен

преди 4 години

Защо е в болница. На такъв *** не му трябва лекарска помощ.

30

Диабло

преди 4 години

бхк да го издигнат за личност на годината и всички *** да съберат по 1 лев за мебилирене на новия му дом.!.

29

Анонимен

преди 4 години

Зачестяват напоследък бруталните убийства и изнасилвания от ромеи и най тежкото наказание е 30 години ако се признае той за виновен е че как ще го е страх след 20 ще излезе и ще е на 40 по бай Тошово време имаше смърт за смърт и никой не смееш да посяга щото знаеше кво го чака

28

Анонимен

преди 4 години

за всяко доказано престъпление да получи максимума , а за изнасилвач в затвора ще стане млада булка в някои от отделенията за убийство е доживотен затвор без право на замяна, може да бъде доживотен затвор или 30 години затвор. Наказанието за изнасилване е от 15 до 20 години, за блудство - от 10 до 20 години. така 30+20+20=70

27

Анонимен

преди 4 години

По бай Тошово време такива го осъждаха на смърт и ги праща в урановите мини да се разкапват

26

iceblast88

преди 4 години

Не ни стига, че сме го хрантутили 21 години, за да израсне и да направи такава изродщина, че сега ще го хрантутим и 30 години за да си почива и да събира сили за нова простотия. Какво си мислите? Че след 30 години в затвора ще излезе примерен гражданин ли? Каква справедливост е тоя да се хрантути от данъците на родителите на жертвата или от нашите данъци? Трудов лагер където да е на самоиздръжка! Колкото заработи за деня толкова да яде, а не да го хрантутим наготово!!!

25

Анонимен

преди 4 години

Къде са лекетата които премахнаха смъртното наказание ??на този ще му плащаме издръжката докато роднините на детето нищо няма да получат това и ще живеят в мъка! това хуманно ли е ??защо трябва тоя да лежи 30 години, да си пуши цигарки по цял ден и да не работи ?или да въведат тежък физически труд за такива, или да ги нареждат на една стена и разстрел. за каква хуманност може да говорим тук? и въобще има ли нужда от нея в такива случаи ??ликвидирайте го по бързата процедура и това е.

24

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩО САМО 30 ГОДИНИ?

23

Анонимен

преди 4 години

Да го бяха поступали още малко щеше да признае и за 11-ти Септемри, Колумбайн, Аврора и Санди Хук.

22

Георги

преди 4 години

Посегателство върху дете трябва да се наказва със смърт. Трябва да си ***, за да насилваш деца. Дори животните не нападат деца.

21

pipo

преди 4 години

Жалко, че ги няма вече бесилките, защото досега трябваше да е обесен и приключен!

20

Георги

преди 4 години

този човек трябва да бъде убит ! Не заслужава затвор, съд или нещо подобно. Заслужава да го закарат някъде в гората с белезници, да го предадът на бащата на това дете и повече да не го търсят.

19

Един

преди 4 години

БХК, къде сте ве? Обяснете ми, как тва е неразбран човек, който има нужда от интегриране в обществото!

18

Анонимен

преди 4 години

30 години за чия сметка в затвора?

17

Анонимен

преди 4 години

до тук по най-малките ставки ги преброих поне 55 години + неговите 21 = 71 ... то си е като доживотна

16

Анонимен

преди 4 години

Аз обаче съм доста сигурен, че няма да излезе жив от затвора. Гарантирано ще му се случи някоое "произшествие". Само се надявам до произшествието да му се случат доста мъки, причинени от другите затворници.

15

Анонимен

преди 4 години

баси ***.. какви затвори, кви пет лева..доживот ще му плащаме разходите минимум едно половин милион..такъв монстър няма право на живот. да слагат гилотина пред софийския, евтина е, и подръжката и е лесна. ще съм там да си правя селфита, докато му вхръква кратуната. ама преди това ще му теглим един хубав бой.

14

Анонимен

преди 4 години

За такива като него само смъртно наказание! Понеже сме се отказали от такова заради ЕС, да се иска дерогация за нашата страна, с тонове обосновка може да се напише. Няма друг начин да се оправят нещата.

13

Додо

преди 4 години

Oтмяната на смъртното наказание е едно от активните мероприятия за разрушаване на европейската раса и християнската цивилизация. Затова Тръмп върна със специален декрет смъртното наказание на федерално ниво в САЩ. Сега има щати, в които е отменено, но престъпността (най-тежката) е нагоре! Без смъртно наказание се деморализира обществото! Българския народ не е гласувал на референдум за отмяната му в България и затова трябва да се бори за връщането му час по-скоро! аКо искаме да я има България!

12

Satira

преди 4 години

За какви 30 год. говорим. Излиза на 50, тотално пропаднал алкохолик, след няколко години е готов за ново тежко престъпление. Присъдата е - Доживотен без право на замяна, възможно най тежък режим