9

Анонимен

преди 4 години

Ало Късчиев, а не е ли притеснително, че Фолксваген отива при султана- корумпиран, жесток и с руски ракети въоръжен? А, или за вас е притеснително ако случайно нещо трябва да се построи в България та да го провалите за едните грантове.

8

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се въведе задължително описание на фирмите и формите на сътрудничество с олигархични структури преди всяко интервю. Не ми се слушат воплите на зависими от Ковачки кукувици и ***!

7

Анонимен

преди 4 години

Продажната ни проруска политика ще продължава да ни точи средствата и да ни хвърля в ръцете на евразийската ***. До кога ще търпим това управление на безскрупулно корумпирани, некомпетентни и престъпни ***.

6

Анонимен

преди 4 години

С други думи, европедофилите не давата на България да има каквато и да е индустрия, включително ядрена енергетика. Искат да ни държат на каишка - слаби, болни, покорни и неграмотни, докато те се гушат с пари и играят Монополи с реални пари. Като се замислите, това е тенденция и го виждаме във всичко - емиграция, ***, демографски срив, мутри в управлението, мутри в съда, мутри в полицията - всичко е антибългарско и в посока целенасочено унищожение на българския народ и нация.

5

бг

преди 4 години

Тази липса на интерес трябваше да бъде притеснителна ,когато някой поръча на руснаците реактори без решение на НС и правителство и ни задължи да платим над 3 милиарда лева и да харчим по два милиарда годишно за съхранението им. Интересно че това НЕ притеснява главния прокурор , нито ДАНС ,нито президент Радев /който иска пари за армията/ изобщо никого!

4

ай сиктир

преди 4 години

Ако държавата ще се развива и дойдат достатъчно инвеститори да си вложат парите в нови предприятия у нас може и да има файда, но ако ще продължим да копаем дъното няма никакъв смисъл от нова АЕЦ.

3

Анонимен

преди 4 години

Що само държавни фирми имат интерес ясна е работата. Те БСП така с години си точеха пари от тоя проект ама не го построиха, добре че Бойко го спря

2

Анонимен

преди 4 години

всички коитж отложшха строителството на аец белене с 20 годинив понделата до живот- и да знаят че това е милостива присъда

1

Анонимен

преди 4 години

АЕЦ Белене е само в мокрите сънища на руслямците и филите в България.