13

Анонимен

преди 4 години

До 13Ти пък си най-глупавия тука във форума. Всеки се прави на добър пред теб и ОЧИТЕТИ според интереса му. Турция иска КИПЪР иска и ТРАКИЯ.Нато ще води война с НАТО!

12

ХХХ

преди 4 години

Ако Турция навлезе в българското въздушно пространство ? Какво ще вдигнем в бойна готовност ? Кюлотите на баба ми ли ? Турция не и пука от САЩ и все по близки стават с Русия ....докато ние много сериозно се отдалечаваме от Русия пък на САЩ им е през к**а за България ....ха познайте след години коя държава може да бъде "анексирана" !? Едни скапани тръби на Южен Поток щяха да ни гарантират закрила която едно време имахме !

11

йкхкгх

преди 4 години

Коя от двете държави има Рафал (от снимката)?*За един преател питам :)

10

dop 12

преди 4 години

няма как да ни го нарушат, защото Турция ни пази или поне пазеше въздушното пространство доста време с техни самолети и пилоти. дано избегнат конфликт тези две хубави държави. а ние най- добре да си кротуваме посредата, защото и от двете страни ни помагат за какво ли не. за турците в бг много ни се наслагват някакви неща, но като отидеш в турция особено тази част от истанбул насам виждаш едни много приятелски настроение и отворени за хубави неща хора. гърците също не са ми правили лошо впчатлен

9

Я па я..!

преди 4 години

Ето за това ни трябват Ф-16. Като има нарушител, да го прихванат и изведат от въздушното ни пространство. Елегантно и с финес.

8

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Гърция има 200 хилядна армия,модерно въоръжена и може да даде отпор на всеки агресор.Минаха всякакви кризи през държавата им,но армията не бе...пипната,а бе усилвана.Това за...сравнение,с нашите политикани-лилипути,които освен икономиката,разфасоваха набързо и българската армия през прехода.Продажната политическа...*** торпилира отвътре държавата и сега се правят на...загрижени.

7

Анонимен

преди 4 години

С-400 и нищо няма да нарушават турците. Ама свидливи византийци, не им се дават пари за отбрана.

6

Ха-ха

преди 4 години

Ами да си купят С-500...

5

Adolf Eichmann

преди 4 години

За последно знам за нарушение на българското въздушно пространство от един "заблуден" полет на Ел Ал който завърши доста безславно близо до Петрич преди има няма 60 години :)))

4

Анонимен

преди 4 години

Колко ли нарушения има на Българското въздушно пространство или нас това не ни притеснява. Ние от 30 години сме част от Турция

3

Шафет

преди 4 години

мразя че съм се родилтурчин

2

Salih

преди 4 години

Явно гърците са решили да опитат пак османския токат. Ердоан кога им каза да се ориентират от близките до туркият бряг острови в посока вътрешността, но те се ослушват още. Няма за кога. Има нови реалности и Егейско море ще става пак вътреосманско. Колкото по-скоро го разберат по-добре за тях.

1

Анонимен

преди 4 години

Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !