62

Анонимен

преди 4 години

Добре че жените винаги казват истината на такива анкети...

61

Анонимен

преди 4 години

По времето *** соца се женеха девствени, но дойде демокрацията... Изключения винаги има, но са малко.

60

svetlio

преди 4 години

Ти си много втори... :D Познато,а?!

59

Анонимен

преди 4 години

До 54Като си толкова морален и си се оженил за девственица, защо си спал с многооо жени?!

58

Георги

преди 4 години

До Заможен:Един като Вас търсил идеалната жена дълго и накрая я намерил, но Тя търсила идеалния мъж,но той не бил.

57

Анонимен

преди 4 години

До 54 - Правил съм секс с много жени,ама се ожених за девствена.***вкъщи не ща...Съжалявам жена ти, дано прозре рано или късно що за човек си.

56

нормално е

преди 4 години

*** да не са щастливи в брака, а в бардака.

55

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости!!!

54

Анонимен

преди 4 години

Тая информация мъжете я знаят от хиляди години, затова по естествен начин мъжете не харесват *** за съзфаване на семейство

53

пецата

преди 4 години

"по малко опит в секса.. в брак" - този израз е оксиморон Сега се почват на 12 и до 16 вече половината училище ги е минало Какво значи по малко опит , между 100 и 50

52

Анонимен

преди 4 години

Казано иначе *** не са на почит .Е то се знае .*** къща не може да върти ,освен ако не я превърне в бардак .

51

Наблюдател

преди 4 години

Значи Русата Златка да има много щастлив брак с Благо Колизеума!

50

Анонимен

преди 4 години

Колкото повече .. толкова повече риск от зарази. А някои нямат лекуване. Отделно психотравмите и неистовото желание да се себедоказваш с всяка/ки следваща/щ. Но нали вече е модерно от малки да ги учат дак да си разхлопат дъските ...

49

Заможен

преди 4 години

Дам, аз затова въпреки, че имам много пари не търся някаква кифла, а скромно момиче, което е трудно и за другите мъже и ще бъде добра съпруга

48

Анонимен

преди 4 години

Биологично желанието за секс И при жените се определя от тестостерона. Т. е. жените, търсещи повече секс са по-мъжествени.

47

кой е първият?

преди 4 години

Може ли да ограничите представянето на каквото и да е (уж) от САЩ като истина от висша инстанция?По една от българските телевизии с преобладаващи предавания за култура всяка сутрин излъчват запис на една американска проповедничка пред многохилядна публика. По принцип не я слушам, но веднъж - дваж го направих. Между другото каза, че като малка многократно била изнасилвана от баща си и нито майка и, нито друг близък го взели присърце. В контекста на общото изглеждаше като стандартен пример.

46

До 55

преди 4 години

Глупости.Мъжът не приема нищо от жената.Няма как да приеме,щото генетична информация има само в сперматозоидите и в яйцеклетката.А тя няма как да премине в мъжът.Докато сперматозоидите преминават в жената.

45

Свежар

преди 4 години

Закусихте ли вече, бе?Хайде на Витоша, докато е още рано, няма жега и въздухът е чист!По любовните въпроси ще дискутирате довечера. Но редувайте теорията и с практика, полезно е! :)

44

Да, ама това важи

преди 4 години

и за мъжете. И ти поемаш какви ли не телесни течности от тези, с които правиш секс. Приемаш по нещо от генетичния код на всяка от тях. И после си предал им генетичен код на твоята девственица. Не се знае в кой момент какво ще проличи. Децата ти ще носят генетична информация от всички мъже, с които тези са преспали.А пък твоята девственица, поела тяхна генетична информация, не се знае кога ще почувства техния сексуален апетит и какъв байрак ще развее.

43

Анонимен

преди 4 години

Правил съм секс с много жени,ама се ожених за девствена. вкъщи не ща.Има явление,наречено телегония,което е научно доказано и според него жените предават на децата си гени от всички мъже,с които са правили секс.Имах една съученичка и една състудентка с видимо негърски черти,но не чак до степен да са мулатки.Явно майките им са правили секс с ***,преди да се оженят.Така че търсете си девствена жена,ако искате децата да носят само вашите гени.