23

Анонимен

преди 4 години

До 23Бля бля бля... Ако знаеш кооолко много ти вервам хахаха. Ама ако говориш истината, значи наистина трябва да те съжалявам. Толкова да си комплексиран и пълен със самоомраза... Тц-тц... Представям си как като видиш чужденец му се кланяш на величието. Май е по добре да сложиш край на жалкия си животец

22

Анонимен

преди 4 години

До 14Абе в България е много по-добре отколкото в Англия в много отношения. Ама не е нещо, което ти би знаел в пещерата си. :)

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Аз съм един обикновен българин, измил себе си от гюбрето в което се бях пръкнал, гюбрето което е сега а преди 75 години беше България, който е решил да не замита истината под килима защото няма смисъл и главното - редовият българин не печели от заблудата и в 100% от случаите няма какво да губи. Анти-българската "реторика в действие" идва от пишман родолюбците които натискат главите на обикновените българи с цел да ги потопят в акото.

20

Анонимен

преди 4 години

До 14Личи си, че не излизаш много навън

19

Анонимен

преди 4 години

До 18И кой си ти, и кои сме 'ние'. То е ясно, че ти се плаща да пускаш анти-бг реторика, ама въобще не ставаш за тая работа.

18

V

преди 4 години

Борис Джонсан ходи до Русия като външен министър за да види как Русия направи своя брегзит без сделка .Санкциите срещу Русия са вид брегзит .Нормално е ангичаните да видят как Путин направи Русия самодостатъчна .Когато се зададе голяма война в Европа Англия и Русия се обединяват .Така беше и срешу втори и срещу третия така е и сега срещу четвъртия райх ;) В Европа се водят икономически войни .

17

Държавата Лайнярия

преди 4 години

До Sicht Punkt 17Само че става въпрос за Англия а не България, пардон, Лайй..я, нали такава си я оакахте та не можете вие да я познаете!

16

Sicht Punkt

преди 4 години

При условие, че Великобритания излезе без сделка (което е малко вероятно) всички големи чуждестранни концерни ще се изнесат от там, яко дим. Исим косум на сделката със САЩ. И още повече, че С. Ирландия се готви при това положение (без сделка) за референдум.

15

Анонимен

преди 4 години

Добро утро !

14

Държавата Лайнярия

преди 4 години

До Анонимен 9Да бе, само дето Англия е... Пакистан. Вземи излез от пещерата в която живееш..........В пещерата опреличена в Лайй..ри..я......даже по зле и от Пакистан. Българските граждани са масово лумпенизирани къде сами къде по устав. Свинска чума и Антракс се композира.

13

Анонимен

преди 4 години

Англичаните и американците са кръвни братя.Нормално е да се разбират.

12

Sicht Punkt

преди 4 години

Американският държавен глава ще подкрепи евентуално споразумение за свободна търговия между Лондон и Вашингтон, заяви съветника по национална сигурност на САЩ Джон БолтънИ после, като каже, че американското уиски е по-хубаво и им дрънне 20%-ни мита, ела се дръж. Знаем ги номерата на рижият.

11

Обективно

преди 4 години

Като казвам, че ЕС ще си сътрудничи с Русия и Китай, това не означава, че ще се обедини с тях в една империя, а само ще предприема координирани действия срещу общия конкурент, както Западът и СССР си сътрудничеха във Втората световна срещу Германия, без да се обединяват нито преди, нито след войната.

10

Обективно

преди 4 години

Англо-саксонската цивилизация обединява морските империи - Великобритания, САЩ, Канада, Австралия и Нова ЗеландияВ Евразия има три континентални империи - Западноевропейска (обединените Френска, Германска и Австро-Унгарска), Руска и Китайска.В момента в който Морската свръхимперия започне да оказва натиск върху ЕС, той ще има две опции:*да капитулира*да си сътрудничи с Русия и КитайПознайте какво ще стане :)

9

Анонимен

преди 4 години

До 7Да бе, само дето Англия е... Пакистан. Вземи излез от пещерата в която живееш

8

бай ганю

преди 4 години

сделката им може да бъде постигната след много дълги преговори като края ще бъде в полза на американцитебританците ще си скубят косите след като бруталните американски преговарящи ги врътнат без много сантименталности но до тогава ще изтече много вода

7

Анонимен

преди 4 години

До 6И Хитлер така казваше иииии греда. Не можа да е превземе 2 години. Англия винаги, ще бъде Англия.

6

Анонимен

преди 4 години

До 3Англия - силна? АХАХАХАХХА Може би преди 100 години

5

Анонимен

преди 4 години

Не ЕС да удари шамар на Германия да почне да се грижи за съюзниците си и да води парада. Не да дава заводи на Турция, Иран и тем подобни, които са врагове. САЩ какво е виновна? Гледа си интереса, като има страна като Англия сама и прилапва. Защо Германия позволи на Англия да се махне? Защо не изгладиха проблемите? Защото си гледат само собствения ***.

4

Анонимен

преди 4 години

Тогава ЕС да премахне санкциите и да си направи сделка с Русия и Китай, аман от англо-американски измами.