36

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

По бай Тошово време тоя червей отиваше директно за храна на прасетата.Днес правосъдие няма.Няма вече и прасета. Избиха ги !За сметка на това си развъждаме много Севериновци и Мартиновци ...Да ни колят, да ни грабят и да изнасилват децата ни ...Евроатлантизъм !

35

до 32

преди 4 години

Искаш да кажеш, че в затвора ще раздава правосъдие над тези, които влязат там след него! А къде е държавата? Според теб, да влезе някое момче там за някаква дреболия и глутница от такива като този примaт да го наказват!

34

Ф.С.В.

преди 4 години

Ако сме нормална държава - То селянинът трябва да получи някаква награда-Така се прави в нормалните граждански общества - Примерно вдигат му пенсията на максималният праг - Само така ще имаме истински граждани!! Браво на човека - защото какато казва колегата форумец- още щяха да се спъват и търкалят полицаите по *** и храстите докато станат за посмешище на народонаселението !!

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36НЕ,ЧУПЕШЕ ВИТРИНИ,ЗА ДА СМЕНИ СТЪКЛАТА ПОСЛЕ,И ДА ИЗКАРА КИНТИ.

32

Анонимен

преди 4 години

Може би е като героя скитник на Чарли Чаплин. Иска да се върне в затвора, за да има подслон и храна. Скитникът чупеше витрини на магазини, за да влезе в затвора на топло.

31

Анонимен

преди 4 години

Местния няма право да задържа! Динко от Ямбол и Петър от Бургас имаха проблем с правосъдието за тези работи - свински опашки и така нататък - знаете всички! Законите защитават фауната - това е!

30

Анонимен

преди 4 години

Достоен е за шеф на банка или за конул на Валенсия.

29

Българин

преди 4 години

Те в затвора знаят как да действат с такива, чакат го трудни години изнасилване и слугаж. Това е по добрият вариант дори от електрически стол защото ще го е..т и наказват ежедневно, докато не се обеси.

28

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя е лесен,ДНК и е готов.Какво правят с разкриптирането е важно,там кой е вълшебника?

27

Анонимен

преди 4 години

Просто тези, които са го задържали са показали този път, че имат чувства и хич не са мислили за пенсията! Поотупали са го топтан! Влачили са го със служебния Москвич.

26

Анонимен

преди 4 години

В Германия законът е такъв че ако избягаш от затвор , не те търсят издирват повече По закон човек има право да избяга , да се бори за свободата си Могат да търсят сметка на избягал затворник само ако по време на бягството е извършил някакво престъпление - наранил надзирател или нещо от този род

25

Анонимен

преди 4 години

Айде от РедБул да се свържат с него за реклама. "РедБул ти дава крилааааааааа". В Маалата ше се продава като топъл хлеб!

24

Ф.С.В.

преди 4 години

ДО 22 --Не е вярно - селяните обясняваха как първите двама били по якички но те ги ступали набързо и ги овързали като кокошки на заколение - после хванали и другите - голям бой са яли -защото селяните не знаят френски и са мислели че това са крадци - Селянинът на интервюто обясняваше че единият бил по якичък и беше учуден че трябвало да го удари 2-3 пъти- по принцип не очаквали толкова издръжливи крадци на кютек)

23

ДО 7

преди 4 години

Какво значение ще окаже алкохола или енергийната напитка върху една амеба?

22

Анонимен

преди 4 години

Къде пратиха Московски? Консул във Валенсия или шеф на Черноморска банка.

21

БХК

преди 4 години

Ето, с тази снимка ще си заслужим хонорара! Дете с недоказано обвинение, изложено на показ в унизителна за него поза, на болнично легло, на екстензии и системи! Отличен матреал за Страсбург и Хага! Благодарим от името на всички природозащитници!

20

Ф.С.В.

преди 4 години

До местен свинархахахахахахаха!!!!

19

местен свинар

преди 4 години

Добре, че се отвърза, та да го залови полицията!

18

Дедо поп

преди 4 години

Алоооошщ БХК айде познайте да ревете че куките са гърмели по него,че са му нарушени правата. Какво мълчите като п.......и. Знаете само пари да махате. Дъска за *** не става от вас

17

Ф.С.В.

преди 4 години

(отностно нашите селяни) --Френският легион тайно дебаркира в БГ в нощно време е бил спуснат отряд с парашути- Накрая попаднаха на "хора" местни селяни пазещи си селскостопанската продукция от индианци- На въпроса- Парлеву Франсе? Те са чули-- Пърлено Прасе!! и са смачкали от бой целият отряд френски легионери - Селяните са били 2-3 а легионерите доста повече) хахахаахахахахх Полсле БГ Правителството покри всичко - легиона се върна в Франция с подути фейсове