46

До Василев

преди 4 години

Русия не е нарушавала въздушното пространство на България,нарушила е единствено ,,зоната на отговорност" на България над Черно море!Всички НАТОвски морски държави имат такава въздушна зона!Проблемът е ,че такава зона не е призната по нито един международен договор,както и от ООН.

45

Анонимен

преди 4 години

Интересува ме саме едно нещо - след тоя Брекзит дали ще мога да си пазарувам евтино от Амазона?

44

Анонимен

преди 4 години

Англичаните трябва да си припомнят къде бяха преди да влязат в ЕИО.През 1955 Великобритания е поканена да се включи в бъдещия съюз,в преговорите за устройството на бъдещата общност англичаните се отеглят несъгласни с условията!Всички основатели на ЕИО бележат бърз икономически подем,особено Германия.Англия изостава ,и през 1973г.с намърда в ЕИО.Сега се е запътила на там където е била през 60те,и единствените виновни за това са гордите англичани.

43

Паметлив

преди 4 години

До ВасилевНяма НИТО един случай на нарушаване на българско въздушно пространство от руски самолети!Впрочем,няма и на НИКОЯ европейска държава...

42

Ха-ха

преди 4 години

И от хиляда кладенеца вода да донесат в полза или вреда на Брекзита,все тая!Решаващо е мнението на Собствениците на Великобритания-евреите от Ситито.Те държат всичко в UK от над 200 години и не биха позволили да стане нещо в тяхна вреда!Изглежда те са решили,че Великобритания трябва да излезе от ЕС,но май прибързаха и сложиха Т.Мей за мюре,да мотае играта,докато решат как да преметнат брюкселските ***.А че ще ги излъжат е сигурно-евреи са все пак,най-хитрите хора на планетата!

41

Василев

преди 4 години

България си купи Ф-16, защото руските самолети всеки ден нарушаваха българското въздушно пространство по време на анексията в Крим и окупацията на Източна Украйна!!!Агент Патрик Хенеси!ЦРУ!!!

40

Анонимен

преди 4 години

При построяване на твърда граница в Ирландия, защо не. Те какво ги хвалят ИРА, като за толкова десетилетия борба, имало само 3 000 убити. Ако ударят транспортната мрежа на страната, може да по-лесно да предизвикат гражданска война, или поне хаос. Лондон не е горял хубаво от 350 години.

39

Анонимен

преди 4 години

До 37 "A Крим чии е?"На 99,99999% от хората по света и в България им е през оная работа чий е КримЛято е, излез на вън, хвани си гадже, пий бира с приятели, разходи се.Да си мислиш по цял ден и по цяла нощ за Путин, не говори добре за сексуланта ти ориентация.

38

Статистик

преди 4 години

До 38 "Ако не бяха бедните руски туристи с най-нисък стандарт на живот"Сред 144 000 000 руснаци, ако има 3 милипна които пътуват за туризъм, звучи грандиозно нали- 3 милиона!!! Но ,че това са 2 % от цялото население, не е нужно да се споменава. Затова стситсиката е най-великата наука. Казваш това,което искаш, без да лъжеш.

37

Василев

преди 4 години

Газовата тръба на Северен поток на немска територия е немска собственост!Съвсем естествено е немската икономика да купува руски газ, до като България беше използвана като Троянски кон, за да стане газов коридор на руска газ и тръбата щеше да бъде собственост на Газпром!Това е Германия!!!Това е България!!!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!

36

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяха бедните руски туристи с най-нисък стандарт на живот, на много българи от членката на ЕС и НАТО и по-младшата партньорка на САЩ България щеше да им се налага да гладуват или да мият улиците в Германия.

35

Анонимен

преди 4 години

До 18. Англичаните, също не са желани в Шотландия Уелс Ирландия.

34

Василев

преди 4 години

Германия се подигра с Великата Британска Империя!!!Немската извънземна богиня Буля Меркел от Галактика Андромеда съзвездие Цефей и Слънчева система Окото на Аахен създаде най-могъщата икономическа сила във Вселената , а именно ЕС!!!Леля Меркел може да ви шари милиарди , до като свят светува, правете си къщички за гости и чупени булеварди, леля Меркел ще шари, защото немската индустрия превзе всеки град, дом и гараж в света!Агент Зандалей Чандлър!ЦРУ!!!

33

Иван

преди 4 години

До IvanНе се коси адаш. След като Путин не успя да постигне мечтата си /" Целта ми е стандарта на живот в Русия да се доближи до този на най-бедната държава в ЕС-Португалия/, му остана да накара хората да вярват, че от Русия зависи нещо е международен плам/

32

Анонимен

преди 4 години

До Dragan"Путин е виновен, първо сложи Тръмп, после сложи Джонсън"Путин го слага само на Медведев или обратното. Те са като италианско семейство, не се знае кой-кой е.

31

Анонимен

преди 4 години

До до 31И аз не знам как реши, че никой не подритва българите.

30

Dragan

преди 4 години

Изобщо като цяло съм голям почитател на Русия и на руската култура, но тук трябва да се признае, че Путин е виновен, първо сложи Тръмп, после сложи Джонсън, а преди сложи пестициди в салатата на Гебрев сложи, и дръжката на Скрипал намаза, Путин и Русия са виновни за всичко!

29

до 31

преди 4 години

Незнам как реши че някой ни подритва. Като отида в Сърбия - брато брато, за бизнес ти се мазнят, по хотели ти лъскат обувките, по заведенията ти прислугват. Като отида в Гърция, по хотели и заведения същата работа мазни мазни. В Турция като разберат че съм българин и ооо комшо, носят се безплатни десерти хората ни имат за приятели. Назапад като извада златната Виза и всичко е наред, даже в Лондонски клубове с ограничен достъп влизам. Това че ти си шАфъор примерно и те подритват е заради професия

28

Ангела

преди 4 години

ЕС разпадна след Брекзит.

27

Анонимен

преди 4 години

Между другото бежанците не искат и да чуят за България, тези които ги разпределят в България първата им работа е да намерят начин да се измъкнат от мизерията, в краен случай предпочитат да се върнат в страните си където се води война само не и да остават в България.