37

бг смешки 2

преди 4 години

той си беше агент и на Моссад ...изпълняваше някакви поръчки техни срещу част от американският елит ...или са го убили или са го скрили някъде . Израел се опитва да удари Иран но Тръмп засега се дърпа ...не ще да прави война ! иначе е ясно че БИЛ И ХИЛЪРИ са яко замесени в секс игричките и разни педофилски изпълнения ...тва се знае отдавна ...нещата са много по мръсни отоколкото много хора могат д аси представят ....тва което чувате по ТВ няма нищо общо с реалността ....

36

избирател

преди 4 години

Чета коментарите.Кротки са някак!То не става ли въпрос за Русия или за Путин......Американците може да трепят неудобните,но виж Руснаците опитат ли се само,оле.......НИКОЙ НЯМА ПРАВО НА ТОВА,НИКОЙ!!!ВЪПРОСА Е ЗАЩО СПОРЕД КОМЕНТИРАЩИТЕ ТУК,КОГАТО СА САЩ КОМЕНТАРИТЕ СА ВЯЛИ,А КОГАТО СА РУСИТЕ Е ФУРОР ОТ НЕГАТИВИЗЪМ?!

35

Ами

преди 4 години

Много нагло го самоубиха наистина хората понякога се държат като стадо но все пак не пасат трева.

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Като чуя,че глобалистките-сороски медии наричат нещо теория на конспирацията значи е чистата истина. И обратото когато силно ме убеждават в нещо,значи яко лъжат. Това работи винаги до сега.

33

-

преди 4 години

На мен ми стана мъчно за нашите евреи дето сме спасили. Четейки за американския елит и тези, на които в Уикипедия пише евреин, всичките произхождат от Източния Блок.

32

Анонимен

преди 4 години

Коментарите отразяват добре менталното състояние на българското общество...

31

Анонимен

преди 4 години

Под 24 часа наблюдение и в Suicide watchlist обаче се самоубива :) Още един с много данни за Клинтън гризна дървото.#ClintonBodyCount

30

бг смешки

преди 4 години

напълно логично ...тва се очакаваше ....или са го убили или са го скрили някъде за да му запушат устата ... този знае прекалено много ! ако се разговори ше стане страшно за светвоният елит ....педофилия , секс игрички , станаизъм всяккави извратени щуротии прави т. нар. елит .

29

Некъф

преди 4 години

Тактично прекриване на следите.

28

Ludoto Lenche

преди 4 години

До ineddo24 gotin vapros ...

27

---

преди 4 години

нали следите Русия бе, що ровите там - демокрация е, всичко е наред. оправено е.

26

Анонимен

преди 4 години

Кашоги 2 ?

25

Покойният...

преди 4 години

... е знаел толкова много за задкулисния сексуален живот на свръхвлиятелни хора от американския политически и бизнес елит, че версията за самоубиване би следвало да се разследва наред с версията за самоубийство.Не мисля, че изходът от разследването би бил различен от "самоубийство". Така работи системата. Опасните за нея играчи се отстраняват. А после всичко минава в архива.

24

Циник до 25

преди 4 години

Докато има донори от Бангладеш и Столипено... ще живееАпропо - писаха, че сина му, който ще поеме фондациите му... бил още по-екстремен от баща си - в пропагандата и разпространението на "новите ценности"

23

ined

преди 4 години

А Сорос кога ще се самоубие?

22

Анонимен

преди 4 години

ци ник......пси хопатоФф......от днес ника ти е москал.......на един Google разстояние си да разбереш какво означава.

21

Бау

преди 4 години

"обвинения за организиране на проституция и сексуална експлоатация на непълнолетни" има ли значение как си е отишъл този чудесен човек ?

20

Анонимен

преди 4 години

Изключително гнусна пропаганда от страна на умиращите медии. "предизвиква скептицизъм сред привържениците на теории на конспирацията"Този случай е изключителен скандал и криза в западния свят, но фалшивите новини го представят като "теория на конспирацията"

19

Анонимен

преди 4 години

Един евреин по-малко! Какво по-хубаво за света?

18

Циник до 27

преди 4 години

Селтaк... *** там... на психиатър... на психолог... на терапевт... разкажи му как чичо ти те е "абюзвал секшуали" като си бил малък... И не ме занимавай с глупости