43

тъп

преди 4 години

...не, ве, те имало едно време ги обОждали братовчедите от Анадола, ама то не е в Турция и и не е истина.

42

Adolf Eichmann

преди 4 години

Британския министър председател от турско потелко и с българско име е предател най-обикновен както пра-дядо си, но за разлика от него, няма да бъде линчуван защото британците са кротки агънца.

41

Ghost

преди 4 години

Ама и турците ли се обиждат на "турчин"!??

40

Анонимен

преди 4 години

Тоя куку на снимката едва ли ще се задържи повече от 6 месеца, затова и да го мразят и да го обичат файда йок.

39

Last Rebel Gun

преди 4 години

турция е изкуствено създадена държава от миналия век.. Преди това са били някакъв си халифат, като ислямска държава днес....

38

...

преди 4 години

Тюрките мразят повече Турците, отколкото българите, вече е Играно.Ако не се харесвате, поне не се мразете.!?!?"...Manowar ....Warriors"...

37

Анонимен

преди 4 години

Колкото има американски етнос, толкова и турски! Сбироч!

36

Анонимен

преди 4 години

Анадолският елемент взе превес в Турция напоследък и с радост ще гледаме 2-ра серия на филма "Агонията на Анадолската кинакалерия". Сценарист и продуцент първия братовчед на Сталин, Редж Ердонашвили. Яко - всички сцени без дубльори и без вазелин за турската масовка. А ти си вземи!

35

Анонимен

преди 4 години

Леле лелеКакъв турчин е тоя бе? Майко мила.Объркан свят! Тая Американска " демокрация" Е едно средство.Да загубиш своята всъщност И да приемеш нещо чуждо.Като традиция и близко до корените ти! Умни са били тия комунисти! Строй който не позволяваше.Да се шляе на територията ни чуждоезично и чуждо на традициите ни семе! Ще загубим единтичноста си по този начинДа ви пи ка я на на" капитализма" Аз!

34

Анонимен

преди 4 години

Само от Балканите 2,5 млн. славяни-мюсюлмани се изселват в Турция след разпада на Османската империя. Какъв ти турски етнос. Къванч Тътлъту - класически турски тип! Ахъъ! Иначе в Анадола са си черни, късокраки и дебелогъзи - баш тюрк.

33

Анонимен

преди 4 години

Днешните турци, не са тюрки,а са една смес от приели исляма хора от Мала Азия и Балканите българи, гърци, сърби, албанци, арменци, бошняци, кюрди, грузинци и др. До Първата световна война понятието турчин не е съществувало, защото е нямало държава Турция, а Отоманска империя.Отоманската империя не е турска държава, а държава на всички мюсюлмани, без разлика от етноса- дьонме, български,албански или сръбски мюсюлманин.Чак после решават,че тези ТРЯБВА да се самоопределят като турци,задължително!

32

Балканджи Йово

преди 4 години

Научният свят е разделен на две и въпреки бурните дебати, конферанции и конгреси, нито една страна от дебата не може да вземе превес - загадката, българите по естествен път ли се раждат такива оллигофренични тъппи ***, или ползват някаква свръхсекретна ултрасупердуперхипер развита извънземна технология за изкуствено затъпяване продължава да гложди мозъците на световната академия.

31

Анонимен

преди 4 години

Няма турски етнос, а хора приемащи се за турци поради прнадлежност към исляма. Прадядото на Джонсън е мюсюлманин със славянски корени- доказано. Ердоган е лаз, грузинци приели исляма през 18-19-ти век. 30% от турските граждани са кюрди, майчиният им език е от групата на иранските езици. Турският етнос е химера, но в конституцията на Турция пише -"Всеки свързан с турската държава чрез гражданство е турчин." Точка. И тази държава искаше да влиза в Европейския Съюз. Never!

30

Анонимен

преди 4 години

Те повечето такива турци са завършили западни университети по онези времена, за да може по-ефективно да ни трепят докато сме били роби.

29

...

преди 4 години

.ха ха, У БГ ме вякакви..Кой поби опашкаката на коня, кой го се хвърли в Боя?Защо?

28

Анонимен

преди 4 години

Турците също са от тюpкcки произход както и прабългарите. Волжка България са били мюсюлмани. Така че определено някои българи са братя с турците по произход. Българите със славянски и тракийски корени нямат нищо общо с турците.

27

...

преди 4 години

След Македонците и Турците пишат ..Нова ИсторияВива Борис, ха

26

Анонимен

преди 4 години

днешните българи са микс от тюpки (пpaбългapи), славяни и траки.

25

бг

преди 4 години

И Джонсън не е случаен, а поставено лице.

24

Анонимен

преди 4 години

До 14 "Сравнете го със Султан Ердоган"Султана е свършил. Ни може да пие ни да го вдига, едвам ходи вече.Виж стари снимми и клипове с Ердоган и се вгледай внимателно в лицето и походката му сега. Жив мъртвец.