151

Зозо

преди 4 години

Ся Бобито ще ни запознае с руското вселенско превъзходство :)))))))))))))))Това, че е болен руски маниак и никой не му вярва няма никакво значение за него.

150

Анонимен

преди 4 години

Драги сънародници, когато се биете едни с други коя велика сила трябва да се величае/плюе вие се отказвате от това да бъдете българи. Превръщате се в инструменти на чужди интереси даже без да ви плащат. Избивате си комплексите като се замервате с екскременти и си мислите, че правите нещо. Статията е неутрална, ако имате желание да научите нещо прочетете я. Имам чувството, че след като видите думата Русия в заглавието прекачате направо в коментарите и почвате да крещите. Съвземете се малко !

149

Боби

преди 4 години

До Българин"Преди няколко дни същото *** се опита по смешен начин да сравнява Корольов с гения фон Браун. Безумие!"Да Корольов е също толкова ВЕЛИК И ГЕНИАЛЕН както Фон Браун.Немеца е работил без да се интересува от бюджет, технологии, военни проекти които са му висели на главата и преди да се занимава с космонавтика трябва да облажи военните. Размени им местата и само си помисли какво щеше да се случи. Американците щяха да изпреварят СССР не с дни а с години.

148

Боби

преди 4 години

До Калеко Алеко"дори и те вече се освободиха от овехтелите МИГ-ове и се превъоръжават с F-16 и F-35, като дори се говори че новият завод на F 16-Блок 70, ще бъде преместен там"Нещо тотално ОБЪРКА НОВИНИТЕ И ФАКТИТЕ1. САЩ предложи на Индия Ф-21(ака F-16V блок 70/72 с пълен трансфер на технологии) но няма да споменавам на каква цена.2. Индия обяви че ако след изпитания от Индийски летци Су-57 им хареса ще го купят в дребна серия най-малкото(Китай(разбирай Пакистан) и САЩ имат СТЕЛТ на въоръже

147

Боби

преди 4 години

До Зозо"А ся напишете и колко самолета има НАТО и да се посмеем дружно на руския скрап-самовар"Да погледнем 5 най-големи Армии в НАТОСАЩ 40% некомплект на армията, за 2018г 1500 напуснали летци, Ф-22 (останали 183, модернизирани 160 боеготовност 50%) и т.н.Германия 25% от самолетите са боеготови, Всички ударни хеликоптери не летят заради конструктивен дефектВеликобритания за да може да вкарва в експлоатация Ф-35 спира почти всичко друго летящоТурция е с 200 Ф-16 стари до блок50 - Сирия

146

Анонимен

преди 4 години

1800 самолета ,големо важно САЩ имат над2500 ,а тези с другите НАТОвски държави са тройно повече от руските!

145

Анонимен

преди 4 години

Руската военна техника е като Извънземните, всеки е чувал за тях, но никой не ги е виждал....

144

Анонимен

преди 4 години

До Нема пари за децаСлед пси препрограмиране са готови да купят осем самолета от САЩ за по 500 000 000 живи кървави лева единия в долари..Следващите осем самолета ще бъдат по-евтини от поръчаните сега.А пари за деца има, но се дават за телефони и кръчми от тези, които ще гласуват за Славиту.По-добре е, че не се размножават.

143

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 168Хора руснаците са доста по богати от нас, влезте в нета и чететеМи по-богати ще са, като ни крадат от десетилетия е нормално да са по-богати.Всяка година най-малко 10 милиарда изтичат от България в Русия.

142

Анонимен

преди 4 години

Ще ги смачкаме с нашите виртуални 8 Ф-16ки :)))))))))))

141

Зозо

преди 4 години

А ся напишете и колко самолета има НАТО и да се посмеем дружно на руския скрап-самовар :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

140

Стига сте лаяли

преди 4 години

щом Бойко казва че сделката за самолетите е добра, значи е добра. Айде всички лаещи да млъкват!

139

Анонимен

преди 4 години

За голямо мое съжаление и тази година ще пропусна да видя на живо най-авангардната част от подробно описаната тук авиационна техника. На 27.08.2019 г. се отрива традиционният "МАКС-2019". Наред с всички други новинки, ще бъде показан и тежкият ударен безпилотен летателен апарат "Охотник". През всичките 5 дни авиошоуто няма да спира - демонстрационни полети и високоманеврен пилотаж на МАКС.

138

Българин

преди 4 години

Стига вече с новини колко "велика" е Русия! Преди няколко дни същото *** се опита по смешен начин да сравнява Корольов с гения фон Браун. Безумие!

137

Анонимен

преди 4 години

А ние платихме на куп едни луди пари за нещо което не го знаем черно ли ще е бяло ли ще е -осем тенекии.Имаме си поговорка за случая-Трай коньо за зелена трЕва.Че чакаме сега да ги направят и да ни ги доставят осем парчета ! Баце тупаше Медведев га беше тук и му казва -Нямя сЪ плашите от нашите самолети ей па те още ги нямя ! ха ха ха

136

Големи тъпаци

преди 4 години

Тия самолети са за парлама. Всеки знае, че при бъдещ конфликт държави като Израел, Пакистан, Индия, Великобритания, САЩ и Русия изобщо няма да се колебаят да използват ядреното си оръжие за защита от агресия. В Бyлгapcтaн няма нищо привлекателно за никого. Едно време Сталин се излъга да строи заводи тук, а сега германците не се връзват.Русия няма келепир да губи дори един войник за територия, която след 30 години географско ще бъде като пустинята Сахара - те там си разделят с прави линии.

135

Гуфи

преди 4 години

Супер, сега напишете с колко и какви самолети разполага НАТО

134

Анонимен

преди 4 години

Никой на света няма да ми върне загубеното време което изгубих в тази статия

133

Нема пари за деца

преди 4 години

Терористите на власт в София ликвидират ударно БЪлгарите в България.. След пси препрограмиране са готови да купят осем самолета от САЩ за по 500 000 000 живи кървави лева единия в долари.. От къде ще откраднат 4 000 000 000 лева за да ги платят и срещу кого ги купуват .У нас няма бременни няма деца Майките нямат пари...Борисов да поиска подарък от Москва истребители за Air police ..Имат предостатъчно годни и качествени за тренировъчни полети..

132

Предложение

преди 4 години

Всички носталгично блеещи по социализЪма, намиращи се в Европейска България да бъдат принудително изселени в русия, кндр и т.н.Те не са Българи и нямат място в България.