144

ПроСоТо

преди 4 години

ХАРЕСА ми!!!!!..-1..:-"Спипаха го! Убиецът на детето в Сотиря"....-2:-"Хванаха предполагаемия убиец на 7-годишното момиче от Сотиря "...."ПРЕДПОЛАГАЕМИЯ"!!!!!!!!!!!!!..-3..:"По първоначална информация Трифонов е пиел алкохол пред магазина в селото, детето е отишло да си купи сладолед. Вероятно младежът е проследил жертвата си."...."ВЕРОЯТНО"!!!!!!!.............Е,да идва оня с бръснатата кратуна!..ПОСТЛАХА му шикишмишите..зер за "Гладен прокурор" са иска ЛУСТРО!!!!

143

труд,яко работа

преди 4 години

Упражняването на труд трябва да е задължително и принудително както беше при Тато.Я да е работил цял ден за хляба,да няма помощи,да знае,че ако краде и насилва го чака яко работа до живот в каменоломни или мини,че свобода няма да види.Има нещо сбъркано в социалната ни политика и в липсата на правосъдие.

142

179

преди 4 години

Waffen SS По Времето на Османската империя в Западна Европа изтезанията за убийците са били жестоки Западняците са правили такива машинки за мъчения за които османците не са се и сещали. Пиши Breaking wheel и чети.

141

До153

преди 4 години

Давали са му работа ,но е крал и са го гонили,казаха на брифинга след залавянето му.Скота няма да се промени.

140

Анонимен

преди 4 години

До 148 не вие грешите в османската империя е било същото както е и сега в една нормална държава от ес такива неща не продължават стотици години без да има промяна нямал е пари и гадже а всички българи са така нямат пари и гадже и оскотяват и да го убиете утре друг ще убие не може да убие всички всеки ден ще има убити единственото което трябва да се направи е като в Индия изгонване на роми и араби и африканци

139

Анонимен

преди 4 години

Хората са казали като имаш две ризи дай една на ближния си ето докъде води бедността Ако е имал работа и малко шанс щеше да си хване гадже и да не се знимава с простотии Този го хванаха утpе някой ще заколи отново някой за 5 лв някъде ако е баба може и да я изнсили Нещата здраво куцат в туй подобие на държава.

138

Анонимен

преди 4 години

Защо се учудвате?!В България на власт е ДПС, посредством подставени лица, това е ясно на всички. Тяхната крайна цел е обезбългаряване на югоизточна България и в крайна сметка откъсването и от България. Не случайно, най-гнусните зверства стават именно в тези региони. Целта е изгонване на всички българи от тези региони и установяване на турко-ромска автономия. Това е известно отдавна.

137

Анонимен

преди 4 години

Намушкани, убити, нахапани и прострелянии и хакнати всеки ден.Досущ като в САЩ.

136

ЗзЗ

преди 4 години

"Мартин е "затворен и некомуникиращ с хората човек"." - ами да се надяваме че в затвора ще го "отворят" и ще комуникира с другите под душа

135

Анонимен

преди 4 години

ПатрЕотите блееха хорово как щели да се борят с ромската престъпност, а какво направиха всъщност:1. Бургаският монголиод се бореше ожесточено срещу дискотеките на Слънчака и майките на деца с увреждания, докато го изгониха.2. Дебелия доносник на ДС ни напазарува скъпи самолети на кредит, но с предплащане.3. Бялата Златка се сниши до височината на плосък чeрвей, но и това не помогна.Пак гласувайте за НФСБ-овце!!!

134

Анонимен

преди 4 години

Ако бяхме държава с умни политици, щяхме да решим този проблем, но не сме. Ромите трябва да се насърчават да емигрират в Западна Европа и това трябва да е негласна, държавна политика. Само така бихме могли да се изчистим, културно и цивилизовано, по европейски.

133

Анонимен

преди 4 години

Спомняте ли си какво ви обещаваха вождовете на НФСБ преди парламентарните избори?Обещаваха ви справяне с ромската престъпност. Къде са им обещанията?! Който е гласувал за тия предатели добре да помисли!

132

Garibaldi

преди 4 години

Поредния филм за българското стадо. В главните роли Мартин Трифонов "Беглецът".Една снимка, историйка измислена от МВР и играта е готова. А през тва време, докато стадото се кара между тях си за участта на героя, ние ше се занимаваме с важните работи като: Трафик на оръжие, трафик на дрога, трафик на органи, контрабанда, банки, комисионни от обществени поръчки и т.н.

131

Ф.С.В.

преди 4 години

Ромите още от преди 10 г бяха 1.7 милиона !! Защо Държавата крие постоянно това ! Сега най вероятно са 2,5 мил- В Бургас от доста години назад се раждат- от 10 новородени 8 са индианци ,,1 е турче и 1 е българче-- От индианките поне 4 са под 15 годишна възраст! има и по 12 г възраст!!

130

Анонимен

преди 4 години

При първо сексуално провинение се кастрира и се пуска, като с кучетата. Може да се назначи и курс с естрогенови инжекции за тотално десексуализиране.

129

Анонимен

преди 4 години

Има 2 3милиона роми и да кастрирате един или да вържете един ромите са 70процента или 80 процента от 5 те милиона население живеещи в България т е единственото което може да се направи е да се изгонят всички роми

128

Ха-ха

преди 4 години

Що в краката?

127

Анонимен

преди 4 години

*** преведено означава недосегаеми'Трябва целия клан да се разследва не само това ***.предвид нестандартната им биология...така се решава *** проблем.

126

Ф.С.В.

преди 4 години

До 139 с диваци се действа диво ! Иначе ще ти се смеят от затвора- хранещи се всеки ден вдигащи щанги и гледащи телевизия и правещи нови крими запознанства с другите уро-ди-Да,, Демокрацията и Бойко доведоха до пълен колабс всичко в БГ - но Европа ни натиска да бъдем меки китки - да прощаваме докато ни изнасилват и ни режат главите- Защо в Русия и Китай няма емигранти? Ама там има много бой и едни затворчета в Сибир където на -40 градуса викат ЛЯТО)хахаха

125

Анонимен

преди 4 години

Кастрацията е подходящ метод за сексуалните психопати. Химическата кастрация е безболезнена и много удачна. С нея се постига, както укротяване на психопата, така е невъзможността му да пръска урoдливите си гени.