515

Петров

преди 4 години

Каролчето!!!! Ти по добре публикувай тва дето излезе в папките на НАП за теб, да се посмеят хората поне......Кви са тез дупки в осигурителният ти стаж, кви са тез осигуровки и т.н ??? Ха-ха ... иначе мнооо ги разбираш нещата а?- "велики работодателю" ? Бедните не са бедни....ТЕЛК-овете не са ТЕЛК- кове...джендърите не са пидераци....и край нямат .....Велик си !!!! Даааа... и вчера гледах по К3 сериала "Булката - Беглец" не плачи ба... Не си и на нивото....валерянче и по кротко.....хахаха..

514

men

преди 4 години

прав е каролчев, бедните ще станат по малко през 2020 - около 100 хиляди по малко измрели пенсионери и още 50 хиляди младежи имигранти. докато не вземат и последната кофичка кисело мляко и *** хляб нема да се спре с геноцида.

513

КралиМарко

преди 4 години

как се бях затъжил, за поредната изцепка на това нищо..нищо човек, нищо икономист, нищо бизнесмен,а кат гледам и нищо като мъж.Този цял живот целува задниците на тези над него и подлага купичката,да пуснат по нещо, че иначе ще трябва на работа да се хване, а той нищо не може - освен демагогия и пропаганда,абе виж слугинаш, *** точно профилиран,та значи спец слугинаж.Този измислен герой ми го набиват в ушите измислените корумпирани медии и така от както се довлече покрай Царското котило!Нула-зеро

512

гост

преди 4 години

заплата 700 лева, квартира минимум 250лв, останалото за храна и сметки и какво остава и каква ще е точно храната уважаеми господин "бизнесмен"а колко от хората са осигурени на реалните пари които получаватс една дума мизерияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

511

111

преди 4 години

Аз питам: Като си отидат родителите на имигрантите ,като спрат да идват парите отвън ,какви ще са цифрите тогава?И да не се залъгваме ,децата родени там са българи само в сантиментите на родителите.

510

Бошето

преди 4 години

До IQ-тоПрав си, а израза "бош-лаф" работа е измислен в концерна BOSH, като изказ на инженерите, когато са разработвали водната помпа за автомобила., Нъл' тьей?

509

Петров

преди 4 години

Кво го коментирате тоя? Не си заслужава, не е важен," празно костюмче" фонов шум..... .....

508

Анонимен

преди 4 години

.Общото по темата е ,че не си напънал занищо.Имал си ,,маята за хляба'както се казва.Я тръгни сега от нулата.Темата не е кой за кво се е напънал, а дали има бедни в България. Ти беден ли си?

507

Анонимен

преди 4 години

Още единблизач на герб ! Тоя като кскъв се изказва ? Какъв е тоя , че и бълнуванията му публикувате ? Е затова мразя софия

506

65

преди 4 години

До анонимен537.Общото по темата е ,че не си напънал занищо.Имал си ,,маята за хляба'както се казва.Я тръгни сега от нулата.

505

65

преди 4 години

Май е прав.Масово в частният сектор се взема на банкомат мин.раб.заплата и още 600-650 на ръка.Лъскаеи коли,задръствания по границите за почивки ,моловете пълни.Накъдето и да погледнеш се строят жилища.Просто има райони които да много зле.Много.Не може с 40год.трудов стаж ,да се взема 350лв.пенсия,а други раждат 8-9деца и живеят супер.Вярно ,че и разбирането за ,,живеене" е различно.

504

Анонимен

преди 4 години

Във властта се събират само себеподобни ,алчни ,ненаситни, лъжци и наглеци такива са и слугите им като този ! Сбирщина-мафия ! Горко на тази България какво ли не видя ,какво ли не изтрая...

503

Анонимен

преди 4 години

"...в дебат в бившия социален министър..." - моля без пopнография, кой В кого е бил даже не искам и да си го представя!

502

еrror 404

преди 4 години

Каролев е един от най тъпите на посткомунистическият преход типичен кифльо.

501

Антон

преди 4 години

"Реално бедните в хора в България са много малко. Това са хора, които са на минимална пенсия и нямат семейства, които да ги подкрепят." - Хора, това ако не е връх на цинизма, то не знам кое би било! На никой ли не му прави впечатление?

500

Анонимен

преди 4 години

До ВойникТрябва да си много тьп, за да крадеш бензин в казармата. Една година дисцип му е таман, да му дойде акъла. Дано са го онождали бащите. Такова тьпо парче и в цивилния живот е вредно. Браво на Каролев!

499

Анонимен

преди 4 години

Супер изказзване на човек под 30 годишна възраст, който е бил подкрепян от родителите си през целия път-Че какво като съм бил подкрепян?Така е, подкрепяха ме родителите - отгледаха ме, носеха ми манджа в казармата, апартамент ми купиха, хранеха ме докато уча за инженер, започнах работа при познат на баща ми. А какво общо има това с темата?

498

Фридъм

преди 4 години

Добре ,че махнаха мините и автоматчиците от границите и сега всеки може да се спасява когато пожелае.Който има 70Е в джоба избега.Дори и най -неграмотните роми се оправят някак в ЕС много по-добре са от преди....Тук останахме само работещите бедни дето чекаме пенсия и да бегаме на село да линеем там .

497

Анонимен

преди 4 години

Още един сътрудник на комунистическото военно контраразузнаване със псевдоним "Камен".

496

Анонимен

преди 4 години

До IQ-то"А ДУМАТА ,,ПАРЛАМЕНТ'' ИДВА ОТ ДУМАТА ,,ПАРЛАМА''. ИЛИ ДЕМЕК ВСИЧКО КОЕТО СИ ГОВОРИМ Е АЛА-БАЛА"Това в класа по чалгорезба ли го научи, или го чу в някоя кръчма?