52

AK

преди 4 години

Трябва първо линч, сетне затвор при най - големите ***. Нищо, някоя мечка може да свърши държавната работа.

51

До56

преди 4 години

Ако такъв *** убие твоето дете,друга песен ще запееш.Идея си нямаш какво чудо е по селата.Може и да си права за причината,но в момента положението е такова,че да има респект ,това е изхода.Аман от сълзливи демократи!Такива като теб,докараха цяла Европа в това положение.

50

До13

преди 4 години

Снимката от вчера е стара.Сега има брада и мустаци и е по голям.Същия беше нападнат от кучета на съсед ,да бяха го изяли гадината.Тогава е направена последната снимка,защото му взеха интервю от нова.Тогава загина собственика на кучетата в опит да го спаси.

49

Do39

преди 4 години

Убиецът е съсед на бабата и дядото.Детето е било на гости и е отишло да си купи сладолед.Там го е видял ***.Детето е изнасилено и убито на метри от къщата,която е до гориста местност.Смърт за гадината!Оставете го на хората от селото да го разкъсат!

48

Анонимен

преди 4 години

БХК пак ще съди България и всички ние пак ще изплащаме мнооого пари! Този...още не е съден и осъден! Журналистката - по-кротко!

47

Антрополог

преди 4 години

На това нещо не може и животно да му се каже.Няма звяр ,който да причини нещо подобно на друго живо същество...Трябва да се организира цялата държава и тоя демон да се залови и изгори.

46

Анонимен

преди 4 години

В САЩ изпълниха смъртно наказание за убийство!!!

45

Тексаско клане

преди 4 години

До АнонименВ села и райони ,които не познавате не отивайте ....

44

Анонимен

преди 4 години

Не само е тръгнал да краде, след като е раснал и пораснал на наша издръжка.Има и още нещо, което е най-тревожното и отвратителното. У този вече е изградена представата, че има право да посегне и да вземе всичко, което му се прииска.Присвоява не само вещи, но и задоволява нагона си на момента. Видял дете, нещо му трепнало в размножителната система, послужил си с детето като със салфетка за еднократна употреба и после го унищожил също като предмет, който повече не му е нужен.Това сме изхранили!

43

Отново питам

преди 4 години

В случаи като този, ще започнат ли да ни информират колко пари са изтекли от хазната, за да се плащат майчински и помощи на майката на този, докато е била бременна с него и докато той е навършил 18 г.?На каква сума възлизат всички детски надбавки, които са изплатени за него, както и останалите помощи, давани за него, докато е раснал?Колко е струвало на данъкоплатците раждането и отглеждането на този?Той пък дори не си дал труд да научи азбуката. Раснал, пораснал и тръгнал да краде.

42

Анонимен

преди 4 години

До Тексаско кланеКое е това село? Съобщи името, не е незаконно.След като тези хора са такива, каквито ги описваш и не могат да говорят, значи е напълно възможно да не са в ред с главата. Редно е да се знае кое е селото, защото някой сам човек може случайно да попадне там, без да знае какви са и не се знае какво може да му се случи.

41

Анонимен

преди 4 години

Чак вчера го обявили за издирване във връзка със серия от кражби.Защо чак вчера? Значи ли това, че имотът на всички нас - почтените, работещи хора, по нечие нареждане е предоставен за разграбване от етноса?Ако този Беше вече осъден за тази серия кражби и прибран на топло, детето сега щеше да е живо и здраво!

40

Тексаско клане

преди 4 години

По селата и в малките градове е пълно с ненормалници...Работих по проект и съм бил в над 600 села.Има села дето са затворени за света и са с население което е близко до австрелопитеците.Имаше едно село където всички бяха с генетични малформации -слабоумие и гърбици наизлязоха от буренясали къщи мислехме селото за изоставено но ни заобиколиха хора които не можеха да говорят и да ходят изправени колежката полудя и отпрашихме с мръснa газ през обрасалия и разбит трошокаменен път.

39

Тиквоний Велики

преди 4 години

Пусне ли брада край,бати цирка тая държава.Нито една институция не работи като хората,цирк,цирк :) и пак цирк.Яко сме изпаднали в колапс,ама квото депутатите,такава и държавата :) Айде цензурирайте

38

.....А

преди 4 години

да изгоним ХК от Българияда викнем песионерите от милицията едно време когато шведите си стояха в махалите да се спрат помощите , каквито и да са за какво им помагаме ? да се развъждат, да станат повече от нас и ни изтребят ли

37

iceblast88

преди 4 години

Когато вкарате трудово изправителни лагери където всеки затворник да се самоиздържа и да излиза възпитан на труд, след това да го вкарвате на работа тогава ще спрат глупостите. Ако по цял ден са на работа и се прибират смазани и уморени от труда за 1 комат хляб няма да имат сили да мислят или правят глупости. Каква е тази справедливост сега - на издръжка на данъкоплатеца и жертвите си да лентяйства и да си мисли каква нова простотия да направи! ТРУДОВ ЛАГЕР МУ Е МАЙКАТА!!!

36

Иван

преди 4 години

Родителите къде са били. детето само ли е било оставено. Или този тип го е гледал.

35

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЯ ДА ВИДИМ КОИ- ТИЯ ДЕТО 1.1995Г/2.1997Г НАПРАВИХА 1ДЛ ДА СТРУВА 3000ЛВ А МИН ЗАПЛАТА 2600ЛВ И ФАЛИРАХА 13 БАНКИ ЛИ.....ГЕЧЕВ ТЕБЕ ТЪРСЯТ НЪЛ ТОГАВА БЕШЕ ЗАМ МИНИСТЪР...

34

Анонимен

преди 4 години

21 годишен,неграмотен,не работи,извършвал кражби,за които се е излежавал в затвора на изхранване от данъкоплатеца-видими резултати от декадата на ромското интегриране.Абсолютен безполезник,изнасилвач и убиец.

33

ХХХ

преди 4 години

Дупе да му е яко в панделата но дано не излезе жив от там !