15

Анонимен

преди 4 години

Там са само духом, вземат заплатки и въобще не ги интересува за България.Всичко е тръгнало на автопилот, не отговарят пред никой. Важното е те да са добре. 240 толупа са премного за държава с население под 6 млн. И освен това не ходят на работа, така че аут. Направо да ги уволняват и да останат 50 който искат да са там.Ако имаше наказание за предателите на България, една гилотина пред парламента щеше да е друго.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Не само че са прекалено много, но повечето от тях не знаят какво правят там и функцията им се изчерпва с натискане на бутоните. Дори и там имат неясноти, за разлика от при.мати, врани, папагали и друга фауна.

13

Анонимен

преди 4 години

И къде си мислят, че ще отидат, след като избягат от залата?

12

Анонимен

преди 4 години

Изнесеното в статията е още едно доказателство, че 240 хрантутника са твърде много!

11

Охобохо

преди 4 години

Ако някой си мисли,че депутатите са изключително образовани,умни и себеотдадени на работата си за родината жестоко се лъже.Подбрани са и са зависими заради предишни техни действия,повечето незаконни.Сложени са там за да слушкат и изпълняват,нищо не им е позволено освен да изпълняват кое как да се гласува.Реално народа никого не избира.Е има и кадърни,надигнат ли глас ги слагат на ''стол''и ги осветяват,те нямат зависимост.Я омбудсман,я шеф на ДКЕВР и такива постове с високи заплати за да траят.

10

Анонимен

преди 4 години

И да ходят на работа и да не ходят се видя че разлика няма. България се управлява от мафиотите и министрите, така че дай да ги съкращаваме тези 240 депутати.

9

Анонимен

преди 4 години

Това е самоотлъчка от "работа" а не неизвинени отсъствия като в пети клас и трябва да се уволнят!

8

123

преди 4 години

Професия "търтей"

7

Циник

преди 4 години

Това е "професията мечта"!Не само у нас... И в Германия е така.. "Народните ни избранници" са добре описани в "Бай ***", до днес - нещата не са се променили.. В кулоарите на НС (Народното Събрание - което е пълно с всякакви, но не и с Народ), ТЕ създават "връзки на съвсем частна основа", които след изтичане на мандата им - да им носят пари.Няма по-пошъл виц - от Народен представител - отишъл на "работа"!

6

Анонимен

преди 4 години

Какви ли не довчеращни овчари управляват България.

5

Тъпчо

преди 4 години

Нищо не разбрахме от тази Визия трябва пак да ни я обяснат наново Държавата е над всичко, щом тази Визия ще ни спаси значи имат право да не ходят на работа. Cамо цоциалистите са готови да жертават 2/3 от заплатите си за да спасяват цялата държава. За цоциалистите България е над всичко - после са депутатските привилегии и личните облаги.

4

Анонимен

преди 4 години

Доколкото си спомням, учениците май ги наказваха с изключване и преместване, ако надхвърлеха някакъв брой неизвинени. И това ставаше, след като по-леката мярка за намаляване на поведението не даваше нужния ефект.Та се питам, защо да сегрегираме господата, особено след като уж превантивната мярка с орязване на заплатата доказано не работи?

3

zeus

преди 4 години

Аз ако не се явя два дена на работа, на третия автоматично съм уволнен. Предлагам и с депутатите да е така, да идва следващия от списъка.

2

Анонимен

преди 4 години

"заплатите им бяха орязани драстично и те получаваха около 1/3 от парите си."Боже мой! Горките, как може да получават 2000 лева на месец!?

1

Бай Евстати

преди 4 години

Колко неочакваноЧак ме изненадахте с тази новина