40

-

преди 4 години

До феминистДаже може да въведат сух данък, ако не си уважил съпругата.

39

феминист

преди 4 години

Мисля, че е дошло време, всички мъже, на годишна база, да доказват, че не са сгазили лука през изтелклата отчетна година. И да декларират, че няма да наближават жена, без нотариално заверена покана.Разбира се, горките "мигранти", "бежанци", "деца без придружители"... ще бъдат изключени от тази "презумпция".

38

Анонимен

преди 4 години

Голям тенор /беше/, голям артист, голям мъж и голям кавалер- всичките му сценични партньорки го твърдят в един глас!Болно и ненормално време-да обвинят един мъж, че се е държал като истински мъж!?Третопoлови кастрати, фригидни женски подобия и лесбо-спесимени,занимаващи ни по цял ден със своята "сексуалност" инакърнени права.Болни мозъци

37

Анонимен

преди 4 години

От алчност на тия западнячки в скоро време няма да има кой да им чеше немитите ***. Ще се наложи Китай да утрои производството на вибратори, защото евтиният вариант "краставици и банани" вече не върви, откато мега-мозъците на ЕС "изправиха" краставиците и уточниха "коректният радиус" на бананите.Да живее евро-джендърията, веган-толерастията и МиТуу!

36

Анонимен

преди 4 години

Как нападат все такива тихи мъже бре ***. Що не обвинят някой като Тръмп да ги подгони с лайномета и да ги направи шашави от дело и ругатни във всички медии и да изправи на стената точно "обвинителките"

35

популация

преди 4 години

Дали не се е пръкнало някое извънбрачно бяло детенце?

34

Анонимен

преди 4 години

Не сте осведомени. И порно актриси се оплакваха и цветнокож бе набеден за сексуален тормоз. Само дето лъсна д-то на една от активиските на МиТоо. Натопия я тинейджър. Заради тези простотии с цел слава или пари, никой няма да обърне внимание на действително пострадали.

33

Аззз

преди 4 години

Като се сетя какъв Содом и Гомор е в един умрял НАТФИЗ примерно, мога да си представя какво става по големите световни опери.

32

Бай Иван

преди 4 години

Феминацистките са готови да съсипят нов успял бял хетеросексуален мъж, това им е любимо, ако беше от друга раса, нямаше да е проблем това, което вероятно е правил преди 50 години ;) !!!!

31

до 32

преди 4 години

Бабината ти...И оня продуцента и той не можеше да пее... та затова...

30

Анонимен

преди 4 години

Да ви каже баба каква е работата: Пласидо Доминго решил да изкара пари, само като си покаже фигурата на голяма сцена. Обаче ценителите му от едно време знаят че няма да пее, нови слушатели на опера в "развита" Америка не са се пръкнали, събитието е обречено. Доминго не се предава, плаща на журналистка да вземе "интервюта" от певици, посочени от тенора. Излиза материал, от който печелят журналистите, медиите и по веригата старият коцкар.

29

От Б.Христов до днес

преди 4 години

Конформизмът на оперните театри в САЩ не е от вчера. През 1950 г., например, големият български оперен певец Борис Христов получава покана да в "Метрополитън опера" (МО). След това обаче в САЩ се разрастват проявите на шпиономания и ксенофобия към граждани на европейски соцстрани. В тази обстановка, босовете на МО се отчитат на силните на деня, като отменят поканата си към Борис Христов. След нормализирането на обстановката, Христов пее на няколко елитни оперни сцени в САЩ, но игнорира МО.

28

---

преди 4 години

Браво на митутките- да подхващат и компютърните инженери и университетите и нашите емигранти и да карат наред, а ние ще им дадем политическо убежище- да идват насам! Така след болшевишките извращения 1917г. тук идват доста интелигенция и основават у нас и театъра и физиката и архитектурата... Всичко се повтаря, но като фарс

27

сакън бе опомнете се

преди 4 години

Смилете се, той само е искал да стимулира раждаемостта разбираш ли.

26

до Шишо Б

преди 4 години

Онез времена, ще ти се сторят като сладникава идилия, в сравнение с това, което е надвиснало над нас като бъдеще.

25

ау

преди 4 години

По един железни *** с катинарче за всеки благоверен съпруг. Там е истината мили дами, находчивите истински мъжаги са го измислили много отдавна.

24

феминист

преди 4 години

Едно се чудя - как не са започнали още порно"актрисите" да се оплакват от "сексуален тормоз" на работното място. От колеги и шефове. Хем при тях всичко е документирано.

23

Анонимен

преди 4 години

немам думи да дефинирам степента на полудяване на света...обратни навсякъде, некви me-too странни лес-бийки, явно травмирани бивши сексуални работнички, прокламират анти-съвъкупителни идеи, валят упреци към истинските мъже, щото са били мъже...мисля, че просто ненормалните следва да бъдат изселени в Антарктида, заедно с високия си морал.

22

Шишо Б.

преди 4 години

Връщаме се към времената, когато един донос ти проваля живота, без някой да търси доказателства. Съединени съветски щати.

21

LA-цирк

преди 4 години

Това е макък кусур на англо-саксонската с-***-всеки може да обвинява/съди всеки за всичко. При нас нямам идея дали би станало нещо, камо ли да се води дело? Дума с/у дума? По-точно спомен с/у спомен.