17

Анонимен

преди 4 години

до 16 Муахахахааха....и аз съм така човече.

16

Анонимен

преди 4 години

Те само като ми видят отвън дървената олющена стара дограма дето е 30 годишна- на колкото е и блока в който живея, като ми видят небоядисания ръждясал парапет който не е боядисван от 15 години и като ми видят неостъклената тераса и като ми видят мръсната ел печка със ел скара за 20 лева на терасата и направо ще им се отще на апашите да си правят труда да влизат в апартамента ми.

15

ЦИНИК

преди 4 години

Планират ли ва да ва окрадат жа го напраат.Коту и да праите жа ва зулът.Няаа спасение.

14

избирател

преди 4 години

Да бе 6-ти,защо правят така тия хора при тия ОГРОМНИ заплати?!Защо им е риска да влязат у неква моделка ли ,ква беше там,да откраднат 200 000 кеш и още толкова бижута,вместо да работят.Та от заплати за има няма месец два ще ги изкарат.Странни хора ей,не можа да им угоди човека с главно Ч.....

13

Анонимен

преди 4 години

Дръжте си питбул вкъщи да ви е мирна главата .....

12

Анонимен

преди 4 години

И к'во ще ми вземат? Моите пари ги държа в банката. У нас имам един компютър за 600 лева което могат да отмъкнат. Пералнята ли ще ми отмъкнат дето струва 300 лева...че да си я врат в заднника или хладилника пак за толкова или ел печката за 150 лева дето тежи 80 кила.

11

Анонимен

преди 4 години

Само да внимават, да не се подхлъзнат от прозореца, пък ако ще би и от вратата да са влезли. Ще като се размажат на тротоара от 12-тия етаж, една повече фрактура на тиквите няма да личи. Виж, ако ме няма в къщи и се включат две микровълнови без кожуси - ще заваря грозна гледка. Ще разуча къде най-наблизо има загробени чумави *** - ще е полезно за такива случаи. Не че имам какво толкова да пазя, но считам подобно чистене на *** като служба на обществото. Да заповядат и Господ да им прости.

10

Няма

преди 4 години

такова нещо като най-вероятен времеви диапазон. Престъпниците атакуват по всяко време. А заключващия касов механизъм не се влияе от това, дали съответната каса е огнеОпорна!

9

Анонимен

преди 4 години

Имам два питбула, които редовно не храня няколко дни преди да заменем на море.Нека да заповядат айдуците.

8

Бойко Борисов

преди 4 години

В България вече има толкова много инвестиции, че няма работна ръка!

7

Бау

преди 4 години

Най-опасно е "някой близък" да ти завижда и да те докладва от злоба на крадци ...

6

Анонимен

преди 4 години

Защо не работят? При тези инвестиции днес когато сме в ЕС и НАТО и партньори на САЩ, при тези високи заплати които постоянно растат, много по-изгодно е да работиш отколкото да крадеш и да рискуваш!

5

Анонимен

преди 4 години

Нормално е при свободата и демокрацията всеки да си избира дали да стане почтен човек или апаш - всеки е свободен. А почтените хора могат да си построят имоти с огради, камери и охрана да ги пази от апашите. Всеки е свободен. Свободата Санчо, е най-висшето благо дадено на човека.

4

House M.D.

преди 4 години

Какво означава "огнеОпорна"?

3

до 1

преди 4 години

Бай, бабо, да не те набележат.

2

Анонимен

преди 4 години

Единственото спасение от айдуците е пускане на високочестно напрежение. Това напрежение нама да ги убие но ще ги накара 5 минути да си говорят сами. Опасвате с това напрежение всички прозорци и врати и гледате комедия безплатно. . Ако не сте на ти с техниката обърнете се за помощ към накой който разбира от тези неща.

1

Анонимен

преди 4 години

Да заповядат, ще получат 9мм в кратуните.... Новия закон ще ме пази